5 lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand cumparati un premergator

Atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui premergator, parerile sunt si vor fi intotdeauna impartite. Fiecare parinte decide pentru el si cumpara sau nu un premergator. Aceia care vor sa achizitioneze un premergator trebuie insa sa stie o serie de lucruri importante pe care sa le caute si la care sa fie atent atunci cand cauta un premergator pentru micutul lor.
Economica.net - mar, 30 aug. 2016, 19:17
5 lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand cumparati un premergator

Exista o multime de modele interesante pe piata, insa mami si tati trebuie sa cumpere cel mai bun premergator, cel mai confortabil premergator si unul in care bebe trebuie sa fie in siguranta intotdeauna.

Asadar, care sunt lucrurile importante in achizitionarea unui premergator? De mentionat faptul ca bugetul pentru un premergator difera de la familie la familie, iar la Noriel gasiti oferte foarte accesibile pentru un premergator.

  1. Greutatea unui premergator

E foarte important ca modelul de premergator pe care vreti sa il achizitionati sa aiba o greutate mica. Bebe va putea astfel sa se miste cu usurinta in premergator, iar mami si tati vor putea sa care si sa transporte respectivul premergator dintr-un loc in altulfara mari probleme.

  1. Inaltimea unui premergator

Inaltimea unui premergator trebuie sa fie proportionala cu cea a lui bebe. Este o regula foarte importanta aceasta! Doar astfel se va simti in confort cel mic in premergator. In caz contrar, daca respectivul premergator nu este potrivit ca inaltime, bebe se va simti inconfortabil si nu il va folosi, fiind foarte dificil pentru el sa se miste in premergator.

  1. Materialul din care este realizat un premergator

Daca vreti  ca achizitia unui premergator sa fie una reusita, atunci cautati sa cumparati un premergator realizat din plastic rezistent. Nu de alta, dar bebe va folosi un premergator intr-un mod energic si pe suprafete diferite, astfel ca riscati sa fi cumparat un premergator pentru numai cateva luni si sa repetati achizitia. Mai mult decat asta, cel mic va fi in siguranta intr-un premergator realizat din materiale de calitate si rezistente.
Riscul unor accidentari intr-un premergator de calitate este destul de scazut pentru bebe.

  1. Accesoriile unui premergator

E foarte important ca viitorul premergator sa aiba si accesorii pe masura, care sa il stimuleze pe bebe si sa ii stimuleze simturile. Cautati, asadar, ca un premergator sa aiba incluse si accesorii pe masura, care sigur il vor fascina pe cel mic in timpul explorarilor in premergator. Sigur veti fi surprinsi de multitudinea de modele care sunt pe piata si veti gasi un premergator care sa va placa.

  1. Frana unui premergator

Cel din urma, dar poate cel mai important aspect il constituie frana unui premergator. Asigurati-va ca viitorul premergator este dotat cu frane pe toate rotile pe care le are. Puteti astfel opri in totalitate mobilitatea unui premergator si puteti evita accidentele pe care desigur ca nu le doriti.

Daca sunteti in cautarea unui premergator, atunci Noriel este locul ideal unde puteti gasi unul. Modelele interesante, colorate si la preturi accesibile sigur va vor face cu ochiul si va vor convinge sa cumparati un premergator.

Te-ar mai putea interesa și
S-au lansat apelurile pentru programul „Primul student din familie”, cu un buget de 50 de milioane de euro. Câți bani vor primii elevii
S-au lansat apelurile pentru programul „Primul student din familie”, cu un buget de 50 de milioane de euro. Câți bani ...
Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Educație și Ocupare (PEO), și în parteneriat cu Ministerul Educației, lansează apelurile......
Restricţii de circulaţie în timpul nopţii pe un sector al DN1, până duminică dimineaţa
Restricţii de circulaţie în timpul nopţii pe un sector al DN1, până duminică dimineaţa
Traficul rutier va fi restricţionat pe timpul nopţii, în perioada 29 - 31 martie, pe un sector al DN 1, pentru executarea ...
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Constructorul STRABAG anunță finalizarea terminalului T4 al Aeroportului Internațional Iași. Proiectul, evaluat la aproximativ ...
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
 Ministerul Apărării Naţionale (MApN) informează că în seara zilei de joi au fost identificate fragmente care par ...