Ai studii medii? Vezi cum te poţi angaja la Germanos

Germanos angajează absolvenţi de studii medii pe postul de consultant de vânzări în următoarele oraşe: Bacău, Bucureşti, Focşani, Ploieşti, Tîrgu-Mureş, Sighişoara, Câmpia Turzii şi Cugir. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor interesaţi de locurile de muncă vacante la Germanos şi până când poţi trimite CV-ul pentru un job la Germanos.
Economica.net - Dum, 11 aug. 2013, 12:09
Ai studii medii? Vezi cum te poţi angaja la Germanos

Germanos angajează pe postul de consultant de vânzări în Bacău, Bucureşti, Focşani, Ploieşti. 

25 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post în oraşele enumerate mai sus, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Candidatul potrivit pentru postul de consultant de vânzări la Germanos are cel puţin studii medii economice sau tehnice, ştie să opereze un PC, e dinamic, poate lucra eficient în condiţii de stres, are excelente abilităţi de comunicare şi are spirit organizatoric.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară şi care au experienţă în telecom şi cunoştinţe sau experienţă în domeniul contabilităţii primare.

Germanos mai angajează consultanţi de vânzări şi la Tîrgu-Mureş, Sighişoara, Câmpia Turzii şi Cugir.
Până pe 24 august angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de muncă din aceste oraşe, potrivit anunţului de recrutare pe care îl găseşti aici.

La Bucureşti, Germanos angajează un economist.
Te califici pentru acest loc de muncă la Germanos dacă ai studii superioare economice, ai cunoştinţe de contabilitate, cunoştinţe medii de operare într-un program informatic de contabilitate, cunoştinţe medii de operare PC, cunoştinţe medii de limba engleză.
Candidatul potrivit pentru acest post are iniaţiativă, e orientat către rezultate, are abilităţi de soluţionare a problemelor, e flexibil şi orientat către clienţi.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat într-o poziţie similară.
23 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...