Altex şi Flanco angajează peste 130 de oameni în toată ţara. Caută oameni care au minimum studii medii

Altex recrutează 80 de persoane în această perioadă pentru magazinele pe care le va deschide în curând în şase oraşe, şi încă 10 oameni la magazinele deja prezente pe piaţă. Flanco angajează peste 40 de oameni la nivel naţional. Iată posturile vacante, profilurile profesionale căutate de recrutori şi termenele-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante. 
Economica.net - Dum, 01 nov. 2015, 14:54
Altex şi Flanco angajează peste 130 de oameni în toată ţara. Caută oameni care au minimum studii medii

Oferta de muncă la Altex

Altex va deschide în curând magazine în oraşele Cluj, Constanţa, Timişoara, Feteşti, Reghin, Târgovişte, unde angajează 80 de casieri şi asistenţi de vânzări. 

Te califici pentru aceste posturi dacă ai cel puţin studii medii, experienţă relevantă în promovarea şi vânzarea de produse electronice, electrocasnice, entertainment, IT şi comunicaţii; cunoştinţe de operare PC (Microsoft Office – Word, Excel , E-mail), poţi performa sub presiune, eşti orientat către clienţi şi rezultate, ai abilităţi de analiză şi de rezolvare a problemelor, uşurinţă în stabilirea relaţiilor interpersonale. 

Amănunte găsiţi aici. 

Altex angajează cinci asistenţi de vânzări şi cinci casieri în magazinele Altex şi Media Galaxy din ţară. Detalii găsiţi aici şi aici.  13 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Altex angajează un declarant vamal în Ilfov.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de legislaţie vamală, despre operaţiuni import-export şi vamale, are cunoştinţe de operare Microsoft Office, Mantis şi Atlantis, e atent la detalii, are spirit de observaţie dezvoltat, abilităţi de comunicare, e tenace, responsabil, integru şi are spirit de echipă. Amănunte, aici.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Altex o găsiţi aici. 

Oferta de muncă la Flanco

Flanco angajează pe postul de web content specialist în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai peste doi ani experienţă în grafică/webdesign/DTP, ai cunoştinţe de bază de copy-editor şi copywriter, cunoştinţe de bază de Adobe Photoshop şi Gimp, cunoştinţe de bază de MS Office, cunoştinţe foarte bune de ortografie şi gramatică, ai abilităţi şi cunoştinţe tehnice despre keyword-uri, hyperlink-uri şi elemente de navigare în descrierile realizate. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de organizare a sarcinilor primite şi de colectare a informaţiilor din mai multe surse pentru a crea conţinut nou şi de calitate în termene scurte.
22 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Flanco angajează pe postul de online customer support în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post este cel puţin student, are minimum doi ani experienţă în vânzări sau vânzări online, este orientat către client, proactiv, are excelente abilităţi de comunicare, foarte bune cunoştinţe de operare Excel, Word, baze de date. 
Până pe 19 noiembrie se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Flanco angajează 30 de oameni în magazinul din Băneasa (Bucureşti), pe posturi de consultanţi de vânzări, casieri, ofiţeri de credite.
Informaţii suplimentare despre fiecare dintre aceste posturi găsiţi aici.

Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru posturile vacante la magazinul din Băneasa este 26 noiembrie.

Flanco angajează pe postul de online marketing specialist în Bucureşti.
Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Desfăşurarea de către o ţară din NATO a unor forţe terestre în Ucraina nu ar însemna în mod automat că alte ţări din Alianţa Nord-Atlantică devin părţi la conflict, consideră......
Situaţia din Haiti este „cataclismică”: Bandele armate controlează circa 80% din capitala Port-au-Prince, iar criza alimentară s-a agravat – raport ONU
Situaţia din Haiti este „cataclismică”: Bandele armate controlează circa 80% din capitala Port-au-Prince, ...
Peste 1500 de oameni au fost ucişi în escaladarea violenţelor dintre bandele din Haiti de la începutul acestui an, arată ...
Salariile personalului de la sol al Lufthansa vor creşte până la 18%
Salariile personalului de la sol al Lufthansa vor creşte până la 18%
Personalul de la sol al Lufthansa va beneficia de o creştere a salariilor de până la 18%, după ce s-a ajuns la un acord ...
INS: Pensia medie lunară în România a ajuns la 2.113 lei, în 2023
INS: Pensia medie lunară în România a ajuns la 2.113 lei, în 2023
Pensia medie lunară a crescut cu 13,9%, în 2023, comparativ cu anul precedent, până la valoarea de 2.113 lei, a anunţat, ...