Auchan face angajări la nivel naţional. Caută de la măcelari, la vânzători şi manageri

Auchan continuă seria angajărilor la nivel naţional. Retailerul caută în această perioadă oamenii potriviţi pentru următoarele posturi: măcelar, brutar, cofetar, patiser, lucrător comercial, vânzător, casier, agent de securitate, manager de departament şi responsabil de resurse umane. ECONOMICA.NET vă spune unde vă puteţi angaja la Auchan şi pe ce posturi, dar şi ce vor angajatorii de la candidaţi.
Economica.net - joi, 22 nov. 2012, 22:13
Auchan face angajări la nivel naţional. Caută de la măcelari, la vânzători şi manageri

Lista posturilor deschise la Auchan în Bucureşti

Auchan caută în această perioadă candidaţii potriviţi pentru următoarele posturi vacante în Bucureşti: agent de securitate, măcelar, casier, recepţioner, şef serviciu case, vânzător şi lucrător comercial.
Pentru postul de agent de securitate trebuie să fi absolvit minimum 10  clase şi să ai atestat de agent de pază şi securitate. Detalii găseşti aici.

Auchan mai caută bucătari, patiseri, cofetari în Bucureşti. Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au experienţă în domeniu şi atestat în meseriile vizate de angajatori.
Absolvenţii liceelor de artă care ştiu să opereze în Corel Draw pot aplica pentru postul de decorator la Auchan.
Găsiţi aici lista completă a posturilor deschise la Auchan în Bucureşti.

Lista posturilor vacante la Auchan în Braşov

Te califici pentru postul de controlor gestiune dacă ai absolvit studii superioare, ai minimum 3 ani experienţă în domeniu, vorbeşti limba franceză şi eşti rezistent la stres. Detalii găseşti aici.

Eşti eligibil pentru postul de manager de departament la Auchan dacă eşti licenţiat, ai peste 3 ani experienţă în domeniu, vorbeşti limba franceză şi eşti rezistent la stres. Amănunte găseşti aici.

Tot în Braşov, retailerul mai caută şi un responsabil de resuse umane. Te califici pentru acest post dacă ai asolvit studii superioare, ai minimum 3 ani experienţă în domeniu şi vorbeşti limba engleză sau franceză. Detalii găseşti aici.

Pentru postul de şef serviciu case la Auchan în Braşov trebuie să răspunzi următoarelor exigenţe impuse de angajator: să fi abolvit studii superioare, să vorbeşti limba franceză, să fii rezistent la efort susţinut. Mai multe informaţii găseşti aici.

Pe ce posturi face Auchan angajări la Cluj

Auchan caută la Cluj oameni care să performeze pe posturile de măcelar, brutar, patiser, lucrător comercial, şef serviciu case, manager de departament. Toate detaliile despre cum puteţi aplica la aceste posturi le găsiţi aici.

Angajări la Auchan în Constanţa

Printre posturile vacante la Auchan în Constanţa se numără cel de vânzător pescărie, controlor de gestiune, manager de departament, operator case de marcat, manager de raion, preparator carne. Amănunte găseşti aici.

Printre posturile pentru care Auchan recrutează la Piteşti se numără cel de responsabil de resurse umane, controlor de gestiune, manager de departament, manager de raion, retuşier confecţii, şef serviciu case. Informaţii suplimentare găseşti aici.

Dacă sunteţi din Iaşi şi vreţi să vă angajaţi la Auchan, următoarele posturi sunt disponibile: preparator carne, brutar, patiser, cofetar, agent de securitate, vânzător de produse proaspete, lucrător comercial, manger de raion, manager de departament şi responsabil de resurse umane. Detalii găseşti aici.

Auchan recrutează în Timişoara pe următoarele posturi: lucrător comercial, operator case, ambalator, brutar, patiser, cofetar, bucătar, măcelar, decorator, tranşator peşte, vânzător. Intraţi aici să aflaţi ce condiţii trebuie să îndepliniţi ca să vă puteţi angaja pe unul din aceste posturi.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...