Avenir Telecom lansează în România smartphone-urile Energizer. Mizează pe baterii mari şi rezistenţă la şocuri

Avenir Telecom a lansat miercuri în România noua gamă de smartphone-uri Energizer cu sistem de operare Android, care mizează pe baterii mari, de până la 5.000 mAh, şi rezistenţă la şocuri, apă şi praf.
Economica.net - mie, 21 feb. 2018, 08:58
Avenir Telecom lansează în România smartphone-urile Energizer. Mizează pe baterii mari şi rezistenţă la şocuri

Comania pariază că durata bateriei şi rezistenţa au devenit priorităţi pentru majoritatea consumatorilor.

Cele 10 modele de telefoane lansate astăzi în România de Avenir şi Energizer sunt împărţite în trei game de performanţă şi preţ: PowerMax, care pun accent pe durata de viaţă a bateriei, Hardcare, rezistente la apă şi praf, şi Energy, gama de feature phone livrate cu accesorii de protecţie, precum geam securizat şi carcasă antişoc.

“Sunt telefoane destinate utilizatorilor activi, care îşi doresc dispozitive rezistente şi performante, de calitate şi cu feature-uri specifice dispozitivelor high-end, dar la un preţ mai bun”, a spus într-o conferinţă de presă Costin Soare, directorul operaţional al Avenir Telecom.

Telefoanele sunt disponibile deja la Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan şi Bayern Mobile Solution, la preţuri care ajung până la 2.050 lei pentru modelul de top.

Două dintre modele, respectiv Energy Plus S550 LTE şi PowerMax P550S, se găsesc în oferta magazinelor Internity, partener Telekom România. Modelul S550 Plus LTE este disponibil începând de la 19 lei, cu planul tarifar Mobil 13 de la Telekom. PowerMax P550S poate fi achiziţionat de la Telekom România, de la 1 leu cu abonamentul Mobil 25.

Compania nu a avansat încă estimări privind vânzările noilor telefoane.

Avenir a anunţat, totodată, că extinde la 10 ani garanţia accesoriilor pentru telefoane, care se adresează tuturor consumatorilor, indiferent de brandul preferat.

Energizer comercializează gama de smartphone-uri high-end sub brandul Power Max, care vin cu baterii de până la 5.000 de miliamperi-oră, ceea ce conferă până la 24 de zile de stand-by. Energizer Power Max P600S este flagship-ul, cu procesor octacore Mediatek, cameră de 13 megapixeli, baterie de 4.500 mAh şi două variante de dotare, cu 3GB de RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, respectiv 6 GB memorie RAM şi 64 GB stocare. Power Max P550S este modelul cu baterie de 5.000 de mAh.

Gama Hardcase cuprinde modelele rezistente la şocuri, apă şi praf, cu o durată mare de viaţă a bateriei. Sun brandul Energy, compania introduce două smartphone-uri cu preţuri mai accesibile şi două modele feature phone care pun accentul pe eficienţă şi rezistenţă.

Compania franceză Avenir Telecom este prezentă pe piaţa din România de peste 20 de ani şi este cunoscută în principal prin lanţul de magazine GSM Internity. Compania a preluat din 2010 licenţa de comercializare a produselor Energizer, brand cunoscut în principal pentru baterii şi accesorii.

Te-ar mai putea interesa și
Câștigurile realizate de Grecia din turism au crescut în primele două luni din an cu 24,5%
Câștigurile realizate de Grecia din turism au crescut în primele două luni din an cu 24,5%
Veniturile Greciei din turism au crescut în primele două luni din acest an cu 24,5%, arată datele oficiale publicate vineri, ceea ce a ajutat la moderarea deficitului de cont curent, informează......
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas ...
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...