Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank fac angajări. Caută de la consilier la şef de agenţie

ECONOMICA.NET vă prezintă lista posturilor vacante în această perioadă la Banca Transilvania, Raiffeisen Bank şi ING Bank. Băncile recrutează în această perioadă de la administratori de cont şi ofiţeri colectare debite, la directori de agenţie. Citiţi într-un material ECONOMICA.NET ce vor angajatorii de la candidaţi şi în ce oraşe vă puteţi angaja în domeniu.
Economica.net - lun, 24 sept. 2012, 21:02
Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank fac angajări. Caută de la consilier la şef de agenţie

Lista posturilor pentru care Banca Transilvania face acum angajări

Banca Transilvania recrutează în această perioadă pe postul de ofiţer colectare debite la Ploieşti şi la Buzău. Candidatul ideal e absolvent de studii superioare economice sau juridice şi are minimum un an experienţă în muncă. Detalii, aici.

Banca Transilvania angajează la Turda pe poziţia de consilier IMM. Eşti eligibil pentru acest post, dacă ai absolvit o specializare economică şi ai cel puţin un an experienţă profesională. Amănunte, aici.

Banca Transilvania caută în această perioadă la Iaşi candidatul ideal pentru poziţia de relationship manager corporate. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii postuniversitare în finanţe sau vânzări şi ai experienţă în vanzari IMM şi Corporate în domeniul bancar. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Banca Transilvania recrutează la Alexandria pe postul de administrator de cont. Candidaţii care au absolvit o facultate şi au minimum un an experienţă profesională au şanse mari să intre în vizorul angajatorilor. Toate detaliile, aici.

La Cluj, Banca Transilvania caută candidatul ideal pentru poziţia de dezvoltator/administrator Oracle. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă ca DBA pe Oracle, care au certificări în domeniul bazelor de date Oracle şi care au experienţă cu Real Application Cluster. Informaţii suplimentare, aici.

Tot la Cluj, Banca Transilvania caută un auditor intern, absolvent de ştiinţe economice şi cu minimum un an experienţă într-un post similar. Toate detaliile, aici.

Lista posturilor vacante acum la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank caută în această perioadă trei candidaţi potriviţi pentru postul de director de agenţie în fiecare din următoarele oraşe: Tîrgu-Mures, Timişoara, Bucureşti. Dacă ai absolvit o facultate şi ai minimum 5 ani experienţă profesională şi cel puţin 3 ani experienţă în zona financiar-bancară, eşti un foarte bun vorbitor de limba engleză, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post. Detalii, aici.

Raiffeisen Bank angajează în această perioadă la Bucureşti pe postul de junior taxe. Candidatul ideal a absolvit o specializare economică, are 2 ani experienţă economico-financiară, vorbeşte fluent limba engleză şi are cunoştinţe despre reglementările BNR, ale Ministerului de Finanţe, ştie legislaţia din domeniu, precum şi standardele internaţionale de contabilitate şi raportare financiară. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Studenţii în an terminal la o specializare economică şi absolvenţii de facultate cu profil economic care ştiu să opereze un PC şi care au dicţie pot intra în vizorul angajatorilor pentru postul de ofiţer relaţii cu clienţii la Braşov, în anumite condiţii. Aflaţi din anunţul de recrutare mai multe informaţii.

Raiffeisen Bank recrutează în această perioadă şi pentru poziţia de responsabil soluţii IT la Bucureşti. Dacă aţi absolvit o specializare cu profil IT, ştiţi să administraţi servere de aplicaţii Java şi http (IIS, apache), aveţi cunoştinţe solide despre sisteme de operare (Windows 2000, XP, 2003; NLB, DNS, Networking, Protocols, Domain – MCSE 2000/2003), mai aveţi şi cunoştinţe minime de administrare a cel putin 2 din următoarele tehnologii: MSSQL, IIS, Websphere Portal, WebSphere Application Server, WebSphere MQ, WebSphere Process Server / ESB, atunci aveţi şanse să fiţi recrutat de angajator pentru postul din Capitală. Acestea nu sunt însă toate criteriile de eligibilitate impuse de angajator. Lista completă, aici.

Tot în Capitală, Raiffeisen Bank mai angajează 3 candidaţi pentru poziţia de junior Java developer. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta aici.

 

Dacă aţi absolvit o specializare economică şi aveţi experienţă în domeniul financiar-bancar, atunci sunteţi eligibil pentru postul de ofiţer de cont la Raiffeisen Bank, în Moldova Nouă. Toate detaliile, aici.

 

Ce posturi sunt acum disponibile la ING Bank România

 
ING recrutează în Bucureşti pentru postul de junior Java developer. Candidatul ideal este absolvent al unei specializări cu profil IT, are cunoştinţe din următoarele domenii: J2EE/JEE Platform (JMS, JAX-RPC, EJB, JSF), Spring (Spring MVC, Spring WebFlow), MS SQL Server şi are cunoştinţe medii de limba engleză. Găsiţi aici informaţii suplimentare despre acest post.

Tot în Bucureşti, ING recrutează pentru poziţia de senior Java developer. Dacă ai minimum 5 ani experienţă de lucru cu Java,  atunci ai şanse să intri în vizorul angajatorilor de la ING. Detalii, aici.

ING mai caută în Bucureşti un programator. Candidatul ideal are experienţă în SQL 2005 şi .NET şi un foarte bun vorbitor de limba engleză. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Importurile de electricitate ale Ucrainei ar urma să crească miercuri cu 50%
Importurile de electricitate ale Ucrainei ar urma să crească miercuri cu 50%
Ucraina intenţionează să îşi majoreze, cu aproximativ 50%, importurile de electricitate pe parcursul zilei de miercuri, pe fondul temperaturilor scăzute şi lipsei vântului şi soarelui, a......
Cisco: 73% dintre companiile globale se aşteaptă ca un atac cibernetic să le afecteze afacerile, în următoarele 12 – 24 de luni
Cisco: 73% dintre companiile globale se aşteaptă ca un atac cibernetic să le afecteze afacerile, în următoarele 12 – ...
Aproape trei sferturi (73%) dintre organizaţiile globale sunt de părere că un incident de securitate cibernetică este ...
Romeo Ghica, Hercesa: Cea mai mare parte a cererii este pentru apartamentele care se încadrează în plafonul de TVA de 9%
Romeo Ghica, Hercesa: Cea mai mare parte a cererii este pentru apartamentele care se încadrează în plafonul de TVA de 9%
Dezvoltatorul imobiliar Hercesa România demarează lucrările de construcție la cel de-al doilea bloc de apartamente din ...
Promelek XXI mizează pe un avans cu 25% al business-ului pe segmentul soluțiilor de energie regenerabilă
Promelek XXI mizează pe un avans cu 25% al business-ului pe segmentul soluțiilor de energie regenerabilă
Promelek XXI își propune să capitalizeze pe oportunitățile din programele PNRR și AFM, punând accent pe soluțiile ...