BCR a scos la vânzare mai multe proiecte rezidenţiale. Vezi preţuri

Proiectele rezidenţiale scoase la vânzare de Banca Comercială Română sunt localizate în judeţele Alba, Braşov sau Cluj.  
Economica.net - lun, 09 apr. 2012, 14:30
BCR a scos la vânzare mai multe proiecte rezidenţiale. Vezi preţuri

La începutul acestui an, Banca Comercială Română a scos la vânzare un bloc finalizat doar în proporţie de 30% din Cluj-Napoca şi care trebuia să facă parte din proiectul Sunrise Residence, al cărui dezvoltator a intrat anul trecut în faliment. Terenul are o suprafaţă de 8.000 de mp iar proiectul prevedea construcţia a 180 de apartamente. Preţul pentru scheletul clădirii şi terenul aferent este de 10,47 milioane lei (2,37 milioane euro).

Proiectul rezidenţial din localitatea Trohanu Nou, judeţul Braşov, prevedea construcţia a 14 vile pe terenul de 8.000 de mp. Doar una dintre acestea este finalizată, iar alta este într-un stadiu final de construcţie. Preţul este de 1,19 milioane lei (270.000 de euro).

Pentru 19,22 milioane lei (4,3 milioane euro) a fost scos la vânzare un teren din Predeal, judeţul Braşov, pe care trebuiau să fie construite case de vacanţă. Proiectul prevedea cosntrucţia a 49 de imobile cu 822 de apartamente, zone de agrement şi un centru comercial. 

Un complex de spaţii pentru birouri şi 37 de locuinţe din localitatea Satu Mare a fost scos la vânzare pentru suma de 3,4 milioane lei (aprox. 900.000 de euro).

Pe website-ul de anunţuri de vânzări de la BCR mai sunt şi anunţuri de anul trecut. Spre exemplu, un proiect rezidenţial situat pe Calea 13 septembrie din Bucureşti, de doar 19 locuinţe, dar nefinalizat, are un preţ de vânzare de 17,81 mil. lei, adică aproximativ 4,24 milioane de euro.

Un bloc locuinţe situat dintr-un ansamblu cu trei blocuri din Floreşti, judeţul Cluj, ce are 25 apartamente şi 18 parcari, a fost scos la vânzare pentru suma de 3 milioane lei (685.000 de euro).

Şase blocuri cu regim de înălţime S+P+2E cu un total de 40 de apartamente şi 36 de locuri de parcare a fost scos la vânzare la preţul de 11,231 milioane lei, adică 2,55 milioane euro. Imobilele se află în Cluj-Napoca şi sunt finalizate.

De vânzare locuinţe la pachet 

În plus, BCR vinde şi locuinţe la pachet din diverse imobile. Spre exemplu, trei apartamente dintr-un bloc din judeţul Bistriţa Năsăud, unul cu trei camere şi două cu patru camere, au fost scoase la vânzare la preţul de 176.000 de euro. Tot în acelaşi judeţ mai sunt disponibile spre vânzare şase apartamente şi un spatiu comercial: patru apartamente cu trei camere, două apartamente cu patru camere şi un spaţiu comercial, la preţul de 1,66 milioane lei (377.000 de euro). Trei apartamente cu trei camere sunt scoase la vânzare la un preţ de 844.000 de lei (190.000 de euro), tot în judeţul Bistriţa-Năsăud. La Alba Iulia au fost scoase la vânzare 19 locuinţe dintr-un bloc nou, la preţul de 3 milioane euro (685.000 de euro).

Notă: preţurile nu includ TVA.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Dacă nu ar fi aderat la NATO, Estonia ar fi fost acum în locul Ucrainei, afirmă şeful diplomaţiei estone
Dacă nu ar fi aderat la NATO, Estonia ar fi fost acum în locul Ucrainei, afirmă şeful diplomaţiei estone
Conflictul actual din Ucraina arată ce s-ar fi putut întâmpla Estoniei dacă nu ar fi devenit membră a NATO acum 20 de ani, a afirmat vineri ministrul de externe eston Margus Tsahkna, relatează......
Autostrada Transilvania: Turcii de la Ozaltin, declarați câștigători ai contractului pentru viaductele de 3,2 kilometri
Autostrada Transilvania: Turcii de la Ozaltin, declarați câștigători ai contractului pentru viaductele de 3,2 kilometri
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul contractului pentru construcția ...
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Echipa Zesh, condusă de sătmărean Marius Martocsan, a reușit să atragă până în acest moment fonduri în valoare ...
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
Acordarea de împrumuturi bancare companiilor şi gospodăriilor din zona euro a continuat să stagneze luna trecută, arată ...