BCR Banca pentru Locuinţe reduce dobânda pentru creditele intermediare fără ipotecă la 7% pe an

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL), liderul pieţei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, reduce dobânda la creditele intermediare în lei fără ipotecă, la 7% pe an, de la 11% pe an, fixă pe toată perioada creditului, pentru solicitările de credit iniţiate de clienţi după 2 decembrie 2015, au anunţat, joi, reprezentanţi ai băncii.
Economica.net - joi, 03 dec. 2015, 08:27
BCR Banca pentru Locuinţe reduce dobânda pentru creditele intermediare fără ipotecă la 7% pe an

‘În condiţiile de piaţă actuale, venim în întâmpinarea clienţilor care doresc să investească în domeniul locativ cu o reducere de dobândă importantă – la creditele intermediare fără ipotecă imobiliară dobânda se reduce de la 11% p.a. la 7% p.a. dobândă fixă pe toată perioada creditului. Creditele cu dobândă redusă vor putea fi contractate atât de clienţii existenţi în portofoliul BCR Banca pentru Locuinţe, cât şi de clienţii noi, care doresc să îşi construiască o casa, să-şi cumpere o locuinţă sau un teren, să îşi renoveze sau să îşi modernizeze locuinţele’, a declarat Carmen Schuster, Preşedintele BCR Banca pentru Locuinţe.

Produsele BCR Banca pentru Locuinţe au marele avantaj că nu sunt afectate de riscurile valutare şi riscurile de creştere a dobânzii, fiind acordate doar în lei şi cu dobândă fixă pe toată perioada rambursării creditului. Astfel, clienţii ştiu de la începutul până la finalul perioadei de creditare care este valoarea ratei lunare. În plus, clienţii nu plătesc comision la acordarea creditului şi nici în cazul rambursării anticipate, BCR Banca pentru Locuinţe oferind numai produse cu zero comision de analiză a creditului, zero comision de rambursare anticipată, iar evaluarea imobilului adus în garanţie este gratuita; în plus, în cazul creditelor acordate în baza contractului de economisire-creditare, clienţii pot beneficia şi de asigurare de viaţă, gratuită.

Comisionul de analiză dosar este zero, indiferent de data la care se accesează creditul, asigurarea de viaţă este gratuită în cazul creditelor acordate în baza contractului de economisire-creditare, clientul este protejat împotriva riscului de creştere a dobânzii şi a riscului valutar, rambursare anticipată parţială / totală este gratuită indiferent de data rambursării;

Banca poate acorda, de asemenea, credite anticipate / intermediare cu ipotecă cu dobândă de 4,44% p.a. şi credite pentru investiţii imobiliare Fix pentru casă cu ipotecă cu dobândă de 5,65% p.a..

Produsele de economisire-creditare sunt produse care au un ciclu de viaţă lung. Clientul încheie un contract de economisire-creditare cu o valoare care reflectă intenţiile lui în domeniul locativ. Depune lunar (sau anual) o anumită sumă de bani în contul contractului său de economisire-creditare, până ajunge la suma economisită de 50%.

Statul încurajează efortul cetăţeanului de a se preocupa de îmbunătăţirea propriei situaţii locative, de a renunţa la consumul imediat în beneficiul investiţiilor pe termen lung în domeniul locativ. Statul încurajează efortul cetăţeanului prin acordarea primei în cuantum de 25% din economiile efectuate anual, nu mai mult de 250 euro/an (echivalent lei).

La finalizarea procesului de economisire şi în funcţie de îndeplinirea condiţiilor de repartizare, clientul dobândeşte dreptul de a accesa un credit cu valoarea de 50% din suma contractată. Atât pentru sumele economisite cât şi in cazul creditelor banca oferă dobânzi fixe.

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.

BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 miliarde euro)

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajaţi deservesc 16.2 milioane de clienţi în cadrul a 2.800 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La sfârşitul primului trimestru din 2015, Erste Group deţinea active totale în valoare de 202,6 miliarde euro şi înregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.

Agerpres

Te-ar mai putea interesa și
Ana Hotels redeschide hotelul Europa din Eforie Nord, după investiții de 14 milioane de euro
Ana Hotels redeschide hotelul Europa din Eforie Nord, după investiții de 14 milioane de euro
Ana Hotels redeschide pe 16 aprilie hotelul Europa din Eforie Nord, după investiții de 14 milioane de euro. Clădirea a fost modernizată și a primit îmbunătățiri semnificative, atât la......
Compania rusă Avtovaz începe producţia de maşini în Azerbaidjan
Compania rusă Avtovaz începe producţia de maşini în Azerbaidjan
Cea mai mare companie auto rusească, Avtovaz, a început asamblarea maşinilor Lada în Azerbaidjan, intenţionând să ...
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează – Ministrul Mediului
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează – Ministrul Mediului
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează şi să ofere la casă contravaloarea ...
Magazinul din Gheancea al retailerului MAMBricolaj, ultimul deschis de antreprenorul Cristian Găvan, a vândut de 7,5 milioane de lei în doi ani și jumătate
Magazinul din Gheancea al retailerului MAMBricolaj, ultimul deschis de antreprenorul Cristian Găvan, a vândut de 7,5 milioane ...
MAMBricolaj Ghencea, cel mai nou magazin al rețelei care comercializează materiale și accesorii pentru mobilă, brand ...