BDO Audit va fi auditorul financiar al Transgaz pentru următorii cinci ani

Consiliul de Administraţie al Transgaz propune în Adunarea Generală a Acţionarilor desemnarea companiei BDO Audit în calitate de auditor financiar al transportatorului de gaze pentru perioada 2018 - 2023, potrivit convocatorului şedinţei AGA din 3 decembrie.
Economica.net - Dum, 11 nov. 2018, 12:03
BDO Audit va fi auditorul financiar al Transgaz pentru următorii cinci ani

Compania respectivă a fost desemnată câştigătorul unei licitaţii organizate de Transgaz pe SEAP, se mai arată în document.

„Transgaz a derulat procedura de licitaţie simplificată în vederea contractării auditorului financiar pentru perioada 2018 – 2023, cea mai bună ofertă financiară fiind cea prezentată de BDO Audit SRL”, au precizat oficialii Transgaz.

Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale „TRANSGAZ” S.A. este operatorul tehnic al sistemului naţional de transport şi răspunde de funcţionarea acestuia în condiţii de calitate, siguranţă, eficienţa economică şi protecţie a mediului înconjurător.

Transgaz a obţinut, în primul semestru al acestui an, un profit net de 279,6 milioane de lei, în scădere cu 30% faţă de rezultatul din perioada similară a anului trecut, de 400 de milioane de lei, se arată în raportul transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Cifra de afaceri a scăzut cu 14%, de la 1,027 miliarde de lei, la 883 milioane de lei.

Sursa: AGERPRES

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...