Black Friday 2013: Catalogul FLANCO cu toate produsele la reduceri

BLACK FRIDAY 2013 Retailerul electroIT Flanco va oferi mâine, de Black Friday, reduceri de până la 80%  la produse recent lansate din toate categoriile. Retailerul va livra tot ce se va cumpăra de Black Friday în 72 de ore.
Economica.net - joi, 21 nov. 2013, 08:25
Black Friday 2013: Catalogul FLANCO cu toate produsele la reduceri

BLACK FRIDAY 2013 Retailerul electroIT Flanco a pregătit pentru mâine, când organizează Black Friday, oferte la toate categoriile de produse. Este vorba despre articole lansate în 2013,  pe toate categoriile de preţ şi pe toate  categoriile de produse: electronice, electrocasnice şi IT, evidenţiate de studiile de specialitate şi de cerinţele clienţilor Flanco. De asemenea, compania anunţă că va livra în cel mult 72 de ore.

CATALOGUL FLANCO BLACK FRIDAY 2013 AICI

BLACK FRIDAY 2013. CATALOGUL ALTEX cu TOATE PRODUSELE. Începe pe 22 noiembrie la ora 07:00

eMag: La telefoane suntem mult mai bine pregătiţi decât în alţi ani. O să avem preţuri care nu s-au mai văzut

CATALOGUL DOMO BLACK FRIDAY 2013 cu TOATE PRODUSELE AICI

BLACK FRIDAY 2013. eMAG şi Flanco încep pe 22 noiembrie

Black Friday 2013: retailerii care au furat startul la reduceri de preţ

 

Preţuri Flanco de Vinerea Neagră

Potrivit companiei, un smartphone va avea preţul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga – 1499 lei, iar o tabletă de 7’’ 512 RAM şi 4 GB stocare va fi la preţul de 149 lei. De asemenea, produse foarte căutate de cumpărători se bucură de reduceri substanţiale: o tabletă Samsung Galaxy TAB2 de 7’’, cu wi-fi, va fi la doar 499 lei, un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB – 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics – 1999 lei, un Smart TV LED 3D Philips cu tehnologia ambilight – 2999 lei. Din categoria electrocasnicelor mari şi mici, în ofertă sunt incluse maşina de spălat frontală, capacitate 5 kg şi clasa A+ la 599 de lei, frigider capacitate de 218 litri la 699 lei, aragaz la 499 de lei şi espressor DeLonghi la 349 lei.  „Am creat ofertele de Black Friday ţinând cont de preferinţele clienţilor noştri şi de tendinţele înregistrate pe parcursul acestui an, astfel încât ele să fie cât mai atractive. Pentru că piaţa românească de specialitate se îndreaptă către mobilitate şi tehnologii de cel mai înalt nivel, facilităm prin oferta de Black Friday accesulclienţilor la produsele cele mai cerute. Avem în oferta din acest an de 4 ori mai multe tablete şi smartphone-uri şi am triplat oferta de televizoare Smart”, a declarat Violeta Luca, CEO Flanco Retail. „Reducerile pe care le acordăm au valoare mare atât procentual, cât şi în valoare absolută – pentru electrocasnice mici şi accesorii avem reduceri care ajung la 80%, iar pentru televizoare avem reduceri care ajung la 5000 de lei.”

 

Black Friday în magazine

De Black Friday, toate cele 82 de magazine Flanco vor avea orar prelungit cu 4 ore, iar majoritatea se vor deschide începând cu ora 6:00. De asemenea, pentru a face faţă afluxului mare de vizitatori compania a suplimentat numărul consultanţilor de vânzări cu 30% şi a dublat numărul caselor de marcat. Astfel, procesul de facturare din magazine, de Black Friday la Flanco, este estimat în medie, la 2 minute. Pentru cumpărăturile de Black Friday, Flanco asigură transport până în casă, în maximum 72h.
 
Pe toată durata weekendului Black Friday, site-ul www.flanco.ro va avea rol de informare în timp real, cu video-live streaming din magazine. El devine un instrument de comunicare în plus pentru clienţi, ajutându-i să se orienteze asupra ofertelor speciale şi asupra stocurilor disponibile şi să identifice magazinele Flanco din vecinătate. 
 
Pe site-ul www.flanco.ro, pe contul de Twitter şi pe pagina de Facebook, compania va prezenta, pe lângă ofertele din catalogul special Black Friday, programul magazinelor în weekendul 22-24 noiembrie, va răspunde solicitărilor clienţilor, va anunţa şi alte oferte speciale disponibile în magazinele din toată ţara. 
 
În afara catalogului de oferte, Flanco a creat un Ghid de cumpărături in Black Friday, distribuit în 500.000 de exemplare, ce include recomandări pentru o experienţă optimă de cumpărare în magazine, în acest weekend în care compania aşteaptă peste 1 milion de vizitatori. Ghidul poate fi accesat şi online, pe interfaţa specială de Black Friday a site-ului Flanco.  „Suntem siguri că Black Friday la Flanco va fi un eveniment de excepţie, pentru că l-am pregătit din timp din punct de vedere al ofertelor, din punct de vedere logistic şi operaţional, pentru a facilita accesul clienţilor la tehnologie de vârf”, a mai spus Violeta Luca.
Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...