Black Friday la mobilă. Care sunt magazinele participante

Black Friday 2014. Cei mai mari jucători pe piaţa de mobilier vor participa şi anul acesta la campania Black Friday. Reducerile vor fi de peste 50%.
Alina Stanciu - mar, 18 nov. 2014, 22:02
Black Friday la mobilă. Care sunt magazinele participante

Retailerii de mobilier vor participa la campania de reduceri Black Friday 2014, atât în mediul online cât şi în offline. Astfel, liderul pieţei de profil, Mobexpert, va avea în perioada 21-23 noiembrie reduceri de până la 50% la mobilier şi decoraţiuni, în limita stocurilor disponibile. Oferta va fi valabilă exclusiv in magazinele din Bucureşti, Piteşti, Braşov, Sibiu, Iaşi, Suceava, Oradea, Constanţa şi Timişoara. Mobexpert, brandul creat de omul de afaceri român Dan Şucu, operează la nivel naţional o reţea de peste 30 de magazine.

AICI oferta Mobexpert.

Elvila lui Viorel Cataramă va organiza Black Friday începînd cu 20 noiembrie şi până pe 23 noiembrie, iar reducerile vor fi de până la 60% la mobilier tapiţat, birouri, mese şi scaune, cuiere.

Şi IKEA va participa anul acesta la campania de Black Friday. Reduceri vor exista în perioada 28 noiembrie-1 decembrie, exclusiv în magazinul din Băneasa. Oferta nu este valabilă şi pentru magazinul online. 

Şi Casa Rusu va avea reduceri de preţuri de Black Friday, începând de vineri, 21 noiembrie. Discountul retailerului va fi de până la 60% la mobilier, în limita stocurilor disponibile. În prezent, reţeaua Casa Rusu este formată din 28 de magazine proprii şi în regim de franciză.

Reduceri de preţuri vor fi şi pe segmentul mobilierului de lux. Astfel, magazinele Class Living, Natuzzi şi Class Mob Outlet, operate de Camelia Şucu, vor avea discounturi de 40%, 30% şi respectiv 75% în perioada 21-23 noiembrie. Discountul se face la anumite produse selecatte de către companie, în limita stocurilor disponibile, iar în cazul articolelor Natuzzi, discountul este valabil la comenzile plasate în perioada respectivă. 

Casa Rusu intră în Black Friday

Casa Rusu, divizia de retail a companiei Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, organizeaza Black Friday incepand cu 21 noiembrie, ora 00.00 ( 12 noaptea). Reducerile de Black Friday vor fi valabile in toate cele 28 de magazine din reteaua Casa Rusu, atat in magazinele proprii, cat si in cele francizate din toata tara, precum si pe magazinul online, www.mobilacasarusu.ro.  Perioada reducerilor va avea o durata de zece zile, desfasurandu-se intre 21 si 30 noiembrie, ofertele de Black Friday continuandu-se cu Black Week.  Pe parcursul celor zece zile, compania ofera reduceri intre 20% si 60% la toate produsele de mobilier.
 
Casa Rusu propune clientilor sai zece zile de preturi avantajoase pentru toate categoriile si produsele de mobilier. Spre exemplu, clientii vor putea cumpara o biblioteca RIO la pretul de 598 lei, redus de la 1495 lei (-60%), Dormitor Orinoco la pretul de 1.099 lei, redus de la 2.098 lei (-50%) sau Birou Micky la pretul de 108 lei, redus de la 240 lei (-55%).  Pe langa reducerile semnificative, Casa Rusu acorda facilitati in plus pentru comenzile online plasate in aceasta perioada. Indiferent de adresa de livrare, cumparatorii Casa Rusu beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul tarii pentru toate comenzile online.  
 
“Ne asteptam ca doar in prima zi de Black Friday sa vindem obiecte de mobilier in valoare de 300.000 euro si credem ca cele mai solicitate produse vor fi cele cu reducerile cele mai mari. Suntem pregatiti cu stocuri de mii de seturi pentru toate produsele care se afla in campania de reduceri.  Pe website-ul companiei, www.mobilacasarusu.ro, cumparatorii vor putea gasi toate ofertele valabile in aceasta perioada, informatii despre preturile initiale, reducerile acordate, atat valoric cat si procentual, caracteristicile produselor precum nuante, dimensiuni si functionalitati, sau timpul de livrare, aria de acoperire, instructiuni de utilizare si asamblare”, a declarat  Cristian Rusu, director general Casa Rusu. 
 
In prezent, Casa Rusu detine o retea de 28 de magazine, proprii si in regim de franciza, in orasele Bucuresti (trei magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt, Constanta, Tg. Jiu, Pitesti, Baia Mare, Focsani, Vatra Dornei, Zalau, Resita, Turnu Magurele, Viseu de Sus, Bistrita, Dej, Alexandria, Beius cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.
 
Te-ar mai putea interesa și
Grecia așteaptă 34,5 milioane de turiști în acest an
Grecia așteaptă 34,5 milioane de turiști în acest an
Grecia ar urma să înregistreze noi cifre record privind sosirile turiştilor în 2024 şi în următorii ani, atrăgând vizitatori de pe noi pieţe şi consolidându-şi poziţia de destinaţie......
Ciolacu anunță că nu va reduce fiscalitatea pe muncă, în ciuda faptului că este una dintre cele mai ridicate din Europa
Ciolacu anunță că nu va reduce fiscalitatea pe muncă, în ciuda faptului că este una dintre cele mai ridicate din Europa
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Târgovişte, că impozitarea muncii în România este una dintre cele mai ...
Ministrul Agriculturii Florin Barbu: Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe este esenţială în viitoarea PAC
Ministrul Agriculturii Florin Barbu: Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe este esenţială în viitoarea ...
Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe, prin care să se acorde acelaşi nivel al plăţilor pentru toţi ...
Bratislava ia în considerare construirea unui nou reactor nuclear, cu o capacitate de până la 1,2 gigawaţi
Bratislava ia în considerare construirea unui nou reactor nuclear, cu o capacitate de până la 1,2 gigawaţi
Guvernul slovac ia în considerare construirea unei noi unităţi nucleare, cu o capacitate de până la 1,2 gigawaţi (GW), ...