Cât costă Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, în România

Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge au fost prezentate şi pe piaţa românească, iar unii operatori au prezentat deja prețurile. 
Economica.net - mie, 18 mart. 2015, 06:42
Cât costă Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, în România

Astfel la Vodafone România, noul Samsung Galaxy S6 cu o memorie de 32 de GB poate fi cumpărat cu 684 de euro la liber, iar prețul cu abonament este de 169 de euro, împreună cu abonamentul Red 59.

Prețul Samsung Galaxy S6 Edge fără contract din rețeaua Vodafone este de 824 de euro, iar cu abonamentul RED 59 preţul este de 299 de euro.

În rețeaua Orange România noul Samsung Galaxy S6 de 32 GB costă 709 euro fără contract, iar împrună cu abonamentul Panteră 41 acesta este de 349 de euro. Galaxy S6 Edge costă 845 de euro pentru achiziționarea la liber și 449 de euro pentru achiziționarea cu abonamentul Panteră 41.

Modelele S6 şi S6 Edge vor fi disponibile în România din a doua jumătate a lunii aprilie, iar la pre-comandă – din această săptămână.

Noile smartphone-uri au un design nou şi modern, din sticlă şi metal, şi, potrivit reprezentanţilor Samsung, oferă cea mai bună perfomanţă de pe piaţă, şeful diviziei telecom de la Samsung Electronics România caracterizându-le ca fiind nişte „bestii tehnologice”.

Galaxy S6 şi S6 Edge vin cu cea mai bună cameră foto de pe piaţă, atât cea frontală (5 MP), cât şi cea principală (16 MP/ Auto HDR timp real/ F 1.9/VOIS), sunt echipate cu cel mai rapid procesor care există pe piaţă şi dispun de o baterie cu încărcare rapidă, doar 10 minute de încărcare oferind 4 ore de utilizare, iar încărcarea completă fiind realizată în 80 de minute.

S6 are dimensiuni de 143,4 mm x 70,5 mm x 6,8 mm şi 138 grame, ecran de 5,1 inci Quad HD Super AMOLED, procesor 2,1GHz Quad, memorie 3 GB RAM plus 32/64/128 GB memorie internă, iar sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...