Ce trebuie să ştii ca să te angajezi acum în Europa pe salarii lunare cuprinse între 700 şi 6.000 de euro

ECONOMICA.NET vă prezintă lista locurilor de muncă pentru care se caută urgent români dispuşi să muncească în Europa. Angajatorii caută de la cameriste fără experienţă şi fără calificare, dispuse să muncească 10 ore pe zi pe Insula Santorini pentru 700 de euro net lunar, până la medici psihiatri pe care îi remunerează cu circa 6.700 de euro în Franţa.
Economica.net - lun, 20 ian. 2014, 22:08
Ce trebuie să ştii ca să te angajezi acum în Europa pe salarii lunare cuprinse între 700 şi 6.000 de euro

Salarii brute de 6.700 de euro pe lună pentru medici români în Franţa
O firmă de recrutare caută şase medici români în ultimul an de rezidenţiat, în specialitatea Psihiatrie, care sunt specializaţi şi au mai lucrat în Pedopsihiatrie şi care sunt dispuşi să lucreze în Franţa.
Angajatorii ofertează medicii români cu salarii brute lunare de circa 6.457 euro, cu 25 de zile de concediu pe an şi le asigură cazarea.
Spitalul în care vor lucra românii care corespund profilului căutat de angajatori va cofinanţa cursurile de perfecţionare a limbii franceze urmate de medicii români selectaţi.
19 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Salarii de la 1.500 de euro lunar pentru şoferi profesionişti în UE
O companie din România caută 50 de şoferi profesionişti cu minimum un an experienţă în UE, pe care îi ofertează cu salarii de la 1.500 de euro lunar ca să lucreze în Europa.
Candidatul ideal pentru acest post are permis de conducere categoria CE, are certificat ADR, are atestat profesional pentru transport marfă, are card tahograf, are cazier auto curat.
Candidaţii interesaţi pot trimite CV-urile pentru joburile vacante până pe 6 februarie. Amănunte, aici.

Salarii de la 1.500 de euro lunar pentru asistenţi medicali în Germania
O firmă de recrutare caută asistenţi medicali cu şi fără experienţă, dispuşi să lucreze în spitale şi azile de bătrâni din Germania.
Angajatorii ofertează românii cu salarii lunare care pornesc de la 1.500 de euro, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână şi le oferă candidaţilor cursuri de limbă germană în următoarele oraşe: Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Arad, Cluj.
31 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile în Germania. Detalii, aici.

Salarii lunare de la 912 euro pentru personal pe vase de croaziere
Românii care au calificare într-una dintre următoarele meserii: coafeză, manichiuristă, maseuză, cosmeticiană, instructor de fitness, recepţioner, au şanse mari să intre în vizorul angajatorilor pentru un loc de muncă pe vase de croazieră.
Candidaţii ideali căutaţi de recrutori au mai lucrat cel puţin un an în postul vizat acum la angajare, sunt orientaţi către clienţi şi au cunoştinţe bune de limba engleză.
Angajatorii remunerează românii selectaţi pe aceste posturi cu salarii lunare care pornesc de la 912 euro. 8 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de muncă disponibile acum pe vase de croazieră. Amănunte, aici.

Salarii nete lunare de la 700 de euro pentru personal hotelier în Santorini, Grecia
O firmă de recrutare caută 50 de cameriste, recepţionere, ospătari dispuşi să munceacă în hoteluri din Santorini, precum şi vânzătoare în magazine de lux din insula grecească.
Eşti potrivită pentru postul de cameristă dacă eşti harnică, ai între 30 şi 50 de ani şi eşti dispusă să munceşti 10 ore pe zi. Experienţa şi cunoştinţele de limba engleză nu sunt obligatorii la angajare. Angajatorii ofertează româncele cu salarii nete lunare de 700 euro şi le asigură cazarea.

Eşti eligibilă pentru postul de recepţioneră dacă ştii să operezi un PC, ai aspect fizic îngrijit şi eşti orientată către clienţi. Sunt avantajate la angajare candidatele care vorbesc limba engleză şi cele care au mai lucrat în hoteluri sau pe vase de croazieră.
Angajatorii ofertează româncele cu salarii nete lunare cuprinse între 700 de euro şi 800 de euro şi le asigură cazarea.

Te califici pentru postul de ospătar dacă ai cel puţin trei ani experienţă în restaurante, ai cunoştinţe avansate de limba engleză, eşti orientat către clienţi şi ai cunoştinţe medii de limba greacă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă pe vase de croazieră şi care vorbesc şi alte limbi străine.
Angajatorii vor remunera românii selectaţi pentru postul de ospătar cu salarii nete lunare de 800 de euro, le vor asigura cazarea şi două mese pe zi.

Informaţii suplimentare despre celelalte poziţii disponibile în hotelurile din Santorini găsiţi aici.
Până pe 14 februarie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante pe Insula Santorini.

Salarii lunare de la 600 de euro pentru personal hotelier în Dubai
O firmă de recrutare caută 10 români dispuşi să lucreze în hoteluri şi restaurante de lux din Dubai.
Angajatorii caută români care vorbesc fluent limba engleză, care au mai lucrat cel puţin un an de zile, care au absolvit cursuri de profil în postul pentru care vor să aplice, şi care au excelente abilităţi de lucru cu clienţii.
Angajatorii ofertează românii cu salarii lunare cuprinse între 600 de euro şi 1.200 de euro, le asigură românilor selectaţi pentru locurile de muncă vacante în Dubai biletele de avion, cazarea şi masa.
Până pe 3 februarie se primesc candidaturi pentru joburile vacante în Dubai. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Donald Trump cere Europei să ”se mişte” în cazul Ucrainei
Donald Trump cere Europei să ”se mişte” în cazul Ucrainei
Fostul preşedinte american Donald Trump, candidat la Casa Albă, a cerut joi Europei să se "mişte" şi să elibereze mai multe fonduri pentru Ucraina, aflată în război cu Rusia, informează AFP....
S-a scumpit benzina. Cât costă azi carburanții în România
S-a scumpit benzina. Cât costă azi carburanții în România
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a majorat azi prețurile benzinei vândute în stațiile ...
UPDATE Israelul a lansat un atac asupra Iranului. AIEA informează că nu există daune la instalaţiile nucleare iraniene
UPDATE Israelul a lansat un atac asupra Iranului. AIEA informează că nu există daune la instalaţiile nucleare iraniene
Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul ...
Hidroelectrica a scos la licitație contractul pentru o nouă hidrocentrală, Nehoiașu 2
Hidroelectrica a scos la licitație contractul pentru o nouă hidrocentrală, Nehoiașu 2
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a scos la licitație lucrările pentri finalizarea ...