Cel mai mare lanţ de şcoli de dans din lume vine în România, în franciză

Lucian și Sarah Stănilă au investit 200.000 de euro pentrua aduce în franciză, în Bucureşti, cel mai mare lanţ de studiouri de dans din lume, Arthur Murray.
Economica.net - joi, 03 apr. 2014, 09:36
Cel mai mare lanţ de şcoli de dans din lume vine în România, în franciză

O familie de români a investit 200.000 de euro pentrua deschide în franciză prima şcoală de dans de societate Arthur Murray din ţară, informează un comunicat al companiei. Şcoala, deschisă pe strada Nicolae Caramfil, va fi una dintre cele peste 280 de astfel de unităţi ce operează sub brandul Arthur Murray în 23 de țări.

Deschiderea studioului de 500 de mp din Nordul Capitalei este primul pas în crearea unei rețele de studiouri de dans Arthur Murray în România, planul de dezvoltare vizând deschiderea a cel puţin 10 studiouri în următorii 5 ani.”Aducerea brandului Arthur Murray în România a fost o decizie naturală pentru mine, dupa o experiență de peste 12 ani ca instructor și owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York. Arthur Murray este mai mult decat o școală de dans, este un spațiu premium, pentru relaxare, networking și bună dispozitie, prin dans. Până să deschidem noi studioul Arthur Murray, în România nu exista un astfel de loc, însă există un public care caută astfel de servicii” declară Lucian Stănilă, proprietarul business-ului Arthur Murray în România.

Lucian și Sarah Stanilă sunt reprezentanții Arthur Murray București și investitori în alte doua studiori de dans Arthur Murray din New York.

În prezent, studioul de dans Arthur Murray din București are 7 instructori de dans, fiecare dintre ei fiind atestat de oficialii Arthur Murray în urma training-urilor și mai multor examene.”Brandul Arthur Murray se adresează în special oamenilor implicați în afaceri de succes și care urmează cursuri de dans pentru a elimina stresul, pentru a face miscare, sau pur si simplu pentru că doresc să danseze bine în orice situație. Este un public pretențios, atent la detalii, de aceea este esențial să respectăm întocmai rețeta de predare a dansului creată de brand, pentru a menține standardele și a îndeplini așteptările clienților” mai spune Lucian Stănilă.

A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu studiouri deschise în Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa si Australia.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a început în 1912, datorită lui Arthur Murray, un simbol American al succesului în antreprenoriat și al dansului de societate.

Te-ar mai putea interesa și
Bosch a finalizat investiția de 21,2 milioane de euro în extinderea Centrului de Inginerie de la Cluj-Napoca
Bosch a finalizat investiția de 21,2 milioane de euro în extinderea Centrului de Inginerie de la Cluj-Napoca
Grupul Bosch, companie germană cu circa 10.000 de angajați în România, a inaugurat o nouă clădire dedicată Centrului de Inginerie de la Cluj-Napoca....
Românii pe ultimele locuri în UE când vine vorba de achiziţionarea de cărţi online
Românii pe ultimele locuri în UE când vine vorba de achiziţionarea de cărţi online
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi ...
Profi își extinde serviciile de retail media către toate brandurile și agențiile specializate, în colaborare cu Footprints AI
Profi își extinde serviciile de retail media către toate brandurile și agențiile specializate, în colaborare cu Footprints ...
După șase luni în care a derulat campanii pilot cu un număr limitat de branduri și agentii de media, Profi, rețeaua ...
Ciolacu: Proiectul de lege privind adoptarea salariului minim european în România, în lucru la Ministerul Muncii
Ciolacu: Proiectul de lege privind adoptarea salariului minim european în România, în lucru la Ministerul Muncii
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, să pună în transparenţă, imediat după ...