Cel mai vizualizat anunţ de angajare pe LinkedIn în 2017: ofiţer de presă pentru William, Harry şi Kate

Admiratorii familiei regale britanice au consultat în număr foarte mare un anunţ de angajare - ofiţer de presă pentru ducele şi ducesa de Cambridge şi prinţul Harry - care a devenit cea mai vizualizată ofertă de muncă publicată pe platforma LinkedIn în 2017, informează Press Association.
Economica.net - joi, 18 ian. 2018, 17:13
Cel mai vizualizat anunţ de angajare pe LinkedIn în 2017: ofiţer de presă pentru William, Harry şi Kate

Acel anunţ de angajare al unui ofiţer de comunicare a fost vizualizat de peste 100.000 de ori pe această populară platformă online dedicată chestiunilor de business.

În contextul în care nunta prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle va avea loc pe 19 mai, iar cel de-al treilea copil al cuplului princiar William – Kate urmează să se nască în aprilie, candidatul care va obţine această funcţie va avea foarte mult de muncă, afirmă jurnaliştii de la PA.

Succesul serialului de televiziune ‘The Crown’, care a adus monarhia britanică la viaţă pentru o nouă generaţie de public, ar fi putut să joace un rol important în atragerea candidaţilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Felul în care acest serial prezintă decoraţiunile opulente din reşedinţe regale, intrigile de la curte şi maniera în care regina Elisabeta a II-a a reacţionat în timpul unor evenimente de importanţă naţională a fost cel mai probabil pe placul internauţilor britanici care doresc să se angajeze.

Pe locul al doilea în topul celor mai vizualizate anunţuri de pe LinkedIn din 2017 s-a clasat o ofertă a grupului SoftBank ce vizează angajarea unui expert în investiţii.

Foarte popular s-a dovedit şi anunţul de angajare al unei persoane care trebuie să testeze sortimentele de bere produse de compania Meantime Brewing. Acest anunţ a ocupat locul al treilea.

Anunţul pentru angajarea unui consultant în management, plasat de The Boston Consulting Group, a ocupat locul al patrulea, iar cel referitor la angajarea unei persoane care trebuie să testeze ciocolata şi băuturile cu cacao produse de Mondelez International Europe s-a clasat pe locul al cincilea.

Topul 10 al celor mai vizualizate anunţuri de angajare publicate pe LinkedIn în 2017 a fost completat de următoarele oferte: analist în investiţii (Nomura Asset Management – locul 6), consultant în vânzări şi manager de evenimente (prezentat într-o manieră insolită şi autoironică – ‘Cel mai rău job pentru un absolvent – Nu vă deranjaţi’ / AJG Direct – locul 7), stagiar în marketing (Chanel – locul 8), asistent în marketing global (Jimmy Choo – locul 9) şi asistent office (HBO UK – locul 10).

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...