Cele mai populare joburi în Marea Britanie 2019

Cele mai populare joburi din Marea Britanie vor fi asociate în 2019, cel mai probabil, unor profesii foarte bine plătite, precum analişti în securitate cibernetică şi specialişti în ştiinţa datelor, sugerează autorii unui studiu realizat recent în această ţară, citaţi miercuri de Press Association.
Economica.net - mie, 26 dec. 2018, 12:15
Cele mai populare joburi în Marea Britanie 2019

Cercetătorii de la compania de recrutare Hays afirmă că şi contabilii, supraveghetorii de pe şantierele de construcţii, analiştii de risc şi managerii din domeniul financiar vor fi joburi la mare căutare în Marea Britanie în anul 2019.

Aceste locuri de muncă sunt recompensate cu salarii peste media naţională în contextul penuriei de angajaţi calificaţi, precizează specialiştii de la compania Hays.

Simon Winfield, director managerial la Hays UK & Ireland, a declarat: „Joburile din domeniul tehnologiei s-au bucurat de unele dintre cele mai mari creşteri salariale în 2018, iar această tendinţă nu prezintă niciun semn că ar încetini în 2019”.

„Angajatorii cu care colaborăm pur şi simplu nu pot să recruteze specialişti în tehnologie suficient de rapid”, a adăugat el.

„Contabilii sunt vizaţi de companiile care se concentrează pe înăsprirea controalelor financiare şi pe modificări ale standardelor de raportare în domeniul finanţelor internaţionale. Cererea din construcţii este mare, datorită investiţiilor continue, combinate cu o penurie de muncitori străini calificaţi, pentru a stimula forţa de muncă din acest sector”, a adăugat acelaşi manager britanic.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...