UPDATE Circulaţia pe opt drumuri naţionale, întreruptă din cauza zăpezii şi a viscolului. Polei pe A1

Circulaţia pe şapte drumuri naţionale, majoritatea din judeţul Vaslui, a fost întreruptă, porturile de la Marea Neagră au fost închise din cauza zăpezii şi a viscolului, iar pe autostrada A1 s-a format polei, traficul fiind deviat, anunţă Centrul Infotrafic. O autoşenilată şi o autospecială intervin de zece ore pentru preluarea a patru persoane din judeţul Buzău care au nevoie de dializă. Aproape 7.000 de gospodării din judeţul Brăila sunt nealimentate cu energie electrică, vineri dimineaţă din cauza avariilor apărute în reţelele de distribuţie, din cauza ninsorilor.
Economica.net - vin, 21 apr. 2017, 05:17
UPDATE Circulaţia pe opt drumuri naţionale, întreruptă din cauza zăpezii şi a viscolului. Polei pe A1

UPDATE Trafic închis pe opt drumuri naţionale, nouă judeţene şi unul comunal, din cauza vremii

Din cauza vremii nefavorabile, traficul este închis, la ora transmiterii acestei ştiri, pe opt drumuri naţionale, nouă judeţene şi unul comunal, anunţă Poliţia Română.

Drumurile naţionale închise circulaţiei sunt:

– DN26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;

– DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Folteşti) şi limita cu judeţul Vaslui;

– DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;

– DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;

– DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;

– DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Neamţ;

– DN11A Podu Turcului – Bârlad, în judeţul Vaslui. Probleme pe acest drum sunt şi în judeţul Vrancea;

– DN 1 H, tronsonul Alesd – Sinteu (judetul Bihor).

Totodată, sunt închise, la această oră, următoarele drumuri judeţene:

– DJ 251B, între localităţile Certeşti şi Blânzi;

– DJ 240A, între localităţile Certeşti şi Cârlomăneşti

– DJ 251, între localităţile Matca şi Valea Mărului;

– DJ 252, între localităţile Nicoreşti şi Buciumeni,

– DJ 251A, între localităţile Corod şi Certeşti;

– DJ 252A, între localităţile Poiana şi Buciumeni.

– DJ 244 D, între localităţile Huşi şi Buneşti;

– DJ 244B, între localităţile Şişcani şi Creţeşti;

– DJ 244C, între localităţile Huşi şi Pădureni.

În afară de cele opt drumuri naţionale şi nouă judeţene, este închis şi drumul comunal 134, care face legătura dintre Sinaia şi Cota 1400.

Restricţii de circulaţie sunt aplicate pe un tronson de Drum Naţional, în judetul Iaşi, respectiv pe DN28A, tronsonul Târgu Frumos – Paşcani. Restricţia se referă la autovehiculele cu masa maxima autorizată mai mare de 7,5 tone, precizează poliţiştii.


UPDATE 08:54 Traficul pe autostrada Bucureşti-Piteşti, reluat după două ore, timp în care a fost blocat din cauza unui accident cu şase maşini

Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost reluat, vineri dimineaţă, după ce timp de aproape două ore a fost deviat pe DN 65, din cauza unui accident în care au fost implicate şase autovehicule, fără să existe persoane rănite. Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, şoseaua fiind acoperită cu polei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat pentru News.ro că şase autovehicule au fost implicate într-un accident produs pe breteaua de la intersecţia autostrăzii Bucureşti-Piteşti cu DN 65, respectiv coborârea care intră în municipiul Piteşti.

În urma tamponării dintre cele şase autovehicule, nu au existat persoane rănite.

Accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind acoperită cu polei.

Zamfir a precizat că se va verifica dacă administratorul de drum a intervenit corespunzător pentru menţinerea şoselei în condiţii de siguranţă.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti a fost reluat pe sensul către Piteşti. Circulaţia a fost deviată pe DN 65, prin Piteşti, aproape două ore, din cauza accidentului.

UPDATE 08:04 Aproape 7.000 de gospodării din judeţul Brăila sunt nealimentate cu energie electrică

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, Ştefan Stoian, 6.782 de abonaţi din 23 de localităţi au rămas fără curent electric.

Avarii la reţeaua de distribuţie se înregistreză în localităţile Oprişeneşti, Plopu, Tîrlele Filiului, Batogu, Ioneşti, Gurguieţi, Sihleanu, Scorţaru Nou, Constantineşti, Râmnicelu, Corbu Nou, Măxineni, Măru Roşu, Lacu Rezii, Cuza Vodă, Salcia Tudor, Gradiştea, Custura, Boarca, Racoviţa, Corbeni, Gemenele, Găvani. În unele dintre cazuri, oamenii nu au curent de aproape 24 de ore.

Din cauza vântului puternic, nouă copaci au fost doborâţi la pământ în ultimele ore, echipaje ale ISU intervenind pentru îndepărtarea acestora.

În prezent, pe drumurile din judeţul Brăila se circulă îngreunat, însă nu sunt blocaje

UPDATE 07:57 Buzău: O autoşenilată şi o autospecială intervin de zece ore pentru preluarea a patru persoane care au nevoie de dializă

O autoşenilată şi o autospecială de transport victime multiple intervin în judeţul Buzău, de mai mult de zece ore, pentru preluarea a patru persoane care au nevoie de dializă. În jurul orei 5.00, doi dintre bolnavi au fost aduşi la o ambulanţă, iar pentru preluarea celorlalţi doi echipajele medicale aşteaptă un utilaj pentru a curăţa drumul, zăpadă în zonă ajungând chiar şi la doi metri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Vasile Prahoveanu, joi seară o autoşenilată şi o autospecială de transport persoane şi victime multiple s-au deplasat în zona Bisoca şi Săruleşti, pentru a prelua şi transporta la Spitalul Judeţean Buzău patru persoane programate vineri pentru dializă.

Din cauza drumului greu accesibil, în zonă zăpadă ajungând pe alocuri şi la doi metri înălţime, în jurul orei 5.00 doi dintre bolnavi au fost aduşi în zona circulabilă şi au fost preluaţi de o ambulanţă.

În prezent, pentru preluarea celorlalţi doi bolnavi echipajele medicale aşteaptă un utilaj de deszăpezire, refugiindu-se în sediul Primâriei Săruleşti, din cauza viscolului.

În judeţul Buzău, vineri dimineaţă, pe drumurile naţionale şi judeţene din zona de munte se circulă îngreunat, acţionându-se cu utilaje de la Secţia de Drumuri Naţionale şi Drumuri Judeţene Buzău. De asemenea, pe mai multe drumuri judeţene au fost împrăştiate zeci de tone de materiale antiderapante.

Din cauza viscolului, în judeţul Buzău sunt nealimentate cu energie electrică sate din opt comune.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...