Cum vrea Telekom România să ia clienţii RCS&RDS. Ce companie are cea mai bună ofertă

Telekom Romania, brandul sub care furnizează servicii integrate fostele companii Cosmote și Romtelecom, a lansat o ofertă care rivalizează cu a celor de la RCS&RDS, singura companie care mai oferă servicii integrate fix și mobil.
Economica.net - sâm, 20 sept. 2014, 22:47
Cum vrea Telekom România să ia clienţii RCS&RDS. Ce companie are cea mai bună ofertă

Astfel, pentru 119 lei pe lună, Telekom România îți oferă:

Un abonament la telefonia mobilă ce include minute naționale și internaționale fix către Uniunea Europeană și către rețele fixe și mobile din SUA, Canada și Israel, 250 de minute internaționale către rețele fixe din Uniunea Europeană,  1.5 GB trafic recomandat la viteză 4G, și trafic nelimitat pentru aplicațiile Joyn by Telekom și Telekom TV.

Un abonament de televiziune cu până la 126 de canale incluse în funcție de tehnologia folosită (DTH sau IPTV), Telekom TV sub formă de servicii web și mobile, Eurosport 360 HD, Pachetul online Disney Movies On Demand și până la 12 canale HD.

Abonament de internet cu o viteză de până la 200 Mbps, o licență gratuită Norton Antivirus pentru 2 luni și un router wireless gratuit. 

Un abonament de voce cu minute nelimitate oricând în rețelele naționale fixe și cea Telekom Romania Mobile și 200 de minute oricând în rețelele naționale (fixe și mobile) și internaționale în UE(fix), SUA și Canada (fix și mobil).

Pentru 100,99 de lei pe lună RCS&RDS vă oferă:

Un abonament de televiziune digitală cu 120 de canale incluse dintre care 20 HD ( 8 dintre ele aparțin RCS&RDS), decodor în custodie.

Un abonament de internet cu 200 Mbps și unul de internet mobil cu 5GB trafic inclus prin intermediul rețelei DigiMobil.

Abonamentul de telefonie mobilă include convorbiri nelimitate naționale și internaționale fix pentru Uniunea Europeană, fix și mobil către SUA și Canada și 5GB de internet mobil prin rețeaua 3G.

Abonamentul fix conține convorbiri nelimitate către principalele rețele fixe naționale și 100 de minute către rețelele mobile și internațional fix UE, SUA, Canada și China și mobile din SUA, Canada și câteva țări din UE.

Ce îți oferă Telekom în plus

La abonamentul de telefonie mobilă, clienții beneificiază de viteză 4G de până la 100 Mbps, 250 de minute către toate rețelele mobile din UE, SMS-uri nelimitate către toate rețele naționale și trafic nelimitat pentru aplicațiile Joyn by Telekom și Telekom TV. Acoperirea Telekom pe date mobile este mult superioară în comparație cu RCS.

,La serviciile de televiziune dacă veți achiziționa serviciile Telekom, veți avea mai muilte canale incluse printre care și un mare număr de posturi TV din familia Discovery, canale pe care RCS&RDS le-a eliminat din grilă, Telekom TV sub formă de servicii web și mobile, Eurosport 360 HD, Pachetul online Disney Movies On Demand și posibilitatea de a achiziționa opțiunea de a recepționa posturile care transmit Liga 1 de fotbal.

La serviciul de internet Telekom  îți oferă router gratuit pentru care RCS&RDS te taxează cu 5 lei pe lună.

La serviciile de telefonie fixă numărul de minute incluse către rețele naționale mobile este dublu.

Ce îți oferă RCS&RDS în plus 

La serviciul de televiziune decodorul este gratuit, iar Telekom te taxează cu 11 lei ,dar față de echipamentul simplu de la RCS, cel de la Telekom este unul interactiv care îți permite înregistrarea canalelor favorite.

La serviciile de internet RCS&RDS îți oferă un modem cu internet 3G la viteza de 21,6 ( deși viteza medie a rețelei 3G a Digi se ridică undeva la 7.2 Mbps.) cu 5GB incluși pe lună.

La serviciul de telefonie fixă nu există nici un avantaj dacă veți achiziționa un serviciu de la RCS&RDS.

La telefonia mobilă traficul inclus este cu 3.5 GB mai mare în comparație cu rețeaua Telekom, dar rețeaua mobilă a RCS&RDS permite o conectivitate mult mai slabă.  În cazul în care nu aveți acoperire Digi Mobil, vă puteți conecta prin intermediul rețelei Vodafone România, dar traficul la internet este limitat la 100 MB, iar potrivit unor susrse din piață apelurile prin intermediul roamingului național va fi taxat până la finalul anului.

Te-ar mai putea interesa și
Producătorul de baterii ROMBAT a primit autorizația finală de la ANRE pentru centrala fotovoltaică de 4,2 MW de la Bistrița
Producătorul de baterii ROMBAT a primit autorizația finală de la ANRE pentru centrala fotovoltaică de 4,2 MW de la Bistrița
Proiectul centralei fotovoltaice a ROMBAT de la Bistrița, de 4,2 MWp și aproape 20 de milioane de lei, despre care compania a spus la momentul lansării că este probabil cea mai mare investiție......
Peste 70% dintre companii vor oferi angajaților beneficii suplimentare cu ocazia Paștelui – sondaj eJobs
Peste 70% dintre companii vor oferi angajaților beneficii suplimentare cu ocazia Paștelui – sondaj eJobs
Un procent de 71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun că vor oferi anul ...
Farmec a realizat o cifră de afaceri de peste 71 de milioane de euro în 2023, în creștere cu aproape 20%
Farmec a realizat o cifră de afaceri de peste 71 de milioane de euro în 2023, în creștere cu aproape 20%
Compania Farmec anunță că a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de peste 358 de milioane de lei (peste 71 de milioane ...
Romgaz a devenit membru asociat al ARIR
Romgaz a devenit membru asociat al ARIR
ARIR (Asociația Română pentru Relația cu Investitorii), promotorul conceptului de Investor Relations (IR), a anunțat ...