UPDATE: DNA a blocat conturile agenţiei de turism Perfect Tour. Ce spune compania

Direcţia Naţională Anticorupţie a blocat conturile agenţiei de turism Perfect Tour într-o anchetă, potrivit unor surse ECONOMICA.NET. 
Andrada Ghira - mie, 16 dec. 2015, 13:44
UPDATE: DNA a blocat conturile agenţiei de turism Perfect Tour. Ce spune compania

Contactat de ECONOMICA.NET în legătură cu această informaţie, Sorin Văduvoiu, directorul executiv al Perfect Tour a spus că „e o informaţie care nu e pe de-a-ntregul adevărată”. 

„Eu nu ştiu exact la ce se referă. E parte colaterală într-un dosar şi vom reveni în cursul zilei de astăzi cu un comunicat de presă”, ne-a declarat Văduvoiu, care nu a dorit să precizeze despre ce dosar este vorba.

ECONOMICA.NET a relatat despre contractele cu statul câştigate de agenţia Perfect Tour, deţinută de Corina Păcuraru. Doar în perioda 2011-2013, Perfect Tour a câştigat 82 de contracte cu instituţii de stat.

CITEŞTE ŞI Fosta soţie a lui Maricel Păcuraru, campioană la contracte cu statul în turism în ultimii 3 ani

Potrivit datelor oferite ECONOMICA.NET de Termene.ro, Perfect Tour SRL este deţinută de Păcuraru Corina.

Compania a raportat în 2014 o cifră de afaceri de 226,5 milioane de lei şi o marjă de profit de 0,46% (un milion de lei). Agenţia de turism are 173 de angajaţi.

UPDATE – 21:30 Perfect Tour spune că stă la dispoziţia anchetatorilor cu totală transparenţă şi că a elaborat un plan pentru a limita impactul anchetei asupra clienţilor

În conformitate cu cerinţele DNA, Perfect Tour a pus la dispoziţia anchetatorilor toate documentele şi resursele informaţionale. În acelaşi timp, Perfect Tour a contestat impunerea sechestrului asigurator. Iar întreaga echipa a Perfect Tour îţi concentrează eforturile pentru a reduce la minimum impactul asupra contractelor pe care societatea le desfăşora atât cu pasionaţii de călătorii, căt şi cu clienţii corporate ale căror operaţiuni de travel le gestionează.

„Din motive independente de voinţa noastră, autorităţile statului au blocat conturile Perfect Tour. Până în prezent, niciun client nu a fost afectat şi avem încredere că acest lucru va rămâne la fel în continuare, dar ne aflăm pentru prima dată în situaţia de a ne dezamăgi clienţii şi facem toate eforturile pentru ca impactul asupra acestora să fie minim. Charterele spre Laponia nu sunt în pericol. Şi acest lucru este valabil şi pentru mulţi alţi clienţi care pleacă de Sărbatori. Pentru a ne concentra pe soluţii, Perfect Tour nu mai efectuează nicio rezervare nouă”, declară oficialii Perfect Tour pentru ECONOMICA.NET.

“În anul 2009, Perfect Tour a intermediat o tranzacţie fără nicio legătura cu turismul, cumpărând un şi vânzându-l mai departe. s-a dovedit, însă, stricat şi suspect de fraudă, iar Direcţia Naţională Anticorupţie a demarat o amplă anchetă, punând sechestru asigurător pe conturile Perfect Tour. Practic, Perfect Tour are bani în conturi, dar nu-i poate folosi până la elucidarea cazului.”, adaugă oficialii Perfect Tour pentru ECONOMICA.NET.

Pentru a limita impactul anchetei asupra clienţilor, Perfect Tour a elaborat un plan de criza în trei paşi. Perfect Tour a contestat impunerea sechestrului asigurător, exprimându-şi deplina disponibilitate de a coopera cu autorităţile în vederea clarificării oricăror suspiciuni. Miercuri, 16 decembrie, au putut fi efectuate mai multe plăţi.

Pentru a nu afecta operaţiunile de travel ale clienţilor corporate, Perfect Tour a negociat preluarea acestora, cu tot cu echipele de specialişti, de către o altă companie de Management a Călătoriilor de Afaceri.

În ceea ce îi priveşte pe turişti, Perfect Tour depune toate eforturile pentru a nu afecta vacanţele acestora, indiferent de destinaţie. Compania  a transformat Call Centerul 24/7 în “Seviciu pentru Clienţi”, specialiştii răspunzând prompt, la 021.9818, întrebărilor şi încercând să găsească soluţii. În fiecare zi se realizează încasări şi plăţi către furnizori, pentru a se asigura toate serviciile.

De asemenea, Perfect Tour se angajează să comunice imediat noutăţile şi soluţiile identificate.

Te-ar mai putea interesa și
Deși în scădere față de anul trecut, prețurile ouălor continuă să fie ridicate pentru buzunarele românilor
Deși în scădere față de anul trecut, prețurile ouălor continuă să fie ridicate pentru buzunarele românilor
Perioada Sărbătorii de Paște este unul dintre cele două evenimente importante din perspectivă religioasă ce pot reprezenta și catalizatori pentru economie. Tradițiile legate de sărbători......
Jumătate dintre români preferă în casă temperaturi între 22 și 24 de grade și chiar peste – studiu E.On
Jumătate dintre români preferă în casă temperaturi între 22 și 24 de grade și chiar peste – studiu E.On
Interesul românilor pentru reducerea consumului de energie a crescut semnificativ în ultima perioadă, circa 80% dintre ...
Raiffeisen se aşteaptă ca solicitările BCE să accelereze reducerea afacerii din Rusia
Raiffeisen se aşteaptă ca solicitările BCE să accelereze reducerea afacerii din Rusia
Raiffeisen Bank International (RBI), cea mai mare bancă occidentală prezentă pe piaţa rusă, se aşteaptă ca Banca Centrală ...
Startup-ul Swisspod Technologies, care dezvoltă o tehnologie pentru transport terestru de foarte mare viteză, de 1.200 km/h, lansează o rundă de finanţare de 200.000 de euro pe SeedBlink
Startup-ul Swisspod Technologies, care dezvoltă o tehnologie pentru transport terestru de foarte mare viteză, de 1.200 ...
Swisspod Technologies, un startup fondat de doi câștigători ai competiției SpaceX Hyperloop Competition — românul ...