Eximtur este partenerul pentru România al rețelei globale – Uniglobe Travel International

Agenţia de turism Eximtur a devenit partenerul pentru România al reţelei globale de business travel Uniglobe Travel International. 
Economica.net - mar, 14 feb. 2017, 11:32
Eximtur este partenerul pentru România al rețelei globale - Uniglobe Travel International

Divizia specializată în servicii integrate pentru călătorii de afaceri și organizare de evenimente, Eximtur Business, a fost cea mai dinamică în cadrul agenţiei Eximtur în 2016 şi a înregistrat o creștere a vânzărilor de 16% față de anul 2015 şi generează 69% din totalul vânzărilor companiei. 

Divizia Eximtur Business este formată din 35 consultanți specializați care deservesc 120 de clienți corporate și își desfășoara activitatea în patru centre aflate in București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

„Afilierea la Uniglobe ne oferă accesul la un sistem internațional mai performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri. Deschiderea spre tehnologie de vârf, programe informatice și sisteme de rezervări care optimizează prețuri și tarife, gestionarea mai operativă a solicitărilor clienților, accesul la furnizori atent selectați și validați de rețeaua globală, sunt principalele avantaje ale afilierii la UNIGLOBE și le vom transpune în servicii mai bune oferite clienților noștri corporate” declară Lucia Nora Morariu, CEO Eximtur.

Dintre evenimentele importante, în a căror organizare s-a implicat Eximtur Business anul trecut, se numără Festivalul Internaţional de Film Transilvania – TIFF și Festivalul Internațional Interferențe, ambele cu sute de participanți români și străini.

„Acest parteneriat este avantajos pentru ambele părți. Sfera noastră de acțiune la nivel global va aduce avantaje semnificative companiei Eximtur și clienților săi, în timp ce notorietatea puternică pe care o are Eximtur în România va consolida recunoașterea brandului nostru pe plan local” spune Derek Hearl-Maunder, Președinte UNIGLOBE pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Eximtur a fost înființată în 1993 şi deţine 28 de agenții proprii şi francizate, în 19 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente, incoming și școala de turism. La finalul anului 2016, compania avea un număr de 156 angajaţi. 

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...