UPDATE: Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, reţinută de procurori

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost adusă vineri la Parchetul General pentru a fi audiată în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.
Economica.net - vin, 27 mai 2016, 17:43
UPDATE: Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, reţinută de procurori

Potrivit unor surse judiciare, Flori Dinu a fost adusă cu mandat la Parchet şi va fi pusă sub acuzare de către procurori.

Flori Dinu a fost citată de procurori să se prezinte vineri la sediul Parchetului General, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Deoarece aceasta nu s-a prezentat pe parcursul zilei, procurorul de caz a solicitat unei echipe de politişti să meargă şi să o aducă pentru a fi înştiinţată în legătură cu noua calitate de suspect.

Flori Dinu este prima persoană care are calitatea de suspect în dosarul Hexi Pharma.

Joi dimineaţă, echipe de poliţişti au mers la sediul Hexi Pharma din bulevardul Octavian Goga, din Capitală, pentru a ridica noi documente, înscrisuri, necesare în cercetarea penală, au declarat surse judiciare pentr MEDIAFAX. Sursele citate spun că este vorba despre acte ce au rămas sigilate la sediul societăţii, iar acum, la dispoziţia procurorului care instrumentează dosarul, vor fi ridicate pentru analiză.

Acţiunea de joi vine după ce în urmă cu o săptămână poliţiştii au ridicat documente de la depozitul Hexi Pharma, din Mogoşoaia, de la trei spitale din Capitală şi de la sediul RENAR.

Joi dimineaţă, la sediul Parchetului General a fost chemat unul dintre avocaţii societăţii Hexi Pharma.

Anchetatorii caută date ce ar putea susţine indiciile pe care le au în dosar, fiind începută urmărirea penală pentru „zădărnicirea combaterii bolilor” şi „falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse”.

Te-ar mai putea interesa și
Carburanții s-au scumpit din nou azi. Cât costă acum benzina și motorina
Carburanții s-au scumpit din nou azi. Cât costă acum benzina și motorina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a majorat azi prețurile benzinei și motorinei vândute în stațiile proprii, la o săptămână de la precedenta scumpire....
Iranul ameninţă să răspundă ”în câteva secunde” Israelului cu ”arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă să răspundă ”în câteva secunde” Israelului cu ”arme neutilizate până acum”
Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până ...
Joe Biden presează Congresul să adopte planul său de ajutor pentru Ucraina. Zelenski avertizează că țara sa riscă să piardă războiul
Joe Biden presează Congresul să adopte planul său de ajutor pentru Ucraina. Zelenski avertizează că țara sa riscă ...
Joe Biden a reiterat luni un apel presant Congresului pentru a adopta un buget de zeci de miliarde de dolari ca ajutor militar ...
Șeful AIEA: Ne apropiem „periculos de un accident nuclear”la Zaporojie
Șeful AIEA: Ne apropiem „periculos de un accident nuclear”la Zaporojie
"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie ...