H&M, Pepco, Lidl şi Kaufland angajează în toată ţara

ECONOMICA.NET vă prezintă lista locurilor de muncă disponibile în această perioadă la H&M, Pepco, Lidl şi Kaufland. Iată posturile disponibile şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 
Economica.net - lun, 20 apr. 2015, 21:01
H&M, Pepco, Lidl şi Kaufland angajează în toată ţara

H&M face angajări în Râmnicu Vâlcea, Craiova, Focşani, Tîrgu-Mureş.

H&M angajează pe postul de store manager în Râmnicu Vâlcea, Craiova, Focşani. H&M angajează manageri de department în Craiova, Focşani, Tîrgu-Mureş. În oraşele Craiova şi Focşani, H&M angajează pe postul de decorator vitrine.
H&M angajează pe poziţia de cash office responsible în Craiova, Focşani, Piatra-Neamţ.

Candidatul ideal pentru postul de store manager la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, într-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup mare de oameni (în jur de 30) în domeniul serviciu clienţi.
Trebuie să ai abilităţi organizatorice şi analitice, de planificare, să fii orientat spre rezultate, să poţi motiva angajaţii şi să cunoşti limba engleză, ca să fii eligibil pentru acest post.
Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt dispuşi să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Candidatul căutat de angajatori pentru postul de manager de departament la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane în domeniul serviciu clienţi. Este, de asemenea, interesat de modă, are abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale; are abilităţi organizatorice şi analitice dovedite, are experienţă în instruirea personalului, are abilităţi de planificare, este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Recrutorii caută pentru postul de decorator vitrine la H&M un om cu excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, care are abilităţi dezvoltate de visual merchandising, cunoaşte tendinţele în modă, poate folosi unelte de mână şi electrice pentru a realiza display-urile necesare; e dispus să muncească seara şi în weekend.

7 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Citeşte în ECONOMICA.NET lista completă a locurilor de muncă vacante la Lidl

Oferta de muncă la Kaufland

Kaufland angajează un funcţionar producţie publicitară la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are cunoştinţe avansate de MS Office, de limba engleză sau germană; are cunoştinţe de operare SAP, e atent la detalii, proactiv, are abilităţi de organizare şi poate respecta termenele-limită impuse.
Până pe 21 mai se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Kaufland angajează un lucrător comercial şi un casier în Arad.
Te califici pentru aceste posturi dacă ai studii medii, eşti orientat către clienţi, ai ţinută profesională ireproşabilă; eşti dispus să ai program flexibil.
Detalii, aici şi aici.

Kaufland angajează un primitor distribuitor tot la Arad.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, cunoştinţe comerciale, e rezistent la stres, poate munci într-un ritm alert, poate gestiona un volum mare de muncă, e dispus să aibă program de muncă flexibil.
Amănunte, aici.

9 mai este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru aceste posturi.

Kaufland angajează referenţi resurse umane în Brăila, Arad şi Timişoara.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai experienţă în administrarea documentelor de personal; ai urmat cursul de Inspector Resurse Umane; ai cunoştinţe foarte bune de operare PC; ai abilităţi de muncă în echipă; eşti dispus să munceşti în alt oraş, pe perioadă determinată.
Până pe 16 mai se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Oferta de muncă la Pepco

Pepco angajează pe postul de casier în Bucureşti şi Buzău.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, eşti amabil, punctual, poţi să lucrezi în echipă şi nu ai contraindicaţii la efort fizic.
Până pe 10 mai se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Pepco mai angajează casieri la Bistriţa şi Cluj.
18 mai este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie. Detalii, aici.

Pepco angajează pe postul de şef de magazin
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are minimum doi ani experieţă în retail, cunoaşte limba engleză, ştie să opereze un PC, e rezistent la stres, a mai condus echipe, are abilităţi de organizare şi planificare.
Informaţii suplimentare despre poziţia deschisă la Pepco în Buzău şi Bucureşti găsiţi aici.

Pepco angajează şefi de magazin şi la Bistriţa şi Cluj. Detalii, aici.

Până pe 11 mai se primesc CV-uri pentru poziţia de şef de magazin deschisă la Pepco.

Te-ar mai putea interesa și
HAI Aluminium a ales compania Wiren pentru un portofoliu de proiecte ce însumează peste 10 MWp
HAI Aluminium a ales compania Wiren pentru un portofoliu de proiecte ce însumează peste 10 MWp
Pentru HAI Aluminium, parteneriatul cu Wiren reprezintă tranziția către un consum independent, din surse de energie sustenabilă. Nevoia de soluții eficiente a devenit iminentă pentru a putea......
Alfa Software din Cluj-Napoca a avut venituri cu 30,7% mai mari în 2023, de peste 3,6 mil. euro
Alfa Software din Cluj-Napoca a avut venituri cu 30,7% mai mari în 2023, de peste 3,6 mil. euro
Alfa Software, furnizor de sisteme informatice de business din Cluj-Napoca, a încheiat anul 2023 cu venituri cu 30,7% mai ...
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image, deschide la București un hub tech pentru toată Europa. Va angaja 250 de IT-iști, majoritatea români
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image, deschide la București un hub tech pentru toată Europa. Va angaja 250 ...
Retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize, care operează pe plan local lanțul Mega Image și care a cumpărat Profi Rom ...
Procedură de infringement pentru România din cauza întârzierilor în efectuarea plăţilor către farmaciile independente
Procedură de infringement pentru România din cauza întârzierilor în efectuarea plăţilor către farmaciile independente
Comisia Europeană a decis, miercuri, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în ...