În ce ansambluri rezidenţiale locuinţele costă sub 850 euro/mp

Majoritatea dezvoltatorilor vor să atragă atenţia cumpărătorilor cu preţuri exprimate pe mp construit. Suprafaţa este mai mare, iar preţul, mai mic. ECONOMICA.NET a realizat o listă cu câteva proiecte rezidenţiale unde un metru pătrat util costă sub 850 de euro. Proiectele nu se află însă în zona semi-centrală a Capitalei. 
Economica.net - Dum, 08 iun. 2014, 21:12
În ce ansambluri rezidenţiale locuinţele costă sub 850 euro/mp

Vista Rezidential Berceni, strada Drumul Binelui
Primele blocuri ale mega-proiectului cu 1.000 de apartamente, construit de omul de afaceri Florea Diaconu, proprietarul constructorului Delta ACM, va fi finalizat în vara acestui an. Construit pe un teren din spatele mallului Gran Arena, preţurile pe mp util din apartamentele din Vista Rezidenţial Berceni se situează sub pragul de 850 de euro. Spre exemplu, preţul unui apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 46 mp este de 37.500 de euro cu TVA inclus. Pe mp pătrat util, preţul este de 815 euro. În cazul apartamentelor cu trei camere, preţul pe mp util este mai mare: 956 euro.

Militari Residence
Apartamentele din proiectul din Militari costă 800 de euro/mp. Un aprtament de trei camere, cu o suprafaţă utilă de 86 de mp are un preţ final de 68.800 de euro, cu TVA inclusă. Preţul pe mp util este acelaşi şi în cazul apartamentelor cu două camere.

Fortuna Residence, Şoseaua Alexandriei 
O garsonieră cu o suprafaţă utilă de 34 mp in acest proiect costă 28.900 de euro, cu TVA inclusă. Pe mp util, preţul este de 850 de euro. În cazul celorlalte tipuri de locuinţe, preţul pe mp util creşte. Spre exemplu, la un apartament de două camere, cu o suprafaţă utilă de 49 mp, preţul pe mp util este de 947 euro, iar în cazul unui apartament cu trei camere (cu o suprafaţă utilă de 77 mp), preţul pe mp util este de 867 euro.

Urban Residence Rahova, Strada Pucheni
Preţul pentru un mp util costă 816 de euro, în cazul unei garsoniere cu o suprafaţă de 36 mp utili. TVA este inclusă. În cazul unui apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 55 mp, preţul pe mp util este de 807 euro. Preţul este mai mic pentru apartamentele cu trei camere: 742 euro/mp util. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 78 mp, iar preţul final, cu TVA insclusă, este de 57.900 euro.

Sara Residence IV, Strada Feteşti 
În acest proiect, apartamentele cu două camere, situate la parter, au un preţ de 750 de euro/mp util. De reţinut este faptul că locuinţa are practic o suprafaţă utilă de 50 mp, iar alţi 269 mp reprezintă terasa.

Titan Trapezului Residence, în apropiere de strada Trapezului
Proiectul cuprinde cinci blocuri cu locuinţe noi, din care trei au fost deja finalizate. Pentru garsoniere, cu suprafeţe utile cuprinse între 24 şi 32 mp, preţurile variază într 741 şi 833 de euro/mp util. 673 de euro este un mp util în cazul unui apartament cu două camere (49 mp utili), iar preţul final este de 33.000 de euro cu TVA inclusă. În cazul unui apartament cu trei camere, ce are o supragfaţă utilă de 82 mp, preţul pe mp este de 854 de euro, iar preţul total al locuinţei este de 70.000 de euro, cu TVA inclusă.

Cubic Residence, Prelungirea Ghencea, este un proiect care se află în construcţie.Preţul pentru un mp util în cazul unei garsoniere este de 750 euro/mp. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 42 mp şi un preţ de 31.500 de euro. Aproape 800 de euro/mp este preţul pentru un apartament cu două camere. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 49 mp şi un preţ cu tot cu TVA de 38.850 de euro.

Felicity Residence, Drumul Agatului
În cadrul acestui proiect, preţul pe mp util în cazul unui apartament de trei camere cu o suprafaţă utilă de 98 mp este de 740 euro, iar preţul total al apartamentului este de 72.450 euro, cu tot cu TVA. Un preţ similar se regăseşte şi pentru apartamentele cu două camere, care au o suprafaţă utilă de 83 mp şi un preţ final de 61.110 euro.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...