Kaufland face angajări pentru magazinul pe care-l deschide la Chişinău

Kaufland, cel mai mare lanţ de hypermarket-uri din piaţa românească, recrutează în această perioadă oameni care vor să lucreze în departamentul de Vânzări al magazinelor pe care compania le va deschide la Chişinău. Primul magazin Kaufland din Republica Moldova va fi inaugurat anul viitor. 
Economica.net - Dum, 09 apr. 2017, 12:57
Kaufland face angajări pentru magazinul pe care-l deschide la Chişinău

Kaufland, care a deschis recent al 114-lea hypermarket din România, a început să angajeze oameni pentru magazinele pe care le deschide începând de anul viitor în Republica Moldova.

Kaufland caută pentru departamentul de Vânzări al magazinelor pe care le va deschide la Chişinău oameni cu studii superioare, care au cunoştinţe avansate de Română şi Engleză, bune cunoştinţe de lucru în MS Office, care sunt flexibile, au permis de conducere categoria B, au bune abilităţi de comunicare şi iniţiativă.

„Acest program îţi oferă şansa de a învăţa într-un mod practic ce înseamnă departamentul Vânzări într-o companie din industria retail. Scopul nostru este de a te pregăti pentru activitatea ce se va desfăşura în cadrul magazinelor Kaufland care urmează să se deschidă în Republica Moldova”, se arată în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

Angajatorii ofertează candidaţii cu pachete salariale atractive şi 28 de zile calendaristice de concediu, potrivit anunţului de recrutare publicat pe eJobs. 

Anul trecut, Kaufland a anunţat deschiderea a şase magazine în Chişinău, inaugurarea primului magazin fiind programată pentru anul 2018. 

Gama de produse disponibilă în magazinele din Republica Moldova va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele Kaufland România, dar şi adaptată nevoilor clienţilor locali. Datorită proximităţii geografice şi a legăturilor istorice şi culturale, coordonarea activităţilor comerciale din Republica Moldova va fi asigurată direct de filiala din România, anunţa compania.

Iată oferta de muncă disponibilă la Kaufland în România

Kaufland angajează manageri adjuncţi de magazine.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă de coordonare şi de lucru în mediu procedural, bune abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe dinamice, foarte bune abilităţi de comunicare, e dinamic, orientat spre rezolvarea problemelor, flexibil, adaptabil, ştie să lucreze la PC.

Mai multe informaţii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează în regim part time coordonatori distribuţie ziare. Candidaţii potriviţi pentru aceste locuri de muncă sunt persoane de încredere, au bune abilităţi de coordonare, comunicare şi planificare, ştiu să lucreze la PC.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Kaufland angajează cu normă parţială 30 de lucrători comerciali.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e amabil, disciplinat, dispus la program flexibil de muncă, orientat către clienţi, are ţinută profesională ireproşabilă.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează manager logistică. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, experienţă în conducerea de personal, în logistică şi transport, are gândire antreprenorială, orientată spre rezultate, are cunoştinţe de Engleză, putere de convingere, are cunoştinţe despre manipularea, depozitarea, livrarea şi returul mărfurilor. Are, de asemenea, foarte bune abilităţi de comunicare şi e dispus să lucreze în schimburi.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Kaufland o puteţi consulta la acest link.

Ce beneficii primesc salariaţii Kaufland din România

Kaufland România acordă tuturor salariaţilor săi câte 22 de zile de concediu care pot creşte în funcţie de vechimea în companie, până la 27 de zile de concediu, precum şi tichete de masă începând cu prima zi de muncă în companie. Acestea sunt completate de ajutoare în bani şi zile libere plătite pentru diverse evenimente din viaţa angajatului, ajutoare pentru angajaţii care se pensionează pentru limita de vârstă, zile în plus la concediul de odihnă, plăţi voluntare de Paşti şi de Crăciun, diverse sporuri, asigurări medicale, plăţi aniversare care recompensează loialitatea angajaţilor faţă de companie. În plus, comparia oferă o serie de beneficii şi în parteneriat, cum ar fi: asigurări de viaţă, călătorie sau auto; posibilitatea de a împrumuta gratuit cărţile preferate, servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare şi petrecere a timpului liber, diverse consultaţii medicale, reduceri la cumpărarea de produse de bricolaj, a spus într-un interviu pentru ECONOMICA.NET Estera Anghelescu, Recruiting, Engagement & Employer Branding Director la Kaufland România.

Kaufland e cel mai mare angajator privat din economia românească. 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...