Kaufland face angajări. Vezi posturile

Retailerul german Kaufland angajează în Ploieşti şi în Bucureşti, în această perioadă. Kaufland caută de la tehnician electromecanic, la referent achiziţii şi referent resurse umane. Află dintr-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante acum la Kaufland, ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi să performeze în cadrul companiei germane şi până când poţi aplica pentru un loc de muncă disponibil în cadrul companiei.
Economica.net - lun, 18 mart. 2013, 21:58
Kaufland face angajări. Vezi posturile

Kaufland angajează un tehnician electromecanic la Ploieşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are certificat de calificare ca electrician sau electromecanic, are experientă în întreținerea și repararea sistemelor și pieselor componente ale mașinilor, are, de asemenea, experiență în înțelegerea functionalității sistemelor electronice de control precum și a senzorilor care controlează diferite sisteme. Candidatul potrivit pentru acest post e rezistent la stres, e dispus să lucreze în schimburi şi demonstrează că poate face faţă unui ritm de lucru alert şi unui volum mare de muncă.
Până pe 6 aprilie puteţi trimite candidatura pentru acest post. Detalii, aici.

La Bucureşti, Kaufland angajează omul potrivit pentru postul de referent achiziţii.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză şi de limba germană, ştii să operezi un PC, eşti flexibil şi organizat.
12 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Kaufland angajează şi doi şefi serviciu aprovizionare desfacere, la Bucureşti, respectiv la Ploieşti.
Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi care au absolvit studii medii, au experienţă în conducerea personalului şi în domeniul logisticii şi care sunt dispuşi să lucreze în ture. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba germană sau de limba engleză.
5 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Kaufland recrutează în această perioadă patru oameni pentru postul de şef departament mărfuri alimentare.
Posturile vacante ofertate de Kaufland sunt la Bucureşti şi la Ploieşti.
Candidaţii potriviţi pentru acest loc de muncă au absolvit studii medii, au cel puţin doi ani experienţă în conducerea personalului, au cunoştinţe de contabilitate şi de operare PC.
Candidaţii care vorbesc engleza sau germana sunt avantajaţi la angajare, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Kaufland angajează la Bucureşti un asistent manager. Te califici pentru acest post dacă eşti student în an terminal sau ai absolvit studii superioare şi ai cunoştinţe de operare PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în logistică/distribuţie şi care au cunoştinţe de engleză sau germană. Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi dispuşi să muncească peste program.
14 aprilie este ultima zi în care puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Kaufland angajează la Ploieşti un referent resurse umane. Candidatul potrivit pentru acest post a urmat un curs de Inspector Resurse Umane, are experienţă în administrarea documentelor de personal şi mai are şi foarte bune cunoştinţe de operare PC (Word, Excel). Candidatul potrivit pentru acest post e dispus să muncească o perioadă în alt oraş.
8 aprilie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România....
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...
Viktor Orban: Ordinea mondială liberal-progresistă ar putea fi înlocuită în acest an cu una suveranistă
Viktor Orban: Ordinea mondială liberal-progresistă ar putea fi înlocuită în acest an cu una suveranistă
În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe ...
Acționarii Aro Palace au respins propunerea pentru contractarea a 35 de milioane de euro pentru renovarea hotelurilor Capitol și Aro Palace
Acționarii Aro Palace au respins propunerea pentru contractarea a 35 de milioane de euro pentru renovarea hotelurilor Capitol ...
Acționarii Aro Palace au respins astăzi, 25 aprilie, propunerea pentru contractarea a 35 de milioane de euro pentru renovarea ...