Lasselsberger Ceramics România mizează pe o creştere de 10% a afacerilor în 2014 şi lansează noi produse

Lasselsberger Ceramics România, deţinătorul brandului Cesarom, lansează un format de plăci de gresie porţelanată şi estimează o creştere a cifrei de afaceri cu peste 10% în 2014.
Economica.net - mie, 16 apr. 2014, 09:24
Lasselsberger Ceramics România mizează pe o creştere de 10% a afacerilor în 2014 şi lansează noi produse

Lasselsberger Ceramics lansează în România, o gamă de noi plăci de gresie porţelanată cu dimensiunea de 42×42 cm. „Decizia de a lansa un nou format de gresie porţelanată a venit din dorinţa de a ne alinia tendinţelor pieţei locale de profil, unde plăcile cu dimensiuni mari câştigă teren, dar şi trendurilor internaţionale”, a declarat Sergiu Apolzan, director vânzări şi marketing al Lasselsberger Ceramics România.

Noul format de gresie porţelanată face parte din strategia de dezvoltare a gamei Cesarom.

„Lansarea noului format va avea un puternic impact în business-ul companiei în acest an. Astfel, pentru 2014, mizăm pe o creştere cu 10% a cifrei de afaceri, dar şi pe o majorare a cotei de piaţă”, a mai spus Sergiu Apolzan.

Pe această nouă dimensiune de gresie porţelanată, Cesarom lansează cele 11 colecţii ale anului 2014, urmând stilul clasic-tradiţional (colecţiile Saturnia, Atlantis, Firenze, Milano, Travertine, Tek), rustic (colecţiile Toscana, Ruggine, Arezzo) şi trend setter (colecţiile Geometric, Sunrock).

Cesarom este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de peste 50 de ani. Compania a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiţi producători europeni şi mondiali de plăci ceramice (gresie, faianţă, decoruri).

Odată cu intrarea în grupul Lasselsberger, compania şi-a schimbat numele în Lasselsberger SA, dar a păstrat marca Cesarom, produsele fiind fabricate în prezent în unitatea de producţie Sanex de la Cluj-Napoca. Grupul austriac Lasselsberger deţine 67,93% din totalul acţiunilor societăţii Sanex SA.

În prezent, capacitatea totală de producţie se ridică la 6,7 milioane de metri pătraţi anual, Lasselsberger România comercializând prin intermediul a peste 150 de parteneri (distribuitori, magazine specializate şi lanţuri DIY) o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci de decor.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Uniunea Europeană ar trebui să ia măsuri pentru a ajuta Finlanda să prevină un aflux de migranţi care sosesc din Rusia, a declarat vineri premierul finlandez Petteri Orpo, relatează Reuters....
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a ...
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea liniei
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea ...
CFR SA a lansat licitația pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Constanța - Mangalia. Lucrările ...