Lidl angajează IT-işti români în Germania. Vezi ce se caută

Retailerul Lidl recrutează români pentru mai multe locuri de muncă în străinătate. ECONOMICA.NET vă spune ce se caută şi care este candidatul ideal.
Economica.net - lun, 15 oct. 2012, 21:10
Lidl angajează IT-işti români în Germania. Vezi ce se caută

Retailerul Lidl caută opt români pentru posturi în cadrul departamentului Organizare/IT la sediul central din Neckarsulm din Germania.

Pentru toate locuri de muncă enumerate mai jos, compania oferă în primele luni susţinere cu un pachet atractiv, precum mutare, cazare, zboruri spre casă, curs de limbă. Trebuie să trimiteţi şi o scrisoare de intenţie redactată în limba germană sau engleză. Intervurile vor avea loc la sediul central al companiei din Neckarsulm, iar costurile de călătorie în acest sens sunt suportate tot de retailer.

Lidl caută professional developer pentru aplicaţii mobile. Candidatul ideal trebuie să aibă experienţă practică de cel puţin doi ani în domeniul conceperii, dezvoltării şi implementării aplicaţiilor mobile, să cunoască HTML, CSS, JAVA şi XML şi să cunoască fluent limba engleză, dar şi să aibă cunoştinţe de bază de limba germană.
Pentru a depune CV-ul, click aici.

Se mai caută SAP junior developer. Candidatul ideal trebuie să aibă studii de informatică sau studii similare, experienţă în domeniul dezvoltării cu ABA şi obiecte ABAP, competenţă pentru modulelel ERP, HR, FI, CO, SA sau SRM. Pentru mai multe detalii, click aici.

Un post este disponibil pentru funcţia de SAP basis professional. Candidatul ideal trebuie să deţintă studii de informatică economică şi să aibă experienţă în domeniul SAP Basis. De asemenea, candidatul mai trebuie să fie familiarizat cu tehnologiile SAP Netweaver şi PI, să aibă capacitate de rezistenţă la sters şi să stăpânească SAP şi MS Office. Pentru mai multe detalii, click aici.

Lidl mai caută un junior consultant sisteme pentru magazine. Candidatul ideal trebuie sp aibă studii IT, calitate de consultant (f/m), experienţă relevantă în domeniul managementul de proiecte, capacitate de înţelegere rappidă, gândire analitică şi conceptuală. Candidatul mai trebuie să vorbească fluent limba englezăă şi să aibă cel puţin cunoştinţe de bază de limba germană. Pentru a depune CV-ul, click aici.

Un post de consultant (f/m) SAP retail este disponibil. Candidatul ideal trebuie să aibă studii economice, de informatică (economică) şi să aibă experienţă în domeniul coordonării proiectelor de dezvoltare de software. În plus, trebuie să aveţi şi cunoştinţe bune de SAP-Retail în domeniile de customizing, dezvoltare şi organizarea proceselor. Pentru mai multe detalii, click aici.

Compania mai angajează şi un consultant (f/m) aplicaţii mobile. Candidatul ideal trebuie să fie absolvent de studii de informatică (economică) sau ştiinţe economice şi să deţină, pe baza experienţei profesionale, cunoştinţe despre aplicaţiile şi platformele mobile. Pentru depunerea CV-ului, click aici.

Se mai caută şi consutant (f/m) E-procurement (SAP SRM) şi consultant (f/m) proiecte IT – sisteme pentru managementul energiei şi sistemul de control al clădirilor. Penru detalii, click pe fiecare funcţie.

 

Te-ar mai putea interesa și
Grupurile europene revin la expoziții. Renault, Stellantis și BMW sunt gata pentru Paris Motor Show 2024
Grupurile europene revin la expoziții. Renault, Stellantis și BMW sunt gata pentru Paris Motor Show 2024
Alături de grupul Renault, un obișnuit al ultimelor expoziții auto europene, grupurile BMW și Stellantis ar putea participa la ediția din acest an a salonului de la Paris....
Alro își mai revine: producția de aluminiu a crescut la cel mai înalt nivel din ultimele cinci trimestre
Alro își mai revine: producția de aluminiu a crescut la cel mai înalt nivel din ultimele cinci trimestre
Alro Slatina, cel mai mare producător de aluminiu din Europa de Sud-Est, a prezentat rezultate operaționale în creștere ...
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă este afectată de secetă pedologică moderată şi puternică în Moldova, Dobrogea, Oltenia ...
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare a preţurilor
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare ...
Retailerii francezi vor trebui să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere ...