Lidl face angajări în multe oraşe din ţară. Caută de la vânzători până la responsabil construcţii

ECONOMICA.NET vă spune care sunt locurile de muncă cu care ofertează Lidl candidaţii în această perioadă. Iată ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorii pentru locurile de muncă vacante.
Economica.net - sâm, 12 nov. 2016, 22:11
Lidl face angajări în multe oraşe din ţară. Caută de la vânzători până la responsabil construcţii

Oferta de muncă disponibilă la Lidl

Lidl angajează vânzători în mai multe oraşe.
Candidatul ideal pentru acest post este amabil, orientat către clienţi, lucrează cu plăcere în echipă, este punctual, rezistent la stres, flexibil şi punctual.

Lista locurilor de muncă vacante la Lidl o puteţi consulta la acest link.

Lidl angajează pe postul de asistent manager magazin în mai multe oraşe.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti rezistent la stres, ai abilităţi foarte bune de organizare, eşti orientat către rezultate şi către clienţi, amabil, ai spirit de echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu studii superioare.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi la acest link.

Lidl angajează pe postul manager proiect construcţii.
Candidatul ideal pentru acest post ştie să opereze în MS Office, are foarte bune abilităţi de comunicare şi relaţionare, e foarte responsabil, dinamic, are foarte bune abilităţi de comunicare şi relaţionare, e riguros şi adaptabil.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc germana.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat în acest link. 

Lidl angajează pe postul de social media specialist. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare cu profil Comunicare sau Marketing, minimum un an experienţă în community management, experienţă în crearea şi monitorizarea campaniilor pe Facebook, Instagram, Twitter, Google plus, înţelege foarte bine mediul online, are excelente cunoştinţe de engleză.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lidl angajează şefi de vânzări în zona nord vest şi în zona sud vest. 
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, preferabil cu profil economic, tehnic sau industrie alimentară. Are, de asemenea, carnet de conducere categoria B, cunoaşte ori limba engleză, ori limba germană, are simţ etic, e rezistent la stres, comunicativ.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi la acesta.

Lidl angajează pe postul de responsabil construcţii. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate cu profil Construcţii, ai minimum doi ani experienţă pe şantier, vorbeşti fluent limba engleza şi ai permis de conducere categoria B. Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de comunicare, foarte bune aptitudini de organizare şi planificare, cunoştinţe de Autocad şi MS Office. 

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link. 

Lidl angajează pe postul de asistent manager expansiune. Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ştii să lucrezi în MS Office, eşti rezistent la stres, orientat către rezultate, ai cunoştinţe avansate de engleză. Ai, de asemenea, gândire analitică şi foarte bune abilităţi de organizare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link. 

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Lidl o puteţi accesa la acest link.

Te-ar mai putea interesa și
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Echipa Zesh, condusă de sătmărean Marius Martocsan, a reușit să atragă până în acest moment fonduri în valoare de peste jumătate de milion de dolari în primele doua runde de finanțare,......
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
Acordarea de împrumuturi bancare companiilor şi gospodăriilor din zona euro a continuat să stagneze luna trecută, arată ...
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scăzut azi prețurile la motorină, menținând prețul benzinei.
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din luna aprilie 2024
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din ...
Creditele care vor fi acordate populației din luna aprilie ar urma să aibă dobânzi mai mici în condiţiile în care ...