Lidl şi Billa fac angajări. Ce posturi sunt vacante şi unde

Billa a angajat circa 3.500 de oameni în România, până în prezent, şi continuă angajările. Printre oraşele în care Billa România face angajări se numără Bucureşti, Arad, Braşov, Craiova, Constanţa. Retailerul german Lidl caută oameni care să lucreze la Huşi, Miercurea Ciuc, Zărneşti şi nu numai. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista completă a posturilor vacante acum la Lidl şi Billa, unde sunt ele şi ce vor angajatorii de la candidaţi.
Economica.net - mie, 29 aug. 2012, 21:01
Lidl şi Billa fac angajări. Ce posturi sunt vacante şi unde

Lista poziţiilor deschise la retailerul german Lidl

Postul vacant: Operator de date în departamentul Recepţie Marfă depozit Chiajna.
Profilul candidatului ideal pentru acest job: e o persoană ordonată, dispusă să  înveţe şi să lucreze în echipă, e flexibilă, comunicativă, munceşte ordonat, are cunoştinţe medii de operare PC şi, preferabil, cunoştinţe medii de limba germană şi/sau engleză.
Amănunte despre acest job, aici.

Postul vacant: Casier/vânzător în Huşi.
Profilul candidatului ideal pentru acest job: e orientat către clienţi, lucrează în echipă cu plăcere, e flexibil şi, preferabil, are experienţă în domeniu. Detalii, aici.

Postul vacant: Lucrător comercial în Zărneşti.
Profilul candidatului potrivit pentru acest job este similar cu cel explicitat în anunţul de recrutare precedent. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.

Postul vacant: Şef adjunct magazin în Zărneşti şi la Mediaş.
Candidatul potrivit pentru acest post e rezistent la stres, poate lucra independent, e un bun organizator, ştie să să impună, vrea să se implice şi e dornic să preia responsabilităţi. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă şi cu pregătire profesională în acest domeniu. Detalii, aici şi aici.

Post vacant: Şef vânzări în Moldova (nu se precizează unde exact).
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o şcoală relevantă pentru acest domeniu, ai experienţă în domeniu, vorbeşti fluent limba engleză, eşti un bun comunicator, eşti proactiv, adică eşti deschis şi dispus să îţi asumi responsabilităţi noi. Toate detaliile despre acest post, aici.

Post vacant:: Şef de magazin în Timişoara şi la Miercurea Ciuc.
Recrutorii caută un absolvent de studii comerciale, cu experienţă în domeniu, care e un bun comunicator şi organizator, e rezistent la stres, are spirit de echipă, poate motiva şi coordona o echipă. Mai multe informaţii despre postul vacant la Timişoara, aici iar despre poziţia deschisă la Miercurea Ciuc, aici.

Citeşte şi În ce domenii şi în ce ţări te poţi angaja imediat

Lista posturilor vacante la Billa

Reţeaua de magazine Billa România, membră a Rewe International AG, lider de piaţă în Austria pe sectorul de produse alimentare şi de drogherie, are 40.000 de angajati în cele 10 state europene în care compania multinaţională este prezentă. În prezent, face angajări în România pe următoarele poziţii:

Postul vacant: Lucrător comercial – comisionar marfă în zona ambientală şi zona refrigerate congelate la depozitul de la Brazi.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, poţi lucra în condiţii speciale de temperatură în zona de refrigerate şi congelate (0°- 4° C, – 21° C), eşti dispus să munceşti peste program, eşti rezistent la efort fizic şi nu ai antecedente penale. Amănunte, aici.

Dacă eşti serios, ordonat, flexibil, dispus la efort fizic, atunci te califici pentru postul de îngrijitor de clădiri la depozitul de la Brazi.

Pentru postul de lucrător comercial la ambalaje marfă la depozitul de la Brazi se caută un candidat rezistent la efort fizic, dispus să muncească peste program şi care poate performa şi independent şi în echipă.
Billa mai caută pentru depozitul de la Brazi un controller expediţie marfă, absolvent de studii superioare (preferabil), care are cunoştinţe medii de limba engleză sau germană, cu experienţă în transporturi şi coordonarea fluxurilor logistice.
Tot aici, Billa recrutează un stivuitor, cu autorizaţie vizată de ISCIR.
La depozitul de la Brazi, Billa mai caută un manipulant, un recepţioner marfă, un comisionar depozit legume-fructe, un dispecer transport.
Billa recrutează la Satu-Mare un director adjunct de magazin. La Slatina, compania recrutează un măcelar, la Oradea sunt disponibile posturi precum casier, lucrător comercial, personal curăţenie, un adjunct şef la departamentul de delicatese şi un director adjunct de magazin.
Iată ce posturi sunt vacante la Billa din Sibiu: bucătar, casier, lucrător comercial.

Billa caută la Iaşi lucrători comerciali la departamenul de delicatese, la Constanţa compania caută un recepţioner, la Craiova caută un măcelar, în timp ce la Arad sunt vacante poziţii de casieri şi lucrători comerciali.
La Bucureşti şi la Braşov, Billa recrutează lucrători comerciali, casieri şi vânzători. Toate informaţiile despre angajarea pe aceste posturi, aici.

Citeşte şi Kaufland şi Metro fac angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Te-ar mai putea interesa și
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila, distribuitorul pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, a finalizat tranzacția pentru achiziționarea a 100% din părțile sociale ale companiilor Parmafood......
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași (ATB) vrea să își crească productivitatea cu 25% până în 2030 cu ajutorul accelerării procesului ...
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
BAT și Philip Morris România salută decizia Ministerului de Finanțe de a face public proiectul de Ordonanță de Urgență ...
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig ...