Salariile oferite în industria auto în 2012

Postul de vulcanizator auto este plătit cu 600 de lei pe lună. Un vopsitor auto câştigă lunar cel puţin 1.300 de lei net, un manager de produs piese auto încasează între 2.000 de lei şi 2.500 lei net pe lună, iar cei care lucrează pe postul de technical project leader au un salariu net lunar de cel puţin 4.500 de lei, potrivit informaţiilor obţinute de Economica.net de la Manpower România.
Cristina Şomănescu - mie, 07 nov. 2012, 22:07
Salariile oferite în industria auto în 2012

Informaţiile privind salariile nete lunare încasate în domeniul auto în 2012 au fost comunicate pentru Economica.net de către George Păunescu – Branch Manager al firmei de recrutare Manpower România, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de recrutare. Recrutorul ne-a spus care sunt intervalele în care se situează salariile nete lunare cu care firma de recrutare pe care o reprezintă a plasat candidaţi în 2012 pe posturile relevante din industria de profil.

Lista salariilor nete lunare încasate acum în domeniul auto

Postul de spălător vehicule şi postul de vulcanizator auto, plătite cu circa 600 de lei net lunar.
Cei care sunt încadraţi pe postul de şofer livrare – vânzări piese auto câştigă între 800 de lei şi 1.000 de lei pe lună net.
Poziţia de electrician auto şi poziţia de mecanic auto sunt remunerate lunar cu 1.200 de lei – 1.400 de lei, net.
Postul de tichinigiu auto este plătit cu un salariu lunar care se situează între 1.200 de lei şi 1.300 leinet.
Cei care sunt încadraţi ca sudor sunt plătiţi cu 1.300 de lei – 1.800 lei net pe lună.
Postul de vopsitor auto este remunerat lunar cu 1.300 de lei – 1.500 lei net.
Un angajat care lucrează ca operator comenzi piese auto este acum plătit cu 1.500 lei net lunar.
Poziţia de şef coloană auto este plătită cu un salariu net lunar care se încadrează în intervalul 1.800 de lei – 2.000 de lei.
Salariaţii care performează pe postul de manager de produs piese auto câştigă net lunar între 2.000 de lei şi 2.500 lei.
Salariul net lunar încasat în piaţa locală, în 2012, pe postul de mechanical engineer for advanced driver assistance systems se situează între 2.000 – 3.000 lei. Firma de recrutare Manpower România nu a plasat candidaţi pe postul antemenţionat în 2012, drept care estimarea de mai sus se fundamentează doar pe valorile vehiculate în piaţă, în acest an.

Următoarele poziţii sunt plătite cu salarii nete care variază între 2.500 şi 3.500 de lei: inginer proiectant mecanic şi engineering support quality manager.
Salariul net lunar încasat în 2012 pe postul de software engineer/hardware engineer în industria de profil ajunge la 2.500 de lei.
Un angajat care lucrează ca IT engineer câştigă lunar între 2.600 de lei şi 3.200 lei net.

Unde se încasează cele mai mari salarii în industria auto în 2012

Un inginer proiectant în cadrul departamentului de cercetare şi dezvoltare componente auto câştigă în 2012 între 3.500 de lei şi 4.000 lei net.
Un angajat care performează pe poziţia de branch manager câştigă în prezent între 3.000 de lei şi 4.500 lei net lunar.
Pentru următoarele poziţii, oficialul Manpower România estimează că salariile nete lunare se situează între 3.500 de lei şi 4.000 de lei: C++ (OOP) software developer for advanced driver assistance systems şi image processing algorithm developer for advanced driver assistance systems software. Estimările furnizate de George Păunescu pentru aceste poziţii se fundamentează pe salariile încasate în piaţa locală de profil, în 2012.

Cei care performează pe postul de technical project leader câştigă între 4.500 de lei şi 5.000 lei net pe lună.
George Păunescu estimează în baza salariilor încasate în piaţa locală de profil, în 2012, că poziţia de project manager for advanced driver assistance systems este remunerată cu 4.000 – 6.000 de lei, net pe lună.

Câştigul salarial mediu în luna august 2012 a fost de 1.751 de lei net în zona de „Fabricare a autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor şi semiremorcilor” ( aşa cum e domeniul abordat aici circumscris în CAEN), potrivit Institutului Naţional de Statistică.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...