Loteria bonurilor fiscale: Extragere specială de Paşti

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) organizează luni o extragere specială de Paşti a Loteriei bonurilor fiscale, la care participă bonurile emise în perioada 1 februarie - 16 aprilie 2016, potrivit unui comunicat al MFP.
Economica.net - lun, 02 mai 2016, 06:32
Loteria bonurilor fiscale: Extragere specială de Paşti

Fondul de premiere este de un milion de lei, iar din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii.

‘La extragerea ocazională a Loteriei bonurilor fiscale organizată luni, 2 mai 2016, cu prilejul sărbătorilor de Paşti, participă bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii’, se menţionează într-un comunicat al instituţiei.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc luni, 2 mai 2016, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19,45. Extragerea este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Companiei Naţionale ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...