Mega Image a inaugurat în Bucureşti cel de-al doilea magazin Gusturi româneşti

Mega Image a inaugurat un nou magazin Gusturi româneşti, situat pe bulevardul Drumul Taberei, în sectorul 6 din Bucureşti, potrivit unui comunicat al lanţului de supermarketuri din România.
Economica.net - mie, 09 sept. 2015, 12:20
Mega Image a inaugurat în Bucureşti cel de-al doilea magazin Gusturi româneşti

‘La cinci luni de la deschiderea primului magazin Gusturi româneşti, suntem bucuroşi să anunţăm că vom continua demersurile strategice de dezvoltare pe segmentul produselor tradiţionale sub marca Gusturi româneşti. Prin deschiderea celui de-al doilea magazin dedicat ne consolidăm angajamentul şi mai facem un pas în a le oferi consumatorilor gusturile tradiţionale şi autentice’, arată Vasileios Stavrou, director general Mega Image, într-un comunicat remis, miercuri, AGERPPRES.

Noul magazin Gusturi româneşti s-a deschis pe spaţiul fostului magazin Angst preluat în 2014 şi redeschis sub denumirea Mega Image Moghioroş 2 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 134 metri pătraţi.

Magazinul Gusturi româneşti Moghioroş include o selecţie de peste 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum fructe şi legume, lactate şi brânzeturi, delicatese, congelate, carne proaspătă, panificaţie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, băuturi şi artizanat, se precizează în comunicat.

‘Magazinele Gusturi româneşti reprezintă un diferenţiator pe piaţa retail din România. Pentru a aduce în magazin produse cu specific, tradiţionale româneşti, facem eforturi susţinute în a identifica cea mai bună ofertă disponibilă la producătorii locali. De asemenea, în demersul nostru de a păstra gustul autentic românesc căutăm să identificăm produse care să respecte în primul rând calitatea cu care ne-am obişnuit clienţii, respectând sezonalitatea şi oferind suportul nostru celor care doresc să se implice în proiect,’ a declarat Adrian Nicolaescu, director Marketing Mega Image.

Pe lângă produsele Gusturi româneşti, în magazin vor fi disponibile şi alte mărci de produse tradiţionale de cea mai bună calitate şi de asemenea va exista o insulă Angst unde vor fi comercializate în special produse ce au consacrat acest brand.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 433 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (201), Shop&Go (229), AB Cool Food (1), Gusturi Româneşti (2). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română consultă piața pentru achiziția de servicii medicale pentru angajații săi
Poșta Română consultă piața pentru achiziția de servicii medicale pentru angajații săi
Compania Naţională "Poşta Română" (CNPR) a depus în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) procedura de consultare publică pentru achiziţia unei game largi de servicii medicale......
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar – studiu
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar ...
Bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar, pentru 60% dintre cititori, arată ...
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Partidul Social Democrat va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria ...
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea” de bitcoin a avut loc săptămâna trecută ...