21 dec, 12:23

Top cele mai amuzante căutări ale românilor pe eMAG în 2017

Utilizatorii eMAG au efectuat, anul acesta, 235 de milioane de căutări pe platforma de comerţ online a companiei, în creştere cu 65% faţă de 2016.
eMAG top cautari

În top 10 căutări se găsesc telefoane, televizoare, jucăriile kendama, dar şi branduri precum Nike şi Samsung. Cuvântul cu cea mai mare creştere în acest an este "kendama", iar căutarea care a înregistrat cel mai accentuat declin este "iphone 5c", românii având, aparent, pretenţii mai mari de la Apple decât ceea ce poate oferi singurul model cu adevărat low cost introdus vreodată de compania americană.

eMAG a "premiat" şi cele mai amuzante căutări. Românii au vrut să cumpere de la cel mai mare retailer online diplome de licenţă, avocaţi pentru divorţ, "copiutar" (copiuţar?), "smartuaki" sau "bortavoce".

ECONOMICA.NET vă recomandă să consultaţi topul căutărilor pe 2017 publicat de eMAG.

Pentru unele branduri mari, awareness-ul a intrat în coliziune cu educaţia: "gip", "huhaieei", "hoaiey", "filips", "elgi" sau "naic" se numără printre cuvintele căutate de români pe eMAG în 2017.

La capitolul produse exotice, românii au căutat "caine ciu ua ua ua", "membrana invelit salam", "durex sarmale" (?) sau "dispozitiv guşă".

Tot din căutările eMAG pe 2017 aflăm că românii sunt fugăriţi de câini, au nevoie de tractoare cu becuri automate care ară cu o apăsare de buton şi au probleme cu pisici cu blană scurtă şi ţepoasă care îşi ţin coada în sus