Noi publisheri locali importanţi şi site-uri specializate se alătură reţelei ThinkDigital

ThinkDigital România a anunţat astăzi încheierea negocierilor cu noi publisheri locali şi site-uri de nişa, raportând creşteri importante ale traficului reţelei.
Economica.net - lun, 11 nov. 2013, 11:23
Noi publisheri locali importanţi şi site-uri specializate se alătură reţelei ThinkDigital

Compania a anunţat că, în comparaţie cu primele 3 trimestre din 2012, în perioada similară din 2013, reach-ul campaniilor Facebook premium a crescut cu 30% datorită creşterii numărului de useri activi în reteaua de socializare, un fenomen similar înregistrându-se ţi în cazul Skype, care a crescut cu peste 37%.

În ceea ce priveşte publisherii locali, ca medie a vizitatorilor unici insumati, în Q1-Q3 2013, faţă de 2012, cresterea traficului in reţeaua care cuprinde acum peste 40 de site-uri a fost de aproape 100% (raportat la numărul de vizitatori unici însumaţi).

“Vizibilitatea ThinkDigital a crescut datorită faptului că reprezentăm local playeri globali majori, precum Facebook sau Skype, însă interesul nostru pentru publisherii locali nu a scăzut, ci dimpotrivă. Credem că oferta noastră, momentan unica, în care combinăm reţeaua locală cu accesul advertiserilor la platforme, aplicaţii şi tehnologii globale (precum AppNexus sau DG MediaMind), este un mix care ne-a adus în poziţia de principal furnizor de spaţii publicitare online şi soluţii de advertising digital pentru multe agentii de media majore precum si pentru clienţi cheie din piaţă”, spune Dragoş Stanca, Managing Partner ThinkDigital România.

În ceea ce priveşte noutăţile, ThinkDigital anunţă că oferta sa de site-uri de NEWS s-a îmbogatit la sub-categoria “Ştiri Generale” cu site-ul ZIARE.com (cu o medie de 2,4 milioane vizitatori unici lunar) care întăreste portofoliul actual din car face parte şi site-ul ROMÂNIATV.NET (2,2 milioane de unici, site aflat într-o creştere masivă, de peste 160% faţă de 2012).

Tot în oferta NEWS, la sub-categoria “Tabloid”, ThinkDigital oferă în regim exclusiv noul site WowBiz.ro – parte a Dogan Media Group – care a atins într-un timp record peste 2 milioane de vizitatori unici lunar (media in 2013).

Sub-categoria “Business” a înregistrat o creştere importantă datorită performanţelor înregistrate de ECONOMICA.NET (peste 580.000 unici/lunar, în medie, adica o crestere 2012 vs 2013 de 160%).

Printre noutătile în categoria NEWS se mai numară şi site-urile specializate VICE.com  (150.000 unici/lunar) sau KMKZ.ro (100.000 unici/lunar) precum şi site-ul de ştiri locale din Iaşi BZI.ro (1.3 milioane de unici/lunar).

Şi categoria WOMEN LIFESTYLE s-a îmbogaţit şi creste cu peste 160% faţă de oferta de anul trecut.

Principalele noutăţi din această categorie sunt KanalD.ro şi DivaHair.ro (cu câte 1 milion de unici/lunar) – acesta din urmă fiind disponibil din luna decembrie 2013 în portofoliul ThinkDigital.

Categoria GOING OUT a înregistrat în 2013 o crestere de 72% cu 24fun.ro, sapteseri.ro, orasulm.eu precum şi, ca noutate, site-ul din domeniu cu cea mai mare creştere în ultimul an, GetLokal.ro (120.000 unici/lunar).

 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...