Nu sunt locuri de muncă? Iată joburile dorite acum de un singur om

Medic specialist Cardiologie la un furnizor privat de sănătate din Capitală, dezvoltator sharepoint tot în Bucureşti, dezvoltator pentru Android la Iaşi sau mecanic la Satu-Mare sunt câteva dintre joburile care au primit câte un singur CV în aproape o lună de când angajatorii caută pe cel mai mare site de recrutare oamenii potriviţi pe care să-i angajaze în aceste posturi. O explicaţie pentru această penurie de candidaţi: posturile pentru care se angajează sunt supraspecializate iar masa critică de candidaţi care vor să se angajeze sar peste aceste joburi, pentru că nu corespund profilului căutat de angajatori.
Economica.net - mar, 26 mart. 2013, 22:14
Nu sunt locuri de muncă? Iată joburile dorite acum de un singur om

Află dintr-un material ECONOMICA.NET lista locurilor de muncă dorite acum de doar un singur candidat.

Medic specialist la Sanador: loc de muncă dorit de un un singur candidat
Poziţia de medic specialist Cardiologie la Sanador care să performeze în Bucureşti a primit o singură candidatură în aproape o lună de când anunţul de recrutare a fost publicat pe site-ul de profil eJobs.ro.
Pentru acest post, angajatorii caută medic specialist Cardiologie, care are minimum trei ani experienţă într-un post similar, care vorbeşte o limbă străină şi care e dispus să muncească în acest post în regim full time.
Până pe 28 martie se primesc CV-uri pentru acest loc de muncă. Detalii, aici.

Jobul de dezvoltator sharepoint la o firmă din Bucureşti a primit un singur CV într-o lună
Poziţia de senior dezvoltator sharepoint la TotalSoft a primit un singur CV în aproape o lună de la publicarea anunţului de recrutare pe site-ul de recrutare eJobs.ro.
Firma TotalSoft recrutează de aproape o lună de zile pe site-ul eJobs.ro cinci oameni care să performeze pe postul de senior sharepoint developer.
Candidatul vânat de angajatori pentru această poziţie are cel puţin patru ani experienţă ca software developer sau technical lead, are cel puţin doi ani experienţă ca dezvoltator pentru Microsoft sharepoint platform şi minimum doi ani experienţă ca dezvoltator ASP. Net. Candidaţii căutaţi de angajatori mai trebuie să ştie SQL Server, Transact SQL, Windows SharePoint Services, – C#, ASP.Net. Ei mai trebuie să fie excelenţi comunicatori şi trebuie să poată performa în echipă.
Până pe 30 martie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Locul de muncă de dezvoltator pentru Android sau iOS la Iaşi a primit un singur CV
Şi poziţia de mobile developer pentru Android sau iOS a primit un singur CV în aproape o lună de când anunţul de recrutare aferent acestui job a fost publicat pe site-ul eJobs.ro.
Firma Mios Romania angajează la Iaşi doi candidaţi pe postul antemenţionat.
Angajatorii caută pentru acest post candidaţi care au cunoştinţe avansate de limba engleză, care au cel puţin un an experienţă şi cunoştinţe solide de dezvoltare iOS şi Android, cunoştinţe solide de Objective-C şi experienţă de lucru cu iOS SDK, experienţă de lucru cu Java şi Android şi nu în ultimul rând, candidaţi dispuşi să muncească în regim full time. Candidaţii care răspund acestor exigenţe pot trimite candidaturile pentru acest post, până pe 31 martie. Detalii, aici.

Jobul de senior PHP developer a primit un CV în aproape o lună de la publicare
Poziţia de senior PHP developer ofertată de firma Ecommerce, Inc. din Cluj a primit un singur CV, în mai bine de trei săptămâni de când anunţul de recrutare asociat a fost publicat pe site-ul eJobs.ro.
Angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de acest post cu salarii lunare brute cuprinse între 2200 de dolari şi 3000 de dolari.
Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi care au absolvit o facultate cu profil IT, care au cel puţin şase ani experienţă în PHP, cel puţin patru ani experienţă cu PHP web frameworks, expertiză în algoritmi, SQL, experienţă de lucru cu PHP Unit. Lista aşteptărilor pe care angajatorii le au de la candidaţii interesaţi de acest post nu se opreşte însă aici. Consultă anunţul de recrutare pentru mai multe detalii despre profilul candidatului ideal pentru acest loc de muncă.
Până pe 4 aprilie se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Doar un candidat vrea să lucreze ca mecanic la Satu-Mare
Locul de muncă de mecanic la o firmă de transport marfă din Satu-Mare a primit un singur CV în trei săptămâni de la publicarea anunţului e recrutare pe site-ul de profil eJobs.ro.
Firma Domirus SRL caută un mecanic cu experienţă care să lucreze în comuna Racşa din Satu-Mare, se arată în anunţul de recrutare.
6 aprilie e ultma zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest loc de muncă.

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din România îşi vor primi banii în avans, înainte de Paşte, a anunţat......
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...
Început bun de an pentru comerțul agroalimentar al UE. Excedentul comercial din luna ianuarie a ajuns la 5 miliarde de euro
Început bun de an pentru comerțul agroalimentar al UE. Excedentul comercial din luna ianuarie a ajuns la 5 miliarde de ...
Comerţul agroalimentar al UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, când excedentul comercial a ajuns ...