Oferta de muncă în FCMG: Auchan, Lidl, Profi fac angajări în toată ţara

Oferta de muncă în FMCG cuprinde locuri de muncă la Auchan, Lidl, Profi, la nivel naţional. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - lun, 19 ian. 2015, 22:01
Oferta de muncă în FCMG: Auchan, Lidl, Profi fac angajări în toată ţara

Oferta de muncă la Auchan

Auchan angajează 30 de manageri de raion în oraşele: Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Galaţi, Oradea, Sibiu, Suceava, Timişoara, Tîrgu-Mureş.
Candidatul potrivit pentru acest post are 1-3 ani experienţă relevantă în muncă, a absolvit studii superioare, cunoaşte o limbă străină (engleza sau franceza). Este, de asemenea, onest, dispus la efort fizic susţinut, are abilităţi de coordonare şi management al echipei.
Până pe 15 februarie se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Auchan angajează un manager de proiect SI în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de studii superioare relevante pentru domeniul IT, ai experienţă de lucru în SQL şi baze de date (Oracle). Eşti, de asemenea, riguros, ai abilităţi de analiză şi eşti pasionat de dezvoltarea şi implementarea proiectelor de IT (integrare aplicaţii noi în sistemele informatice existente).
9 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Auchan. Detalii, aici.

Oferta de muncă la Lidl

Lidl angajează pe postul de vânzător în Suceava, Botoşani, Bistriţa, Cluj-Napoca, Motru, Târgu-Jiu.
Angajatorii caută oameni amabili, orientaţi către clienţi, care pot lucra cu plăcere în echipă, sunt flexibili, punctuali şi rezistenţi la stres.
8 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul de vânzător din Suceava, Botoşani, Bistriţa, Cluj-Napoca, Motru, Târgu-Jiu (click pe fiecare oraş pentru detalii).
Până pe 16 februarie se primesc candidaturi pentru postul de vânzător vacant la Lidl în Bucureşti (zona Morarilor, Valea Cascadelor, Ziduri între Vii.

Lidl angajează un şef departament pregătire marfă şi un şef departament expediţie marfă la Lugoj.
Eşti potrivit pentru oricare dintre aceste posturi dacă vorbeşti limba engleză, eşti dispus să munceşti la temperaturi scăzute, ai cunoştinţe medii de operare PC, ai abilităţi de conducere, lucrezi organizat, ai abilităţi analitice şi eşti orientat către rezolvarea problemelor.
Până pe 13 februarie se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Detalii, aici şi aici.

Oferta de muncă la Profi

Profi angajează casieri la Drobeta-Turnu-Severin, Reşiţa, Râmnicu-Vâlcea, Cugir, Amara, Odobeşti, Ploieşti, Piteşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în comerţ, este amabil, dinamic, este rezistent la efort fizic şi dispus la muncă în două schimburi. 
Detalii despre postul vacant la Drobeta-Turnu-Severin, Reşiţa, Râmnicu-Vâlcea, aici.

Informaţii suplimentare despre postul de casier din Cugir, Amara, Odobeşti, Ploieşti, Piteşti găsiţi aici. 

Profi angajează un operator preţuri în Bucureşti. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, ai cel puţin un an experienţă în retail, ai bune cunoştinţe de Excel şi Power Point, ai cunoştinţe medii de limba engleză, eşti dispus la deplasări, atent la detalii, ai abilităţi de comunicare, spirit de echipă şi iniţiativă. Amănunte, aici. 

5 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă.

Profi angajează 20 de casieri la Braşov, Iaşi, Adjud, Săcele, Mărăşeşti. Până pe 6 februarie se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici. 

Profi angajează un operator PC la Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, a mai lucrat într-un post similar, are abilităţi de comunicare, planificare, organizare şi este dispus la efort fizic. Până pe 7 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Mai multe informaţii despre acest post găsiţi aici. 

Profi angajează casieri şi în oraşele Zalău, Aleşd, Bistriţa, Gherla, Cluj.
29 ianuarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici.

Profi angajează pe postul de responsabil tehnic regional în Piteşti, Ploieşti, Slobozia, Târgovişte, Urziceni.
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii superioare tehnice, ştie să opereze un PC, vorbeşte limba engleză, are permis de conducere categoria B. Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de comunicare şi de negociere, este organizat, proactiv şi poate respecta termene-limită. 
23 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan plănuiește că până în 2029 să producă în masă autovehicule electrice alimentate cu baterii de ultimă generație
Nissan plănuiește că până în 2029 să producă în masă autovehicule electrice alimentate cu baterii de ultimă generație
Nissan Motor se aşteaptă ca până la începutul lui 2029 să producă în masă vehicule electrice (EV) alimentate cu baterii de ultimă generaţie, a anunţat marţi al treilea mare producător......
Companiile din grupul Signal Iduna raportează prime brute subscrise de peste 367 de milioane de lei pentru 2023, în creștere cu 33%
Companiile din grupul Signal Iduna raportează prime brute subscrise de peste 367 de milioane de lei pentru 2023, în creștere ...
Cele două companii Signal iduna care activează în România anunță că și-au consolidat poziția pe piața românească ...
Ucraina a început construcția a două noi unități nucleare în vestul țării. În premieră, una dintre ele folosește tehnologie americană
Ucraina a început construcția a două noi unități nucleare în vestul țării. În premieră, una dintre ele folosește ...
Compania de stat ucraineană Energoatom a lansat construcția a două noi unități (5 și 6) la centrala nucleară Khmelnytskyi ...
BNR: Rata inflației va continua să scadă în următoarele luni într-un ritm mai lent față de 2023 și pe o traiectorie mai ridicată față de prognoza din februrie 2024
BNR: Rata inflației va continua să scadă în următoarele luni într-un ritm mai lent față de 2023 și pe o traiectorie ...
Rata anuală a inflaţiei va continua să scadă în următoarele luni într-un ritm încetinit faţă de 2023 şi pe o traiectorie ...