Oferta de muncă în telecom: Orange, Telekom, UPC, Germanos angajează în toată ţara

Orange, Telekom, UPC şi Germanos fac angajări, în această perioadă. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - mar, 13 ian. 2015, 06:28
Oferta de muncă în telecom: Orange, Telekom, UPC, Germanos angajează în toată ţara

Oferta de muncă la Orange

Orange angajează un avocat în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are cinci ani experienţă juridică în media, are abilităţi avansate de analiză, negociere contractuală şi consiliere de business; are cunoştinţe aprofundate în drept civil; în domeniul audiovizual (CNA); proprietate intelectuală, legislaţie telecom; legislaţie aplicabilă în domeniul protecţiei consumatorului: produse, garanţii, conformitatea produselor.
Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în negocierea contractelor din domeniul audiovizual cu furnizori locali/externi; are cunoştinţe aprofundate despre tipologia specifică a acestor contracte, a practicii în domeniu, precum şi terminologia tehnică specifică.
Nu în ultimul rând, candidatul ideal pentru acest post vorbeşte fluent limba engleză, lucrează eficient, în termene-limită strânse, cu supervizare minimă; este punctual şi organizat.
Până pe 8 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Orange angajează pe postul de business sales representative în Craiova.
Candidatul ideal pentru acest post este absolvent de facultate; are cel puţin doi ani experienţă în retail sau vânzări directe, preferabil în telecom; vorbeşte fluent limba engleză; ştie să opereze în Office şi are permis de conducere de cel puţin un an de zile, fără incidente.
5 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Orange angajează doi oameni pe postul de shop sales asssistant în Cluj.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin liceul, ai minimum şase luni experienţă în vânzări, relaţii clienţi, promoţii sau merchandising. Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză; ştie să opereze în Office; este orientat spre clienţi şi rezultate; are iniţiativă; excelente abilităţi de comunicare şi prezentare.
19 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Află din ECONOMICA.NET care este oferta de muncă la Telekom

Oferta de muncă la Germanos

Germanos angajează pe postul de reprezentant de magazin în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii şi cel puţin un an experienţă într-un post similar; ştie să opereze un PC şi o casă de marcat; are iniţiativă; este orientat către soluţionarea problemelor şi poate performa în echipă.
22 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Germanos în Bucureşti. Amănunte, aici.

Oferta de muncă la UPC

UPC angajează agenţi de vânzări door-to-door, la Bucureşti, Buzău, Constanţa, Ploieşti, Târgovişte.
Eşti potrivit pentru acest post dacă îţi place munca de teren, ai foarte bune abilităţi de comunicare şi de convingere; eşti organizat şi ambiţios.
8 februarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

UPC angajează reprezentanţi de vânzări pe teren în oraşele Alba Iulia, Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe.
Până pe 7 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

5 februarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul vacant la UPC în Brăila, Focşani, Galaţi, Iaşi, Suceava.
Mai multe detalii găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Restart Energy a finalizat lucrările la o centrală solară pentru compania Romtextil, care au costat peste jumătate de milion de euro
Restart Energy a finalizat lucrările la o centrală solară pentru compania Romtextil, care au costat peste jumătate de ...
Restart Energy a anunțat astăzi că a finalizat construcția și instalarea unui sistem de generare a energiei fotovoltaice pentru compania Romtextil S.A. în valoare de peste jumătate de milion......
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP anunță un parteneriat istoric pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1
Ferrari și HP Inc. au anunțat un parteneriat istoric, pe mai mulți ani pentru promovarea inovării sustenabile și pentru ...
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Fabricantul bulgar de armament VMZ Sopot a înregistrat venituri record în 2023
Producătorul de armament VMZ Sopot, companie deţinută de statul bulgar, a raportat venituri record de 828 de milioane ...
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare cu inteligență artificială
Samsung Electronics a prezentat miercuri seară o analiză detaliată a gamei sale de televizoare și soundbar-uri pentru ...