Oferta de muncă la Cora, Coca-Cola, Rewe, Telekom şi Banca Transilvania

Cora, Coca-Cola HBC, Rewe, Telekom Romania şi Banca Transilvania sunt câţiva dintre greii din economie care fac angajări, în această perioadă. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - lun, 13 oct. 2014, 21:01
Oferta de muncă la Cora, Coca-Cola, Rewe, Telekom şi Banca Transilvania

Oferta de muncă la hypermarketul Cora 

Cora Pantelimon angeajează un operator punct de beneficii. 
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit liceul şi ai promovat examenul de Bacalaureat, ai bune abilităţi de operare PC şi, preferabil, ai mai lucrat în asigurări, vânzări sau relaţii cu clienţii.
Până pe 7 noiembrie se primesc candidaturi pentru acest loc de muncă. Amănunte, aici.

Oferta de muncă la Coca-Cola HBC

Coca-Cola HBC angajează pe postul de regional sales assistant la Cluj.
Te califici pentru acest post dacă eşti cel puţin student în an terminal, ai excelente cunoştinţe de operare în Excel, Power Point, Word, Access, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi, preferabil, experienţă într-un post similar.
9 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Coca-Cola HBC angajează agenţi de vânzări.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cunoştinţe medii de limba engleză, ai permis de conducere categoria B, ai cel puţin un an experienţă în vânzări şi minimum studii medii.
Până pe 1 noiembrie se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Coca-Cola HBC în Galaţi. Amănunte, aici.

9 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant acum în Vaslui. Detalii, aici.

Coca-Cola HBC angajează un operator linie la Ploieşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit un liceu cu profil tehnic sau o şcoală profesională, are minimum un an experienţă în producţie sau cel puţin şase luni experienţă în industria alimentară.
Până pe 18 octombrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Coca-Cola în Ploieşti. Informaţii suplimentare, aici.

Oferta de muncă la Rewe Romania

Rewe Romania angajează un verificator document expediţie în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, este dispus să aibă program de muncă flexibil, poate performa în echipă, este dispus să muncească în tura de noapte, e organizat, serios, responsabil, atent la detalii. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în verificarea mărfii.
9 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Rewe Romania angajează doi specialişti resurse umane în Bucureşti şi Ilfov.
Te califici pentru acest post dacă ai minimum trei ani experienţă într-un post similar, ai studii superioare, ai cunoştinţe medii de limba engleză şi atestat de de inspector resurse umane.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe bune de operare PC, Microsoft Office, are foarte bune cunoştinţe privind legislaţia muncii şi sistemul românesc de salarizare, este capabil de muncă în condiţii de stres şi sub presiunea termenelor-limită.
3 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Rewe Romania, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Rewe Romania angajează 10 casieri la Braşov.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, eşti rezistent la efort fizic mediu, la un ritm de muncă alert, ai experienţă relevantă în domeniu, ai capacitate bună de comunicare, atenţie distributivă, capacitate rapidă de decizie, experienţă de muncă în echipă.
7 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul de casier disponibil la Rewe în Braşov. Detalii, aici.

Rewe Romania angajează pe postul de şef de secţie la Penny Market Brăila, la Miercurea Ciuc, Târgu Frumos, Olteniţa.
Angajatorii caută pentru acest post absolvenţi de studii superioare, cu experienţă în retail şi în coordonarea unei echipe, orientaţi către rezultate şi care să aibă cunoştinţe solide de Word şi Excel.
Până pe 18 octombrie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Olteniţa. Amănunte, aici.

24 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Rewe în Brăila, Miercurea Ciuc, Târgu Frumos.
Concernul german este prezent în România prin supermarket-urile Billa, XXL Megadiscount şi prin magazinele Penny Market.

Oferta de muncă la Banca Transilvania

Banca Transilvania angajează un inspector risc credite la Cluj.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare economice, ai cel puţin doi ani experienţă în creditare PJ, ai cunoştinţe avansate de analiză financiară şi de limba engleză, eşti rezistent la stres, ştii să operezi în Office, ai abilităţi de analiză şi sinteză şi eşti dispus să mergi în deplasări în ţară.
10 noiembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Banca Transilvania angajează administratori credite, pe perioadă determinată de un an de zile, la Braşov, Bucureşti, Ploieşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă într-un post similar, are studii superioare economice sau juridice, este riguros, eficient, are abilităţi de analiză şi sinteză, precum şi foarte bune cunoştinţe de operare PC.
Până pe 6 noiembrie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Banca Transilvania angajează un evaluator credite la Cluj.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit Facultatea de Construcţii, Politehnică sau Arhitectură, ai atestat ANEVAR – cu drept de semnatură şi ştampilă, ai minimum un an experienţă într-un post similar, ai permis auto, ştii să operezi un PC, eşti disponibil pentru muncă pe teren şi ai abilităţi de negociere şi de comunicare.
2 noiembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul vacant la Banca Transilvania. Detalii, aici.

Banca Transilvania angajează un analist procese bancare, în cadrul Direcţiei pentru Calitatea Afacerilor şi Proceselor, la Cluj.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, de preferinţă economice, are cel puţin doi ani experienţă în cadrul Băncii Transilvania şi cel puţin un an experienţă în postul actual. De asemenea, trebuie să ai abilităţi de sinteză, foarte bune cunoştinţe de operare Office, excelente abilităţi de comunicare, trebuie să fii flexibil, adaptabil, deschis spre schimbare, ca să fii eligibil pentru acest post.
1 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul disponibil la Banca Transilvania. Informaţii suplimentare, aici.

Oferta de muncă la Telekom Romania

Telekom Romania recrutează pentru postul de dealer channel coordinator din Oradea, Satu-Mare, Iaşi.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare cu profil comercial sau tehnic, ai minimum trei ani experienţă în domeniul vânzărilor corporate, preferabil în telecomunicaţii, eşti orientat către client şi rezultate, ai bune cunoştinţe de limba engleză şi permis de conducere categoria B, fără incidente. Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, are bune abilităţi de ascultare şi capacitate de adaptare.
Până pe 7 noiembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Iaşi. Amănunte, aici.

13 noiembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul vacant la Telekom în Oradea şi Satu-Mare. Detalii, aici.

Telekom Romania angajează un analist afaceri proprietăţi imobiliare la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, are minimum cinci ani experienţă într-o companie multinaţională sau într-o firmă de audit, în activităţi de analiză şi modelare financiară.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de operare cu diverse sisteme/programe informatice financiare: ORACLE, SAP, etc., are cunoştinţe avansate de operare PC (Excel, Access, Word, Power Point) şi de limba engleză, cunoştinţe de modele financiare complexe, precum şi abilităţi de planificare, organizare, analiză şi sinteză.
10 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Telekom Romania angajează un expert vânzări ITC în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit una din specializările: Electronică, Telecomunicaţii, Cibernetică, Automatică, Calculatoare, Electrotehnică şi/sau o facultate cu profil economic sau financiar.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin patru ani experienţă în domeniul comercial – în mod particular în vânzări de soluţii IT. Experienta de lucru dobândită în cadrul unei companii multinaţionale din domeniul IT reprezintă un avantaj la angajare.
Candidatul ideal pentru acest post are bune cunoştinţe de operare PC, are cunoştinţe avansate de limba engleză, este proactiv, orientat către rezultate şi are permis de conducere categoria B, fără incidente.
6 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Telekom. Informaţii suplimentare, aici.

Telekom Romania angajează un agent de procurări la Bucureşti. Postul ofertat de Telekom este pe perioadă determinată.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o facultate cu profil economic sau tehnic, are cel puţin doi ani experienţă în achiziţii tehnice, are cunoştinţe medii de Office, de SAP şi de limba engleză, este orientat către rezultate şi către clienţi, are abilităţi de analiză şi atenţie la detalii.
Până pe 3 noiembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Telekom, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Telekom Romania angajează un analist de afaceri – cercetare de piaţă, în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit Marketing, Sociologie, Cibernetică sau Statistică, are cel puţin doi ani experienţă în cercetare de piaţă, are experienţă în toate etapele cercetarii de piaţă (designul cercetării, analiză şi raportare) cu metodologii diverse (online, CATI, focus group, etc.).
Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte fluent limba engleză, ştie să lucreze în SPSS, SAS, poate lucra sub presiune şi are avansate abilităţi de organizare şi planificare.
2 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Telekom. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale pentru boabe a României a crescut anul trecut cu 9,1% respectiv cu 1,71 milioane de tone, de la 18,861 milioane de tone raportate în 2022 la 20,571 milioane tone, în......
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Constructorul austriac Porr a săpat 855 de metri pe ambele fire ale primului tunel veritabil de autostradă din România, ...
Leferman, Berarii României: Suntem la 20% grad de colectare a ambalajelor SGR puse în piaţă
Leferman, Berarii României: Suntem la 20% grad de colectare a ambalajelor SGR puse în piaţă
Gradul de colectare înregistrat prin Sistemul de Garanţie-Returnare (SGR) a înregistrat o creştere exponenţială de ...
Ana Hotels redeschide hotelul Europa din Eforie Nord, după investiții de 14 milioane de euro
Ana Hotels redeschide hotelul Europa din Eforie Nord, după investiții de 14 milioane de euro
Ana Hotels redeschide pe 16 aprilie hotelul Europa din Eforie Nord, după investiții de 14 milioane de euro. Clădirea a ...