Oferta de muncă la Kaufland, Auchan, Lidl

Oferta de muncă la Kaufland, Auchan, Lidl cuprinde locuri de muncă în toată ţara. Iată lista posturilor vacante la marii angajatori din FMCG şi până când primesc CV-uri pentru posturile vacante. 
Economica.net - lun, 29 sept. 2014, 21:02
Oferta de muncă la Kaufland, Auchan, Lidl

Oferta de muncă disponibilă acum la Kaufland

Kaufland angajează un manipulant marfă la Ploieşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum 10 clase, este dispus să muncească în schimburi, este rezistent la stres, poate lucra într-un ritm alert şi cu un volum mare de muncă.
Până pe 19 octombrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Kaufland. Amănunte, aici.

Kaufland angajează agenţi de vânzare publicitate în următoarele oraşe: Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Focşani, Galaţi, Iaşi, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sfântu Gheorghe, Suceava, Târgovişte, Timişoara.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai experienţă în publicitate, print sau agenție media, ştii să operezi un PC, ai permis de conducere, ai cunoştinţe de limba engleză, eşti dispus la deplasări în interes de serviciu, eşti flexibil şi comunicativ.
26 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Mai multe detalii, aici.

Kaufland angajează un specialist îmbunătăţire procese în Ploieşti.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai foarte bune cunoştinţe de operare PC, ştii să operezi în SAP, eşti dispus să munceşti în schimburi, poţi performa şi lua decizii corecte sub presiune, poţi procesa un volum mare de informaţii într-un timp scurt. Detalii, aici.

Kaufland angajează un şef raion lactate şi congelate la Arad.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are experienţă relevantă în domeniu, ştie să opereze un PC, este dispus să aibă program de muncă flexibil, are abilităţi de coordonare, motivare si control a unei echipe şi ţinută profesională ireproşabilă.
Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi aici.

Până pe 25 octombrie se primesc candidaturi pentru posturile vacante la Kaufland, enumerate mai sus.

Kaufland angajează 10 casieri la Arad, Bucureşti, Slatina, Timişoara.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, eşti dispus să ai program de muncă flexibil, eşti orientat către client şi ai ţinută profesională ireproşabilă.
Detalii, aici.

Kaufland angajează un şef departament operativ la Turda.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de operare PC, are experienţă în conducerea de personal şi este orientat spre rezultat. De asemenea, trebuie să dai dovadă de bună înţelegere şi interpretare a datelor, cifrelor şi indicatorilor de performanţă, de gândire antreprenorială, orientată spre rezultat, să fii dispus să munceşti în schimburi şi să ai foarte bune abilităţi de comunicare, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

23 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru posturile disponibile la Kaufland, enumerate mai sus.

Oferta de muncă disponibilă la Auchan

Auchan angajează 50 de lucrători comerciali la Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş.
Candidatul potrivit pentru acest post este dinamic, are iniţiativă, este comunicativ, are experienţă minimă în domeniul comercial.
Detalii, aici.

Auchan angajează un electrician întreţinere la Bucureşti.
Candidatul căutat de angajatori pentru acest post are calificare de electrician, are experienţă relevantă în domeniu, este o persoană organizată, cu gândire analitică.
Amănunte, aici.

Auchan angajează 10 agenţi de securitate în oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Oradea, Timişoara.
Angajatorii caută oameni care au cel puţin 10 clase, care au experienţă în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, au atestat profesional de agent pază şi protecţie şi ştiu să opereze un PC. Detalii, aici.

Auchan angajează 10 casieri în oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Oradea, Sibiu, Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post este răbdător, orientat către clienţi, responsabil. Informaţii suplimentare, aici.

Auchan angajează recepţioneri marfă la Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, ai permis de moto-stivuitorist, ştii să operezi un PC, şi, preferabil, ai experienţă de muncă. Mai multe detalii despre acest post găsiţi aici.

Până pe 26 octombrie se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Oferta de muncă la Lidl

Lidl angajează vânzător în Caracal.
Eşti potrivit pentru postul de vânzător dacă eşti amabil, orientat către clienţi, rezistent la stres, flexibil, punctual, poţi lucra eficient în cadrul unei echipe şi, preferabil, ai mai lucrat în domeniu.
Până pe 19 octombrie se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Lidl în Târgu Neamţ. Amănunte, aici.

25 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor la Lidl în Buhuşi. Detalii, aici.

26 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locul de muncă disponibil la Lidl în Codlea, Braşov, Târgovişte.

27 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Lidl în Caracal.

Lidl angajează o recepţioneră la sediul central din Bucureşti.
Angajatorii caută o candidată care vorbeşte limba germană, ştie să opereze în Office, este amabilă, politicoasă, are abilităţi de orrganizare, lucrează riguros, e promptă şi politicoasă. Detalii, aici.

19 octombrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post.
Citeşte în ECONOMICA.NET şi oferta de muncă disponibilă acum în bricolaj, la Dedeman, Bricostore, Leroy Merlin

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...