Locuri de muncă disponibile la Romtelecom pentru absolvenţi de liceu

Oferta de muncă la Romtelecom include locuri de muncă în Bucureşti, Braşov, Satu-Mare, Timişoara. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - Dum, 27 iul. 2014, 09:24
Locuri de muncă disponibile la Romtelecom pentru absolvenţi de liceu

Iată oferta de muncă valabilă acum la Romtelecom

Romtelecom angajează, în regim part-time, pe postul de operator telesales care inbound în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit cel puţin liceul, are cunoştinţe medii de limba engleză, poate performa în condiţii de stres, este stabil emoţional, are bune abilităţi de comunicare, de negociere şi de vânzare, are spirit de echipă, ştie să opereze un PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în vânzări şi relaţii cu clienţii. Detalii, aici.

Romtelecom angajează doi operatori telesales SME în Braşov. 

Criteriile de eligibilitate descrise la locul de muncă antemenţionat sunt valabile şi pentru acest post, cu excepţia nivelului de experienţă impus de angajatori. Concret, pentru această poziţie, angajatorii caută oameni cu şase luni – un an experienţă în domeniul vânzărilor şi relaţiilor cu clienţii.
Informaţii suplimentare, aici.

8 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile vacante la Romtelecom, enumerate mai sus.

Romtelecom angajează pe postul de reprezentant vânzări corporate în Satu Mare.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii şi minimum un an experienţă în domeniul comercial-vânzări sau în IT/telecom. Candidatul potrivit pentru acest post este proactiv, are bune abilităţi de comunicare, este orientat către rezultate, are permis de conducere categoria B, ştie să opereze un PC, are cunoştinţe de limba engleză şi este dispus să călătorească în interes de serviciu. Detalii găsiţi aici.

Romtelecom angajează pe postul de supervizor vânzări zonale în Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare într-unul dintre domeniile: Electronică, Telecomunicaţii, Cibernetică, Automatică, Calculatoare, Electrotehnic, Economic, Financiar, Juridic.
Trebuie să ai minimum cinci ani experienţă în vânzări business, minimum un an experienţă managerială, gândire antreprenorială, excelente abilităţi de lucru cu oamenii, foarte bune abilităţi de conducere şi supervizare, de planificare, organizare şi persuasiune, să fii orientat către rezultate şi clienţi, să fii adaptabil, să ai iniţiativă, să ai cunoştinţe avansate de limba engleză, să ştii să operezi un PC, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
Amănunte despre postul vacant la Romtelecom găsiţi aici.

23 august este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante la Romtelecom, enumerate mai sus.

Romtelecom angajează pe postul de reprezentant servicii tehnice clienţi în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii medii tehnice şi/sau comerciale, ai minimum trei ani experienţă în domeniul telecomunicaţiilor, preferabil în domeniul echipamentelor instalate la sediul clientului (instalare şi întreţinere şi/sau vânzare), ştii să operezi un PC, eşti foarte adaptabil, eşti orientat către client, ai gândire deductivă.
17 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Romtelecom. Amănunte, aici.

Romtelecom angajează un trainer business-to-business în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, are minimum trei ani experienţă în training şi peste 400 de ore de training livrate la sală, are cel puţin doi ani experienţă în vânzări/relaţii cu clienţii, are cunoştinţe avansate de limba engleză, are excelente abilităţi de prezentare şi vorbire in public, foarte bune abilităţi interpersonale şi de comunicare, este orientat către rezultate şi soluţionarea problemelor, are iniţiativă, are capacitate de sinteză şi de analiză şi este creativ.
Până pe 11 august se primesc CV-uri pentru postul vacant la Romtelecom. Detalii, aici.

Consultaţi aici lista completă a locurilor de muncă disponibile acum la Romtelecom.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Uniunea Europeană ar trebui să ia măsuri pentru a ajuta Finlanda să prevină un aflux de migranţi care sosesc din Rusia, a declarat vineri premierul finlandez Petteri Orpo, relatează Reuters....
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a ...
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea liniei
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea ...
CFR SA a lansat licitația pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Constanța - Mangalia. Lucrările ...