Orange face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

ECONOMICA.NET vă prezintă oferta de muncă disponibilă la Orange România în această perioadă, dar şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 
Economica.net - sâm, 18 mart. 2017, 17:05
Orange face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Oferta de muncă disponibilă la Orange

Orange angajează pe postul de business sales representative. Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de facultate, are cel puţin doi ani experienţă în vânzări directe sau retail, are permis de conducere de minimum un an de zile, are abilităţi avansate de vânzare, vorbeşte fluent Engleza.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Orange angajează reprezentanţi de vânzări.
Te califici pentru acest post dacă îţi place să pui clientul pe primul loc, dovedeşti bună înţelegere a tehnicilor de comunicare moderne şi a suporturilor pentru utilizarea acestora: telefon mobil, soluţii de conectare la serviciile de date mobile, eşti pasionat de tehnologiile noi şi eşti adeptul inovaţiei.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi la acesta. 

Orange angajează asistenţi retenţie clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post e cel puţin absolvent de liceu, se descurcă în limba Engleză, ştie să lucreze în MS Office, e onest, entuziast. 
Candidaţii sunt ofertaţi cu salariu fix, comision, tichete de masă, asigurare medicală, abonament telefonie mobilă – voce şi date, dar şi alte beneficii.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest linkaici şi aici.

Orange angajează pe postul de stock keeper.

Candidatul potrivit pentru acest post e orientat spre rezultate, determinat şi organizat, e orientat către clienţi, proactiv, vorbeşte fluent Engleza, are cunoştinţe avansate de operare a PC-ului, are cel puţin studii medii şi minimum un an experienţă în vânzări sau într-un domeniu conex.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link. 

Orange angajează 10 agenţi relaţii clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post e onest, entuziast, are cel puţin studii medii, se descurcă în Engleză, ştie să lucreze în MS Word.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile la Orange o puteţi consulta la acest link.

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat amenzile pentru e-Factura pâna la 1 iunie (Video)
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat ...
Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat pentru activităţi productive şi pentru industria prelucrătoare, o schemă mult aşteptată pentru mediul de afaceri, în valoare de 500 de milioane......
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
ING Bank și-a reînnoit certificatele de securitate ale Home’Bank și a transmis un mesaj clienților.
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Air Malta, compania națională a insulelor malteze, va efectua ultimul zbor pe 30 martie. Guvernul maltez a decis în toamna ...
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Preşedinta în exerciţiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, este favorită în perspectiva viitoarelor alegeri prezidenţiale ...