Orange şi Vodafone fac angajări. Vezi lista posturilor disponibile şi dacă te califici

Citeşte într-un material ECONOMICA.NET cu ce posturi ofertează acum Orange şi Vodafone candidaţii care au absolvit o facultate şi care vorbesc limba engleză. Aflaţi ce posturi sunt vacante în această perioadă pentru candidaţii fără experienţă, dar şi lista poziţiilor deschise la Orange şi la Vodafone pentru inginerii foarte specializaţi, cu experienţă relevantă în domeniu.
Economica.net - lun, 05 nov. 2012, 22:08
Orange şi Vodafone fac angajări. Vezi lista posturilor disponibile şi dacă te califici

ECONOMICA.NET vă prezintă lista poziţiilor deschise acum la Orange.

Orange România recrutează în această perioadă oameni pentru 15 posturi, majoritatea în Bucureşti.

Printre posturile ofertate acum de Orange se numără cel de reprezentant de vânzări în Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă eşti student, ai cel puţin un an experienţă în vânzări sau merchandising, vorbeşti fluent limba engleză, ştii să operezi un PC şi ştii să lucrezi cu faxul, WAP, GPRS. Aflaţi de aici cum puteţi aplica pentru acest post.

Orange caută 10 candidaţi potriviţi pentru postul de customer care representative în Bucureşti. Dacă vorbeşti fluent limba engleză şi ştii să operezi în Office, ai şanse să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Orange mai recrutează în această perioadă în Bucureşti 2 candidaţi potriviţi pentru postul de problem solving executive. Dacă eşti student sau ai proaspăt absolvent de facultate şi vorbeşti fluent limba engleză, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post. Pentru mai multe informaţii intraţi aici.

Orange mai caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de business sales representative în Arad. Dacă ai cel puţin 2 ani experienţă în vânzări, diplomă universitară şi carnet de conducere categoria B, atunci te califici pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Orange mai caută în Bucureşti omul potrivit pentru postul de datacenter technical specialist. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de cloud computing, big data, servere, reţele, baze de date, opne source şi vorbeşte fluent limba engleză. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Tot în Bucureşti, Orange mai caută şi candidatul potrivit pentru postul de software development engineer. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit Automatica sau Cibernetică, ai cel puţin cunoştinţe medii de Java, ai şi cunoştinţe de bază de Apache Axis/CxF, Oracle Weblogic, framework-uri web: Spring MVC, HTML + Javascript(JQuery). Sunt preferaţi la angajare candidaţii care au expertiză în dezvoltare PL/SQL şi experienţă de utilizare eficientă a bazelor de date Oracle. Mai multe detalii despre acest post găsiţi aici.

Orange recrutează în această perioadă pe postul de OCRM support specialist în Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate, vorbeşti fluent limba engleză, ai cunoştinţe elementare de limba franceză, ştii să lucrezi cu PeopleSoft, Microsoft Dynamics. Amănunte despre acest post găsiţi aici.

Orange recutează în această perioadă şi pe postul de network and security design engineer în Bucureşti. Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă minimum 3 ani experienţă în telecomunicaţii şi, printre alte exigenţe profesionale, trebuie să vorbească fluent limba engleză şi franceză. Detalii găsiţi aici.

Cei care vor să aplice pentru postul de ETL developer la Orange trebuie să vorbească fluent limba engleză şi la nivel mediu limba franceză. De asemenea, candidatul ideal pentru acest post ştie să opereze în HBase, No SQL, Big Datas, Hadoop, Hive, Storm, Scoop, Flum, Pig. Puteţi consulta aici lista completă a exigenţelor impuse de angajator pentru acest post.

Orange mai caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de technical project manager în Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă ai expertiză în următoarele arii: Linux, Windows, VLAN, http, TCP, VPN,  MySQL. Găsiţi aici toate detaliile despre acest post.

Orange mai recrutează acum pe postul de java software engineer în Bucureşti. Dacă ai absolvit Automatica sau Cibernetică, ai cunoştinţe de bază de Oraclee, de dezvoltare în PL/SQL, ştii să operezi cu Java şi J2EE la nivel intermediar şi vorbeşti fluent limba engleză şi limba franceză, atunci ai şanse mari să fii recrutat pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Orange angajează şi pentru postul de team leader project management în Bucureşti, de technical service manager şi de java software developer. Consultaţi anunţurile de recrutare dedicate pe care le găsiţi aici pentru detalii despre exigenţele angajatorilor de la candidaţii care ţintesc unul din aceste posturi.

Lista posturilor deschise acum la Vodafone


Vodafone recrutează în Bucureşti pe postul de engineer-IP architecture and design. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o specializare tehnică, are 2-3 ani experienţă în reţele IP, are cunoştinţe avansate de IP routing şi switching, de securitatea reţelelor IP, VoIP, mai are şi cunoştinţe genrale despre reţelele de transmisiuni şi reţele mobil, de magement de proiect şi SNMP, aplicaţii de managementul performantei, Unix/Linux si MS OS. Pentru mai multe informaţii despre acest post intraţi aici.

Vodafone mai caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de Enterprise Technology Solutions în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit o specializare tehnică, ai minimum un an experienţă în management de proiect, vorbeşti limba engleză şi mai ai şi cel puţin un an experienţă în transmisii de date/voce. Amănunte despre cum puteţi aplica la acest post găsiţi aici.

Vodafone mai angajează în această perioadă pe postul de engineer – Traffic Reporting. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o specializare tehnică, ai 2-3 ani experienţă într-o poziţie similară, ai cunoştinţe de SQL, Oracle, MSAccess, Sybase. Găsiţi aici lista completă a exigenţelor impuse de angajator pentru acest post.

Vodafone mai caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de engineer – Core Network Planning – Voice. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit o specializare tehnică, ai 2-3 ani experienţă ca inginer într-o companie de telecom, precum şi expertiză în 2G/3G architecture,  SS7, PRI, SIP H323, TCP/IP, Erlang, GoS. Mai multe detalii găsiţi aici.

Dacă vrei să-ţi trimiţi candidatura pentru postul de engineer-Solutions Support la Vodafone, trebuie să îndeplineşti următoarele condiţii: trebuie să ai o diplomă universitară într-un domeniu ingineresc, să ai 3-4 ani experienţă în soluţii de date/voce pentru clienţi de business, de asemenea, 3-4 ani experienţă în tehnologii IP, cunoştinţe şi experienţă networking (MPLS, protocoale de rutare dinamica, QoS).
Mai multe informaţii despre acest post găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Rompetrol Well Services face lucrări la sonde geotermale pentru încălzire în Danemarca și vrea să se extindă în acest business în Europa
Rompetrol Well Services face lucrări la sonde geotermale pentru încălzire în Danemarca și vrea să se extindă în acest ...
Rompetrol Well Services, divizia de de servicii a grupului Rompetrol (KMG International), a câștigat un contract pentru servicii la sonde geotermale în Danemarca, arată compania într-o informare......
Teodora Petkova, șefa UniCredit pe Europa Centrală de Sud Est: Strategia regională a UniCredit prevede simplificarea structurii băncii și repoziționarea ei ca lider în Europa. Creșterea nu exclude noi achiziții
Teodora Petkova, șefa UniCredit pe Europa Centrală de Sud Est: Strategia regională a UniCredit prevede simplificarea structurii ...
Șeful UniCredit pe Europa Centrală și de Est, Teodora Petkova, arată că strategia de dezvoltare a băncii se bazează ...
Renault Scenic E-Tech a câștigat ediția din 2024 a competiției Best Electric Car in Romania
Renault Scenic E-Tech a câștigat ediția din 2024 a competiției Best Electric Car in Romania
Juriul competiției Best Electric Car in Romania a decis că modelul Renault Scenic E-Tech este mașina care merită trofeul ...
Lanțul de saloane de frumusețe și coafură GETT’S a înregistrat o cifră de afaceri de 3,4 milioane de euro în 2023 și annță deschiderea unei noi unități de lux
Lanțul de saloane de frumusețe și coafură GETT’S a înregistrat o cifră de afaceri de 3,4 milioane de euro în 2023 ...
GETT’S, una dintre cele mai mari rețele în domeniul frumuseții și al coafurii în România pentru segmentul de 4 si ...