O companie din România te trimite patru luni în vacanţă. Ce trebuie să faci

Cine nu şi-ar dori un loc de muncă care seamănă cu o vacanţă? O companie din România îţi permite să aplici şi să te distrezi luni de zile. Gratis.
Economica.net - Dum, 26 apr. 2015, 10:47
O companie din România te trimite patru luni în vacanţă. Ce trebuie să faci

Paravion caută un angajat pentru un loc de muncă inedit. Astfel, compania recrutează o persoană care să călătorească în destinaţiile de vară ale Paravion, să se pună în pielea turistului şi să scrie recenzii despre locurile vizitate, dar şi despre serviciile hoteliere.

Tot ce trebuie să faci este să încarci până pe 15 mai, pe platforma destinată concursului, un filmuleţ de cel mult 60 de secunde, în care să suprinzi un loc preferat şi să argumentezi în scris ori audio de ce preferi locul respectiv. CLICK AICI.

Materialele înscrise vor fi judecate de un juriu format din Remus Vişan (Fondator&Managing Director Paravion.ro), Elena Cîrîc (Social Media Manager Webstyler & Blogger ElenaCiric.ro) şi Letiţia Roşculeţ (Regizor&Managing Director Kunst Film).

În urma selecţiei juriului, în 18 mai vor fi anunţati cinci finalişti. Aceştia vor fi contactaţi pe adresa de e-mail prin care au realizat înscrierea în concurs pentru a stabili un interviu în perioada 19 – 21 mai. După încheierea perioadei de interviuri, în 22 mai va fi anunţat câştigătorul.

Ce trebuie să faci dacă eşti desemnat câştigător

Câştigătorul va avea un contract exclusiv cu Paravion.ro, prin care i se vor asigura pachete de vacanţă (bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare cu masă inclusă, excursii), bani de buzunar, echipament foto şi video performant în perioada mai – septembrie 2015.

Destinaţiile, perioada de plecare, precum şi celelalte detalii ale călătoriilor vor fi comunicate de către organizator câştigătorului înainte de plecare.

Câştigătorul trebuie să călătorească în toate destinațiile de vară Paravion, să fotografieze și să filmeze sute de obiective turistice, hoteluri de lux și priveliști de vis.

Ce primeşti

Dacă eşti norocosul angajat, atunci vei avea parte de călătorii gratuite, organizate de Paravion, bani de buzunar, dar şi echipament foto și video performant.

Te-ar mai putea interesa și
Harta mondială a energiei regenerabile, cine domină lumea
Harta mondială a energiei regenerabile, cine domină lumea
Capacitățile de generare de energie regenerabilă sunt aproape de pragul de 4.000 GW, adică 4.000.000 MW iar jumătate din ele sunt în Asia....
Cheltuielile turiștilor care vizitează Bulgaria în acest an ar putea să fie mai mari cu 10-15% față de 2023
Cheltuielile turiștilor care vizitează Bulgaria în acest an ar putea să fie mai mari cu 10-15% față de 2023
În condiţiile în care sărbătorile din luna mai marchează debutul turismului la Marea Neagră, bulgarii şi turiştii ...
Marcel Boloș: Schema de ajutor de stat IMM Plus este oficial operaţională. Antreprenorii și autoritățile locale au la dipoziție 12,5 miliarde de lei
Marcel Boloș: Schema de ajutor de stat IMM Plus este oficial operaţională. Antreprenorii și autoritățile locale au ...
Schema de ajutor de stat IMM Plus este oficial operaţională şi se pot demara procedurile pentru ca de la începutul lunii ...
Câștigurile realizate de Grecia din turism au crescut în primele două luni din an cu 24,5%
Câștigurile realizate de Grecia din turism au crescut în primele două luni din an cu 24,5%
Veniturile Greciei din turism au crescut în primele două luni din acest an cu 24,5%, arată datele oficiale publicate vineri, ...