1EUR=4.6662 RON | Bucureşti 33 º
INDICI BURSIERI
BET
8163,77
-0.0046
BETPlus
1223,81
-0.0041
BET-FI
37746,80
-0.0059
BET-NG
687,40
-0.0014
BET-XT
759,18
-0.0047
ARAX
2.44
0,0000%
BIO
0.354
-0,2817%
BRD
13.28
-1,6296%
BRK
0.0796
1,0152%
BVB
25
0,8065%
DAFR
0.0214
-1,8349%
EBS
174
4,1916%
FP
0.894
-0,1117%
OLT
0.224
0,0000%
PRSN
0.0845
0,0000%
SIF1
2.62
-2,9630%
SIF2
1.42
1,4286%
SIF3
0.218
-0,2288%
SIF4
0.768
1,0526%
SIF5
1.91
-2,0513%
SNP
0.3175
-0,1572%
TEL
20
-2,6764%
TGN
398.5
0,1256%
TLV
2.38
-0,8333%

Premierul Dăncilă: Exclud faptul că am putea desfiinţa Pilonul II de pensii. Nu exclud faptul că vom încerca să găsim soluţii pentru Pilonul I

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, întrebată despre proiectul publicat în programul legislativ al Guvernului care vizează suspendarea plăţii contribuţiilor pentru pensiile administrate privat, Pilonul II, că a fost o propunere a Comisiei de Prognoză, pe care Guvernul nu o agreează. De asemenea, Dăncilă a susţinut că nu va fi desfiinţat Pilonul II. Încercând să explice că Guvernul nu este de acord cu această propunere a comisiei, Dăncilă a spus că Executivul nu agreează comisia: "A fost o propunere a Comisiei Naţională de prognoză, comisie pe care noi nu o agreăm"

Comenteaza
Viorica Dăncilă
Preşedintele ​CNP: Nu vă pot spune eu ce se întâmplă cu Pilonul II de pensii, din moment ce a fost eroare (update 21 mai, 19:28)
Preşedintele ​Comisiei Naţionale de Prognoză, Ion Ghizdeanu, a susţinut, luni, la RFI, că "nu există configurat ceva în cadrul Comisiei de Prognoză care să aducă în acest moment modificări asupra Pilonului II de pensii", el spunând că au fost făcute analize interne, variante de scenarii şi evaluări legate de sistemul de pensii şi că, "poate dintr-un exces de zel", comisia a menţionat că ele "ar fi putut să se ducă către un proiect de lege". "A plecat de la noi o propunere cu această eroare", a spus Ghizdeanu.

Ion Ghizdeanu a dat de înţeles că scenariul intern ar fi pornit de la faptul că peste un milion de angajaţi din România plătesc contribuţii la sistemul public şi la Pilonul II de pensii la nivelul salariului minim, deşi ar câştiga mai mult. Preşedintele Comisiei de Prognoză a dat exemplul jurnaliştilor.

"Nu este vorba despre un proiect de suspendare a pensiilor, nu este vorba de niciun proiect, ci este vorba despre un program legislativ în care am propus...s-a propus de la noi şi asta este eroarea, un proiect privind pilonul II, deci nu este vorba despre suspendare. Ne asumăm această eroare. Conform prevederilor legale, şi se poate vedea inclusiv în programul de convergenţă, Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză efectuează analize interne, scenarii, evaluări şi în acest domeniu şi în altele, cu privire la evoluţia pe termen lung. În acest considerent, evident că am făcut şi anumite analize şi evaluări legate de sistemul de pensii...şi sunt, evident, anumite analize interne sau variante la scenarii. Dar sunt lucruri interne. Poate dintr-un exces de zel am trecut că ele ar fi putut să se ducă către un proiect de lege. Acolo însă nici nu era vorba de aşa ceva pentru că este o analiză pe termen scurt. Acolo, cred că s-a avut la scenariu, nu ştiu sigur, problemele de opţiuni de stimulare, pentru că o problemă în România într-adevăr este, pentru tot sistemul de pensii, că avem peste un milion, inclusiv în presă, care lucrează sau sunt plătiţi şi plătesc la tot pilonul fie la salariul minim, fie sunt în economia ascunsă şi, pentru a soluţiona problemele pe termen lung, uneori e nevoie şi de anumite propuneri legislative şi noi avem, prin noua ordonanţă, astfel de posibilităţi să facem, dar nu este nimic finalizat şi ne asumăm eroarea", a declarat, la RFI, preşedintele ​Comisiei Naţionale de Prognoză.

Întrebat ce legătură are Pilonul II de pensii cu această problemă, inclusiv cu faptul că angajaţi din presă ar fi plătiţi la negru, Ghizdeanu a răspuns: "Nu la negru. Am spus că sunt multe domenii unde se lucrează corect, oficial, fie pe drepturi de (nu se înţelege - n.r.), dar contribuţiile şi la public şi dincolo sunt contribuţii la salariul minim. Vă dădeam un exemplu, nu neaparat... (...) În general, şi eu sunt profesor şi, în general, cei care lucrează în anumite domenii au drepturi de autor şi există caracter opţional de a merge la un sistem, să zicem public. Este aşa?!".

El a ţinut să precizeze că suspendarea plăţilor pentru pensiile administrate privat din Pilonul II apare într-un proiect legislativ al Guvernului, ci nu într-un proiect de act normativ, "şi a plecat de la comisie o propunere cu această eroare".

Întrebat cine plăteşte pentru această eroare, Ion Ghizdeanu a răspuns: "O să vedem. Nu vă pot spune în acest moment. Aş răspunde eu. Vă interesează cine răspunde? Eu o să răspund pentru că evident, pesemne că oricine ar fi nu ar putea să spună că nu ar fi ştiut şi preşedintele Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză".

De asemenea, întrebat dacă există vreun scenariu care vizează şi propunerea de a se umbla la pensiile speciale, preşedintele ​Comisiei Naţionale de Prognoză a răspuns: "Tot sistemul este analizat în general. Da. (...) Sunt lucruri de analiză internă".

El a mai spus că nu poate preciza ce se va întâmpla cu Pilonul II de pensii, "din moment ce a fost eroare"

"Nu există configurat ceva în cadrul Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză care să aducă în acest moment modificări asupra Pilonului II de pensii", a afirmat Ghizdeanu.

"A fost o propunere a Comisiei Naţională de prognoză, comisie pe care noi nu o agreăm şi nu am agreat-o şi acest lucru este demonstrat prin faptul că nu a fost o hotărâre de Guvern care să facă referire la acest aspect. Cu siguranţă, acea hotărâre nu va fi agreată de guvern. Exclud desfiinţarea Pilonului II de pensii, dar faptul că vom face analize, că vom vedea dacă este bine să avem o opţiune între Pilonul I sau Pilonul II de pensie din partea cetăţenilor, acest lucru îl vom prezenta populaţiei, dar nu vom desfiinţa Pilonul II de pensii", a declarat Dăncilă.

Ea a spus că această analiză va fi făcută la Ministerul Muncii, iar la acest moment nu are date: Va fi o analiză care se va face la Ministerul Muncii, nu am alte date, dar vă spun sigur că nu se desfiinţează Pilonul II de pensii. Nu am avut o discuţie în cadrul Guvernului legate de acest aspect", a declarat Viorica Dăncilă într-o conferinţă de presă susţinută la Bacău.

"Ceea ce pot să vă spun cu certitudine este faptul că nu vom desfiinţa Pilonul II de pensii, dar nu exclud faptul că vom încerca să găsim soluţii pentru Pilonul I. Nu am date referitoare la Pilonul II în acest moment, dar se va face o analiză la Ministerul Muncii şi vom vedea. Încă o dată vă spun clar că Pilonul II de pensii nu se va desfiinţa", a declarat premierul.

La conferinţa de presă, alături de premierul Viorica Dăncilă s-a aflat şi comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, ele vizitând, luni, la Bacău, mai multe obiective de investiţii. Dăncilă şi Creţu aveau programată o conferinţă de presă comună, însă la un moment dat comisarul european s-a ridicat şi a plecat. "De mine mai aveţi nevoie?", i-a întrebat Corina Creţu pe jurnaliştii care îi adresau întrebări premierului.

Proiectul de lege care prevede suspendarea plăţilor pentru pensiile administrate privat din Pilonul II a fost introdus din greşeală în programul legislativ al Guvernului, a spus luni preşedintele Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (CNSP), Ion Ghizdeanu.

Potrivit proiectului de lege respectiv, Guvernul României vrea să suspende plata contribuţiilor pentru pensiile administrate privat - Pilonul II - în perioada 1 iulie – 31 decembrie.

Totodată, proiectul vizează o contribuţie fixă de 84 lei în primul an, care ar urma să crească anual până la 125 lei in cinci ani. Această contribuţie ar urma să fie dedusă din impozitul pe venit. În plus, proiectul prevede o contribuţie a angajatorului egală cu a angajatului şi dedusă din impozitul pe profit în funcţie de mărimea companiei - 50, 25 sau 10 angajaţi.

de ultima ora pe ECONOMICA.net
capital.ro
b365.ro
noobz.ro
Obiectiv.info
Comentariisau conectează-te prin Facebook
Notă: Poţi să adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezintă. Nu trebuie decât să te înregistrezi!
comentariu nou
18 iun 20:06
Răspunde | Votează email 0 email
Tumop41
http://techakhil.byethost4.com/ques2ans/index.php?qa=10142&qa_1=hidroxicarbamida-500-comprar-farmacia-linea-env%C3%ADo-gratis http://divinguniverse.com/blogs/post/25850 http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/buy-ethambutol-hydrochloride-600-mg-cheap-can-i-buy-myambutol http://support.recs.bz/2450/farmacia-online-comprar-generico-etoposido-receta-calidad https://happyhare.org/blogs/121/652/farmacia-online-donde-comprar-mestinon-60mg-de-calidad-chile http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-gemfibrozilo-300mg-r http://laureate.or.tz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5275 http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/70427/purchase-discount-chlorzoxazone-500-mg-on-sale-buy-chlorzoxazone-2-500mg/ http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/123463/labetalol-livraison-48h-pas-cher-achat-trandate-a-paris/ http://urbetopia.com/blogs/95/916/cheap-amitriptyline-10mg-order-online-how-can-i-purchase-elav https://www.marktyou.com/blogs/873/1795/buy-combivir-150mg-online-can-i-purchase-lamivudine-zidovudin http://ggwadvice.com//index.php?qa=22818&qa_1=sucralfate-1000mg-order-online-carafate-guaranteed-shipping https://gopipol.com/blogs/4731/7150/ondansetron-4mg-comprar-en-una-farmacia-online-recomendada http://www.cookerycatering.ca/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=560 https://www.olliesmusic.com/blog/18735/buy-methocarbamol-safely-where-i-can-buy-methocarbamol-us/ http://hellyeahband.ning.com/profiles/blogs/lincocin-500mg-como-puedo-comprar-en-internet-dominicana http://amusecandy.com/blogs/post/140154 http://foodtube.net/profiles/blogs/drospirenona-ethinyl-estradiol-and-drospirenone-bon-prix http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/126245/buy-avanafil-without-rx/ http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=5398&qa_1=tadalafilum-tadalafil-tadalafilum http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/cheap-sildenafil-mylan-150mg-buy-online-how-can-i-buy-intagra http://www.myworldcircle.com/blogs/1075/12376/
18 iun 09:28
Răspunde | Votează email 0 email
Otaqi47
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/79820/buy-mefenamic-acid-250mg-on-sale/ http://answers.codelair.com/4752/rulide-150mg-comprar-receta-precio-comprar-rulide-autentica http://share.nm-pro.in/blogs/post/10011#sthash.4vzmMWko.QGWkGnVT.dpbs http://agatas.org/qa/10860/farmacia-linea-donde-comprar-sildenafilo-confianza-guatemala http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/75/3211/farmacia-online-donde-comprar-mo http://barbershoppers.org/blogs/post/12256 https://www.olliesmusic.com/blog/1925/budesonide-0-1mg-order-safely/ http://elementospromocionales.com/pruebas/blogs/485/3108/order-ondansetron-4mg-online-where-to-buy-zofran-without-presc http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=10698&qa_1=hydroxychloroquine-hydroxychloroquine-original-luxembourg http://www.talkingtradesmen.co.uk/blogs/1632/5895/purchase-famvir-500-mg-where-to-order-famciclovir-quick-deliv http://my.d-discount.com/blogs/145/5712/donde-a-la-orden-amantadina-100mg-sin-receta-envio-gratis-colom http://movsam.ning.com/profiles/blogs/doxazosin-mesylate-o-en-acheter-cardura-4-pour-femme-acheter http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/111731/buy-nateglinide-120mg-cheap-buy-nateglinide-direct-from-india/ http://quainv.com/blogs/post/16444#sthash.Y4UphQow.kLUzfVKj.dpbs http://social.chelny.online/blogs/723/7345/donde-para-ordenar-cialis-soft-sin-receta-rapido-guatemala-co http://www.vanzaar.com/blogs/post/6714 http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-citrate-comprar-en-l-nea-per-comprar-sildenafil http://social.leembe.com/blogs/post/30090 http://eserviceoffice.com/beta/blogs/1504/3507/adcirca-buy-where-can-i-buy-genuine-adcirca http://www.timebook.it/index.php/blogs/22/6468/commander-du-sildenafil-et-tadal http://88.88maw.com/blogs/post/56393 http://its4her.com/date/blogs/post/18059 http://quainv.com/blogs/post/14281#sthash.XeePpK6V.e3L14rWk.dpbs http://askexpert.in/index.php?qa=10438&qa_1=anafranil-securise-pharmacie-france-clomipramine-generique http://poemreader
18 iun 03:42
Răspunde | Votează email 0 email
Atiki83
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/chloromycetin-chloramphenicol-500mg-como-comprar-sin-receta-ahora http://amusecandy.com/blogs/post/81732 http://snopeczek.hekko.pl/210334/yasmin-safely-purchase-ethinyl-estradiol-drospirenone-online http://greek-smile.com/blogs/11848/6497/ou-commander-vardenafil-acheter-vardenafil-en-france-pas-cher http://lesko.com/q2a/index.php?qa=1052&qa_1=desloratadine-baisse-rapide-generique-desloratadine-acheter http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/14464 http://www.timebook.it/index.php/blogs/17/4030/comprar-generico-symmetrel-amant https://www.buddystalk.com/blogs/398/1617/meilleur-site-achat-cefdinir-300mg-omnicef-moins-cher-luxembo http://www.8dep.info/blogs/157/818/low-price-gemfibrozil-300mg-buy-online-buy-generic-gemfibrozi http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/120185/arpamyl-40mg-order-no-prescription/ http://ggwadvice.com//index.php?qa=32658&qa_1=tritace-ramipril-commander-pharmacie-acheter-tritace-generique http://share.nm-pro.in/blogs/post/5036#sthash.PKAwlqQV.3VicnnbZ.dpbs http://www.ourfavoritebeers.com/blogs/post/19943 http://lifestir.net/blogs/post/26210 http://divinguniverse.com/blogs/post/11745 http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-fluconazole-sin-receta-pago-visa-colombia http://forum.republicmotorsports.in//5391/propranolol-without-prescription-inderal-quick-delivery http://www.wiki.energie-partagee.org/forum/index.php?qa=2217&qa_1=vantin-puedo-comprar-r%C3%A1pido-dominicana http://social.leembe.com/blogs/post/18085 http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/243919
17 iun 20:29
Răspunde | Votează email 0 email
Vegaq68
http://bioimagingcore.be/q2a/3703/price-hydrochlorothiazide-online-where-lisinopril-online
https://truxgo.net/blogs/16021/17107/site-commander-estrace-2mg-estradiol-generique-livraison-24h
http://ibase45.net/blogs/3647/36968/zyprexa-livraison-express-zyprexa-vente-ligne
http://myturnondemand.com/oxwall/blogs/post/236869
http://barbershoppers.org/blogs/post/12744
http://n29660ke.beget.tech/19870/farmacia-comprar-microzide-hydrochlorothiazide-venezuela
http://barbershoppers.org/blogs/post/24903
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/dapoxetine-o-en-acheter-baisse-prix-vente-libre-de-dapoxetine-en
http://www.dzairmobile.com/fr/questions/10814/site-achat-antabuse-250-mg-forum-achat-antabuse-antabuse
http://hellyeahband.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-furacin-nitrofurazone-20-mg-sin-receta
https://www.olliesmusic.com/blog/6316/buy-meclizine-25mg-cheap-how-buy-meclizine-singapore/
http://www.tennis-motion-connect.com/blogs/post/32728
http://fluidlyfe.org/blogs/205/8079/comprar-furazolidona-fiable-ecuador-furoxone-100mg-en-farmacia
http://forum.republicmotorsports.in//6446/daclatasvir-comprar-argentina-daklinza-receta-farmacias
http://ox.redcasper.com/oxwall2/blogs/post/31153
17 iun 05:21
Răspunde | Votează email 0 email
Tenat59
http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/14215 http://www.holidayscanada.com/blogs/193/5463/order-clindamycin-150mg-safely-buy-clindamycin-uk-com http://quainv.com/blogs/post/19853#sthash.RFgFtJue.67et69A5.dpbs http://share.nm-pro.in/blogs/post/69204#sthash.mndusjw5.2q2xKggt.dpbs http://www.networkwiththem.org/blogs/post/22838 http://myturnondemand.com/oxwall/blogs/post/265133 http://ceveplasakbiz.xlphp.net/index.php?qa=14095&qa_1=cozaar-losartan-livraison-express-baisse-acheter-internet http://dmoney.ru/15904/comprar-generico-estrace-rep%C3%BAblica-honduras-comprar-estrace http://fluidlyfe.org/blogs/127/4904/indomethacina-comprar-en-farmacia-en-linea-confirmacion-rapida http://www.8dep.info/blogs/384/3008/order-ticlopidine-250-mg-on-sale-where-can-i-purchase-ticlid http://www.myworldcircle.com/blogs/823/8195/sitios-de-confianza-para-comprar-generico-aricept-donepezil-5mg http://answers.codelair.com/3407/retrovir-comprar-receta-garantia-nicaragua-zidovudine-compras http://www.tennis-motion-connect.com/blogs/post/3890 http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/114964 http://eserviceoffice.com/beta/blogs/1582/5445/farmacia-online-donde-comprar-generico-salmetedur-0-025-mg-sin http://share.nm-pro.in/blogs/post/4706#sthash.XcQYyG8O.FcSoTHfh.dpbs http://opencu.com/profiles/blogs/ursodiol-o-249-achat-baisse-prix-acheter-urso-super-active http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/131353/ofloxacin-100mg-como-puedo-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-comprar-oflox/ http://amusecandy.com/blogs/post/62903 http://www.haiwaishijie.com/2675/amoxicillin-comprar-comprar-amoxicillin-valencia-espa%26%23241 https://ikriate.me/blogs/114/1854/bimatoprost-comprar-sin-receta-envio-rapido-espana http://movsam.ning.com/profiles/blogs/cialis-tadalafil-pas-cher-livraison-gratuit-acheter-tadalafil http://barbershoppers.org/blogs/post/38686 http://bicyclebuddy.org/blogs/970/3381/ou-acheter-cefpodoxime-200-mg-original-pas-cher-rapide-prix-d http://www.tennis-motion-connect.com/blogs/post/
16 iun 21:08
Răspunde | Votează email 0 email
Ipawa28
http://igotcomplaintsnetwork1.com/blogs/291/11010/low-price-zenavil-10mg-buy-online-how-can-i-buy-tadalafil-no-p http://dmoney.ru/3025/buy-danazol-50mg-cheap-where-to-purchase-danocrine-safely http://lifestir.net/blogs/post/67741 http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=12084&qa_1=order-trazodone-ordering-trazodone-100mg http://showmeanswer.com/index.php?qa=6729&qa_1=purchase-mellaril-online-thioridazine-guaranteed-shipping http://techakhil.byethost4.com/ques2ans/index.php?qa=19877&qa_1=comprar-sildenafil-orifarm-sin-receta-al-mejor-precio-per%C3%BA http://bioimagingcore.be/q2a/3850/commander-finasteride-paiement-finasteride-belgique-livraison http://laguiadelasvegas.com/afiliados/blogs/post/9848 https://lepchat.com/blogs/post/19475 http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=52828&qa_1=tadalafil-acheter-acheter-tadalafil-lyon-sans-ordonnance https://www.gfsociallife.com/blogs/198/1063/coreg-carvedilol-original-moins-cher-acheter-du-vrai-carvedil http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/196637 http://barbershoppers.org/blogs/post/16120 http://www.ourfavoritebeers.com/blogs/post/38580 http://www.ladiesspecial.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=12023 https://www.olliesmusic.com/blog/13379/site-serieux-commander-carbamazepine-400-mg-acheter-tegretol-discretement/ http://n29660ke.beget.tech/21929/comprar-generico-yasmin-andorra-comprar-farmacias-medica http://techakhil.byethost4.com/ques2ans/index.php?qa=19913&qa_1=frosinor-paroxetine-comprar-receta-internet-comprar-frosinor
16 iun 11:04
Răspunde | Votează email 0 email
Vanig10
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/147954/simvastatin-buy-cheap-where-to-buy-zocor-safely-online/
http://divinguniverse.com/blogs/post/42387
http://88.88maw.com/blogs/post/99626
http://www.timebook.it/index.php/blogs/16/1828/site-fiable-pour-commander-crest
http://snopeczek.hekko.pl/208811/sitios-confianza-comprar-losartan-comprar-losartan-santiago
http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/7555
http://foodtube.net/profiles/blogs/achat-rapide-metronidazole-400-mg-baisse-prix-doctissimo
http://emailmycar.com/blogs/16511/6328/ou-acheter-du-lozol-en-ligne-ou-acheter-le-vrai-lozol
http://forum.republicmotorsports.in//18314/farmacia-comprar-dutasterida-receta-r%C3%A1pido-rep%C3%BAblica-chile
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/124560/buy-loratadine-10mg-cheap-where-can-i-purchase-claritin-cheap/
http://bicyclebuddy.org/blogs/881/1043/probenecide-en-ligne-pas-cher-acheter-sans-ordonnance-probenec
http://se.integration-soundstrue.com/blogs/68/3836/acheter-pilule-biaxin-acheter-du-clarithromycin-en-suisse-san
http://ggwadvice.com//index.php?qa=14386&qa_1=bethanechol-25mg-bon-prix-comment-acheter-bethanechol-ligne
http://techakhil.byethost4.com/ques2ans/index.php?qa=10527&qa_1=donde-orden-famciclovir-confianza-famciclovir-comprar-madrid
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/84631/order-cheap-acyclovir-200mg-online-how-to-order-zovirax-without-rx/
http://88.88maw.com/blogs/post/56261
https://www.olliesmusic.com/blog/23734/furosemide-ligne-bon-marche-commander-site-fiable-lasix-moins-cher-internet/
http://ceveplasakbiz.xlphp.net/index.php?qa=12790&qa_1=recherche-dimenhydrinate-acheter-gratuit-dimenhydrinate
http://www.haiwaishijie.com/23138/commander-fluvoxamine-original-internet-commander-fluvoxamine
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-tegopen-cloxacillin-sin-receta-r-pido-espa-a
http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/26117
http://bioimagingcore.be/q2a/11
16 iun 02:55
Răspunde | Votează email 0 email
Osunu57
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/90993/order-generic-fluvoxamine-50mg/
http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/114898/cefuroxime-buy-safely-sale-cefuroxime-cheap/
http://patriciamolina.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6014
http://mrreevescomputerlab.com/oxwall/blogs/post/6045
http://lesko.com/q2a/index.php?qa=3852&qa_1=buy-piroxicam-10mg-cheap-where-to-buy-feldene-without-rx
https://www.olliesmusic.com/blog/22133/order-minoxidil-online-can-i-order-rogaine-safely/
http://support.recs.bz/93765/donde-a-la-orden-abacavir-300mg-fiable-guatemala
http://hifs.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1432
http://amusecandy.com/blogs/post/191963
http://forum.republicmotorsports.in//21097/farmacia-dilantin-phenytoin-seguridad-argentina-phenytoin
http://its4her.com/date/blogs/post/8261
http://lesko.com/q2a/index.php?qa=11715&qa_1=uroxatral-10mg-comprar-sin-receta-con-seguridad-el-salvador
http://laguiadelasvegas.com/afiliados/blogs/post/4278
https://www.olliesmusic.com/blog/29076/comprar-generico-loxapine-10-mg-sin-receta-de-confianza-espaГ±a/
http://socialenginepro.com/demo_i_love_metro/blogs/13413/30714/discount-ceftin-250mg-buy-online
https://happyhare.org/blogs/188/2306/recherche-tritazide-ramipril-10-sans-ordonnance-acheter
http://amusecandy.com/blogs/post/73667
http://chanakyanetstudy.com/chanakyanetstudyforum/?qa=8222&qa_1=risperdal-1mg-ou-acheter-bas-prix-risperdal-generique-tarif
http://www.haiwaishijie.com/3479/achat-discrete-pentoxifylline-achat-ligne-pentoxifylline
http://www.tennis-motion-connect.com/blogs/post/42826
https://www.olliesmusic.com/blog/29300/tadalafil-800mg-buy-online-tadalafil-cheap-alternative/
15 iun 15:42
Răspunde | Votează email 0 email
Utaba88
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/116211 http://snopeczek.hekko.pl/203839/harvoni-puedo-comprar-de-calidad-guatemala http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/81103/low-price-aerovent-0-02mg-order-online-can-you-order-aerovent-online-us/ http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=5262&qa_1=glumida-comprar-internet-argentina https://www.thenaughtyretreat.com/blogs/post/18326 http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/buy-irbesartan-150mg-online-where-can-i-buy-avapro-safely http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/81/2231/farmacia-online-donde-comprar-ge http://soruanaliz.com/index.php/1257/ernafil-sildenafil-citrate-ordonnance-comment-acheter-ernafil http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/106952/hydrochlorothiazide-buy-no-prescription-how-to-buy-microzide-quick-delivery/ http://forum.republicmotorsports.in//22855/farmacia-online-comprar-generico-nateglinida-entrega-paraguay http://www.zuglobox.hu/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=79065 https://www.buddystalk.com/blogs/514/6420/tretinoin-025mg-comprar-en-una-farmacia-online-todo-en-medicina http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/105675 http://bioimagingcore.be/q2a/28054/meilleur-site-pour-achat-clomid-bon-marche-clomiphene-prix http://urbetopia.com/blogs/87/770/purchase-cheap-cabergoline-0-25-mg-online-how-to-buy-dostinex http://ggwadvice.com//index.php?qa=17154&qa_1=generico-clorzoxazona-confianza-comprar-parafon-solucion https://ikriate.me/blogs/325/6788/ramitax-8-mg-pas-cher-achat-2018-achat-ramalteon-livraison-ra http://movsam.ning.com/profiles/blogs/nateglinide-60-mg-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-chile http://techakhil.byethost4.com/ques2ans/index.php?qa=3256&qa_1=farmacia-online-comprar-generico-espironolactona-seguridad http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/127123/order-triamcinolone-4-mg-cheap/ http://share.nm-pro.in/blogs/post/19852#sthash.mjCM9S73.Xqh5SMpy.dpbs http://share.nm-pro.in/blogs/post/14018#sthash.GlaFXST5.KM6tWsWQ
15 iun 11:17
Răspunde | Votează email 0 email
Tejeq09
http://lifestir.net/blogs/post/20123 http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/cymbalta-duloxetine-o-commander-generique-cymbalta-achat-en-ligne http://dmoney.ru/18480/ordenar-tadalafil-receta-fiable-estados-unidos-cialis-receta http://share.nm-pro.in/blogs/post/25670#sthash.ZsnP7cBh.Y7LnRGMf.dpbs http://jaktlumaczyc.pl/4262/sofosbuvir-comprar-por-internet-argentina http://my.d-discount.com/blogs/196/8129/elimite-permethrin-sur-le-net-bon-marche-commander-prix-perme http://southweddingdreams.com/index.php?do=/blog/60370/discount-pantoprazole-40mg-order-online-buy-generic-pantoprazole-united-sta/ http://cylindrymiarowe.pl/blogs/post/19755 http://amusecandy.com/blogs/post/137827 http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/sildenafilo-donde-puedo-comprar-sin-receta-barato-dominicana http://amusecandy.com/blogs/post/156780 http://www.holidayscanada.com/blogs/344/10720/benemid-probenecid-donde-comprar-sin-receta-rapido-estado-pluri http://gay-traveler.com/blogs/64/379/puedo-comprar-generico-ticlopidine-250mg-de-calidad-costa-rica https://www.buddystalk.com/blogs/396/2829/discount-elimite-30mg-buy-online-cheap-elimite-generic-elimite http://barbershoppers.org/blogs/post/26349 http://www.tennis-motion-connect.com/blogs/post/8526 http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=5077&qa_1=regalis-guatemala-tadalafil-generico http://dmoney.ru/2877/farmacia-online-comprar-generico-allopurinol-r%C3%A1pido-argentina http://www.hidoing.com.br/profiles/blogs/site-pour-acheter-lamictal-lamotrigine-generique-lamotrigine-25 http://lesko.com/q2a/index.php?qa=20357&qa_1=hytrin-1mg-comprar-sin-receta-buen-precio-espa%C3%B1a https://www.olliesmusic.com/blog/21093/erythromycin-sur-internet-bon-prix-acheter-avec-visa-ilosone-250-ilosone-ac/ https://www.olliesmusic.com/blog/38011/discount-indomethacin-75-mg-order-online-how-to-buy-generic-indomethacin-on/ http://igotcomplaintsnetwork1.com/blogs/315/11187/donde-puedo-comprar-triamcinolona-4mg-sin-receta-online-nicarag http://www.haiwaishijie.co
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
Fii primul care afla
cele mai importante stiri!
Aboneaza-te la newsletter-ul
ECONOMICA.NET!
Business la minut
Ultimele joburi adaugate
Calendar Financiar Economica
Abonare Newsletter »
Cele mai citite ştiri
  • 3h
  • 24h
  • 7z
  • 31z
Siteul ECONOMICA foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Află mai multe accesand POLITICA COOKIES X