Promenadele staţiunii Mamaia se modernizează cu 50 de milioane de lei

Primăria Municipiului Constanţa va reabilita şi reamenaja aleea pietonală principală din Satul de Vacanţă, piaţeta Perla, promenada Malibu – Perla – Cazino Mamaia, piaţeta şi promenada Cazino Mamaia şi nu în ultimul rând promenada Cazino Club Castel, printr-un contract estimat la 50 de milioane de lei şi finanţat prin fonduri structurale. Primăria Constanţa a publicat astăzi în SEAP anunţul de participare la licitaţia deschisă pentru atribuirea contractului de execuţie a acestor lucrări.
Cristina Şomănescu - mie, 20 feb. 2013, 09:36
Promenadele staţiunii Mamaia se modernizează cu 50 de milioane de lei

Primăria Municipiului Constanţa a demarat procedura de achiziţii publice pentru atribuirea contractului de execuţie lucrări pentru dezvoltarea şi modernizarea zonei cuprinse între Satul de Vacanţă – între bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi bulevardul Mamaia – şi staţiunea Mamaia – zona cuprinsă între Piaţeta Perla, Hotel Malibu şi complexul hotelier Bicaz. Contractul depăşeşte 50 de milioane de lei şi e finanţat prin fonduri structurale.

Punctual, contractul vizează lucrări de reabilitare a aleii pietonale principale din Satul Vacanţă, reabilitarea şi reamenajarea piaţetei Perla, reabilitarea şi reamenajarea promenadei Malibu – Perla – Cazino Mamaia, reabilitarea şi modernizarea piaţetei şi promenadei Cazino Mamaia, reabilitarea şi reamenajarea promenadei Cazino Club Castel – până în vecinătatea hotelului Vega. Lucrările antemenţionate sunt asociate obiectivului de investiţii „Promenada Turistică Mamaia”.

Contractul de achiziţii publice mai vizează şi lucrări de reţele şi instalaţii electrice şi lucrări de instalaţii de apă şi canalizare şi de conducte de evacuare, potrivit anunţului de participare publicat astăzi în SEAP.

Termenul de execuţie a tuturor lucrărilor prevăzute în proiectul tehnic întocmit de House Consult SRL Bucureşti este de 11 luni şi jumătate.

Autoritatea contractantă – Primăria Municipiului Constanţa – nu va accepta depăşiri de termene întrucât contractul e finanţat prin fonduri europene.

Cu câţi bani se face „Promenada Turistică Mamaia

Valoarea totală a contractului este estimată la 50,19 milioane de lei, fără TVA.

  • Banii sunt defalcaţi astfel: investiţia în construcţii şi instalaţii este estimată la circa 48 de milioane de lei, fără TVA, în timp ce investiţia în organizare de şantier este estimată de Primăria Constanţa la 960.380 lei, fără TVA.
    Primăria Constanţa a alocat în jur de 1,21 milioane de lei, fără TVA pentru cheltuieli neprevăzute în contract, potrivit anunţului de participare publicat în SEAP.

Lucrările prevăzute în contract sunt finanţate prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 (POR), Axa prioritară 1: Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere 1.1, Planuri integrate de dezvoltare urbană.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă în baza criteriului „cel mai mic preţ”.
Termenul-limită pentru acces la documente despre licitaţie este 5 aprilie, în timp ce termenul-limită de primire a ofertelor sau a cererilor de participare la licitaţie este 8 aprilie, potrivit anunţului de participare publicat în SEAP.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...