Resseller-ul Apple pe piaţa românească a deschis vineri al 5-lea magazin în România şi continuă extinderea reţelei

Compania iStyle Retail, Apple premium reseller pe piaţa românească, a deschis vineri al 5-lea magazin în România, situat în Bucureşti Mall, şi va continua extinderea reţelei la nivel naţional, anunţă Agerpres.
Economica.net - vin, 12 iun. 2015, 12:24
Resseller-ul Apple pe piaţa românească a deschis vineri al 5-lea magazin în România şi continuă extinderea reţelei

„Facem parte dintr-un lanţ de 30 de magazine în regiunea Europei Centrale şi de Est, iar până la finalul acestei luni vom deschise şi al 6-lea magazin în România”, a precizat managerul general al iStyle Retail, Valeriu Ion.

Pe lângă magazinul inagurat vineri, iStyle Retail mai deţine două magazine în Bucureşti – în Cotroceni şi Băneasa – şi câte un magazin în Cluj-Napoca şi Braşov.

„Această lansare subliniază încă o dată angajamentul nostru pe piaţa din România – de a continua extinderea la nivel naţional, strategie pe care o vom menţine şi pe viitor. Bucureşti Mall este primul mare centru comercial din Capitală şi suntem încântaţi să inaugurăm astăzi noul nostru magazin aici”, a afirmat Valeriu Ion.

Cel mai recent magazin din lanţul iStyle este proiectat şi construit la standardele Apple Premium Reseller şi are un spaţiu util de 155 metri pătraţi.

Magazinul este situat la parter, aproape de intrarea dinspre parcarea principală. Magazinul pune la dispoziţia vizitatorilor un showroom generos,  timp de12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

În premieră naţională, clienţii au acces la Flex Table – o zonă dedicată unde clienţii pot beneficia în baza unei programări prealabile de servicii personalizate de instruire, instalare şi configurare din partea specialiştilor iStyle. Acest nou concept a fost implementat până acum doar în alte două ţări din Europa Centrală şi de Est.

Magazinul include şi soluţii complementare, bazate pe gadgeturi şi accesorii inteligente compatibile cu Mac-urile şi cu dispozitivele iOS. Astfel, pasionaţii de fitness şi alte activităţi sportive, de creaţie, organizarea şi partajarea materialelor foto/video/audio sau cei preocupaţi de monitorizarea formei fizice şi a sănătăţii, automatizarea şi controlul dispozitivelor casnice pot beneficia de consultanţă şi achiziţiona produsele dedicate acestor activităţi.

Magazinul va fi deschis publicului începând de sâmbătă, 13 iunie, pe durata întregii zile vizitatorii beneficiind de preţuri speciale la anumite modele de portabile Mac.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...