Rompetrol va moderniza 90 de benzinării până la finele anului, cu 18 milioane de dolari

Rompetrol Downstream, membră a KMG Internaţional, a modernizat în primele şapte luni din acest an 38 de staţii de distribuţie carburanţi şi va continua cu alte 52 de benzinării până la finele anului, potrivit unui comunicat al companiei.Modernizarea s-a făcut prin înlocuirea elementelor de identitate vizuală cu noul logo Rompetrol, precum şi lucrări exterioare. Investiţia totală este estimată la peste 18 milioane de dolari.
Economica.net - joi, 24 iul. 2014, 13:23
Rompetrol va moderniza 90 de benzinării până la finele anului, cu 18 milioane de dolari

‘Ne dorim ca prin îmbunătăţirile pe care le aducem să continuăm modelul dinamic şi inovator al companiei, de a identifica şi oferi clienţilor servicii şi produse variate, într-un ambient modern. Produsele de calitate obţinute în cadrul rafinăriei Petromidia vor fi distribuite în cadrul conceptului premium care va fi regăsit în întreaga reţea Rompetrol, precum şi în 15 staţii noi, în perioada următoare’, a declarat Cătălin Dumitru, vicepreşedinte al KMG Internaţional.

Început în 2013, acest program de modernizare a întregii reţele de distribuţie constă în înlocuirea cu noul logo Rompetrol a elementelor de reprezentare a companiei, precum şi o reorganizare a spaţiului interior care presupune o arhitectură modernă şi utilizarea unor materiale şi finisaje de calitate.

Staţiile alese pentru modernizare sunt cele poziţionate pe rutele importante, precum şi cele care oferă proximitate maximă clienţilor.

Principalele oraşe unde au fost modernizate aceste staţii sunt Bucureşti, Constanţa, Braşov, Arad, Craiova, Bacău, Ploieşti, precum şi cele situate pe autostrada Soarelui, 4 staţii LITRO, aflate la km 88 şi 139.

În România, compania operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii Partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău.

KMG Internaţional operează peste 1000 de puncte de distribuţie a carburanţilor, sub mărcile Rompetrol şi Dyneff, în România, Franţa, Spania, Republica Moldova, Georgia, Bulgaria.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...