Şapte motive pentru care ar fi bine să mergi la ICEEfest

În doar 4 zile, biletele se vor scumpi masiv. Iată de ce e bine să mergi la ICEEfest:
Economica.net - mie, 25 mai 2016, 07:48
Şapte motive pentru care ar fi bine să mergi la ICEEfest

1. Se întâmplă la Bucuresti. ICEEfest este cel mai amplu si divers festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est: economisesti sume importante pe care, altfel, le-ai cheltui pe avioane si cazări în Paris, Lisabona sau Dublin, unde se întâmplă, de obicei, festivaluri de o asemenea amploare.

2. Investesti in viitorul tău, eficient. Tehnologia schimbă tot si performanța în job e impactată direct de înțelegerea principalelor trenduri, din timp.

Poți să vezi în doar două zile (9 si 10 iunie) de training intensiv peste 100 de speakeri si traineri internationali de la cele mai mari companii globale.

Festivalul este deschis de discursul Netflix, prima prezentare de acest fel din regiune. În agenda vei găsi de altfel o listă impresionantă de companii si produse despre care poți afla informații neflitrate: Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, Tumblr, TripAdvisor, Shazam, CNN, BBC, Vice, Euronews, Eurosport, Discovery si multi, multi altii.

3. Ai de unde alege, indiferent de subiectele care te interesează. De la creativitate până la conținut, de la tehnici avansate de monetizare a traficului online până la tehnologii care să te ajute să performezi mai bine sau să generezi vânzări, continuând cu creativitate, viralizare, virtual reality si nu numai.

Aceasta este Agenda actualizată pentru fiecare dintre scenele festivalului: INNOVATION 1 / INNOVATION 2 / FOCUS / ICEEhealth.

4. Nu e doar despre Internet. Anul acesta, ICEEfest s-a extins şi spre domenii de o importanță majoră, impactate de digital. ICEEhealth caută alternative ce pot să relanseze sistemul medical traditional, cu ajutorul tehnologiei.

5. Te poate ajuta să găsesti energie, inspiratie sau chiar bani pentru ideea ta de business. Anul acesta ICEE Startups are o zonă dedicată si un bilet separat, cu doar 30 de euro.

6. Nu te plictisesti, deloc. Toată experiența de învățare si networking de la ICEEfest e facilitată de umor, muzică si distractie: expoziția de gadgeturi, showurile de stand-up comedy, concertele live, scurtmetrajele, ICEEfest Summer Playground… toate evenimentele din FUN Area vin să întregească experiența festivalului.

7. Poți să îți ajuți compania, dacă îți convingi colegii c-ar fi bine să vină.

ICEEfest a lansat, în premieră, un pachet deschis companiilor care investesc în oamenii lor.

ICEEfest Partner Company înseamnă oportunitatea de a beneficia de un discount aplicat la un pachet de minim 15 bilete achiziţionate pentru angajaţii sau partenerii tăi (detalii despre oferta specială ICEEfest – care se poate vizualiza aici – puteti primi trimitand un mail la adresa [email protected]).

În concluzie, ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – nu e doar un festival cu multe evenimente interesante, ci si o platformă dinamică de networking si know-how.

Biletele se vor scumpi, începând de luni, 30 mai. Oferta actuală este publicată aici. Detalii si oferte special se pot obține si direct prin mai [email protected].

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR, Jacobs si Prometheus.

Companiile interesate sa se alature o mai pot face inca, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Rusia nu are nevoie să interzică exporturile de motorină, pentru a răspunde la creşterea preţurilor şi posibilele deficienţe în aprovizionarea cu carburant, după ce atacurile cu drone au......
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale pentru boabe a României a crescut anul trecut cu 9,1% respectiv cu 1,71 milioane de tone, de la 18,861 ...
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Autostrada Sibiu – Pitești: Porr a săpat 855 de metri din primul tunel veritabil de autostradă din România VIDEO
Constructorul austriac Porr a săpat 855 de metri pe ambele fire ale primului tunel veritabil de autostradă din România, ...
Leferman, Berarii României: Suntem la 20% grad de colectare a ambalajelor SGR puse în piaţă
Leferman, Berarii României: Suntem la 20% grad de colectare a ambalajelor SGR puse în piaţă
Gradul de colectare înregistrat prin Sistemul de Garanţie-Returnare (SGR) a înregistrat o creştere exponenţială de ...