Se angajează urgent români pe vase de croazieră. Salarii de până la 3.500 de dolari pe lună

Royal Caribbean International & Celebrity Cruises recrutează 100 de români în această perioadă la bordul vaselor sale de croazieră prin agenţia de recrutare Job Cruise AB, partenerul său oficial. Angajatorii ofertează candidaţii cu un salariu lunar care porneşte de la 700 de dolari şi poate ajunge la 3.500 de dolari, funcţie de postul dorit. Cum puteţi aplica pentru un post pe vas, într-un material ECONOMICA.NET.
Economica.net - Dum, 11 nov. 2012, 09:21
Se angajează urgent români pe vase de croazieră. Salarii de până la 3.500 de dolari pe lună

Lista poziţiilor pentru care se angajează urgent personal pe vase de croazieră, ce salarii oferă angajatorul şi ce profile de candidaţi caută, într-un material ECONOMICA.NET.

Posturi vacant: picollo în restaurantul cu specific autoservire şi ajutor de bucătar.
Condiţii de eligibilitate: minimum un an experienţă în restaurante locale sau experienţă în hoteluri cu all inclusive din Grecia, Italia sau Spania pentru postul de picollo şi experienţă relevantă pentru postul de ajutor de bucătar.
Conditii contractuale: venit lunar de 700 de dolari, contract pe 8 luni (care se înnoieşte), vacanţă de 2 luni între contracte, asigurare medicală, cazare şi masă achitate de angajator.

Post vacant: personal auxiliar pentru curăţenie în spatii publice.
Criterii de selecţie: experienţă în curăţenia spaţiilor publice, spatii rezidenţiale, birouri sau hoteluri.
Oferta angajatorului pentru acest post: venit lunar de 700 de dolari, contract de muncă pe 8 luni (care se reînnoieşte), vacanţă de 2 luni între contracte, asigurare medicală, cazare şi masă achitate de angajator.

Post vacant: asistent camerist/a.
Criterii de eligibilitate: experienţă hotelieră în departamentul de curaţenie sau experienţă pe vase de croazieră.
Oferta angajatorului: venit lunar de 1,300 de dolari, contract de muncă pe 8 luni care se reînnoieşte, vacanţă de 2 luni între contracte, asigurare medicală, cazarea şi masa – asigurate de angajator.

Post vacant: personal pentru activităţi educative şi recreative cu copii între 3 şi 17 ani.
Cerinţe: experinţă relevantă de cel puţin 4 ani în domeniul educaţiei.
Oferta angajatorului: venit lunar de 1.600 de dolari, contract de 6 luni (se reînnoieşte), vacanţă de 2 luni între contracte, asigurare medicală, cazare şi masa achitate de angajator.

Post vacant: camerist/a.
Criterii de selecţie: experienţă în hoteluri de 4-5 stele sau pe post similar pe vase de croazieră.
Oferta angajatorului: venituri lunare între 2.200 de dolari şi 3.000 de dolari, contract pe perioadă de 6 luni care se reînnoieşte, vacanţă de 2 luni între contracte, asigurare medicală, cazare şi masa achitate de angajator.

Post vacant: ospătar.
Criterii de eligibilitate: experienţă în restaurante a-la-carte, experienţă în restaurante care fac parte din hoteluri de lanţ internaţional, cum ar fi Marriott, Hyatt, Crown Plaza, Hilton, Intercontinental, restaurante cu volum operaţional ridicat sau experienţă pe vase de croazieră de 5 stele.
Ofertă: venit lunar între 2.500 de dolari şi 3.500 de dolari, contract de muncă pe 6 luni care se reînnoieşte, vacanţă de 2 luni între contracte, asigurare medicală, cazare şi masă achitate de angajator.

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii a căror aplicaţie conţine un CV detaliat, scris în engleză, mai conţine o copie a cărţii de identitate sau a paşaportului şi o fotografie tip document de identitate în format  JPG, JPEG ( care să nu depăşească 100 KB).

Până pe 30 noiembrie poţi aplica pentru unul din aceste posturi. Intră aici să afli unde şi cum poţi trimite candidatura pentru unul din posturile ofertate de companie.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...