Smartphone-urile cu cele mai performante camere foto

Smartphone-urile nu au afectat doar segmentul telefoanelor clasice, modelele cu camere foarte performante se pregătesc să tragă pe linie moartă şi aparatele foto compacte. 
Economica.net - vin, 18 iul. 2014, 21:02
Smartphone-urile cu cele mai performante camere foto

ECONOMICA.NET vă prezintă smartphone-urile cu camere performante pe care trebuie să le aveţi în această vară pentru a imortaliza la o calitate cât mai bună momentele importante din vacanţă.

La un preţ mediu de 1.900 de lei regăsiţi LG G Flex, unul dintre telefoanele de top ale producătorului corean care vine cu o cameră de 13 megapixeli, o memorie internă de 32 de GB.

Un alt telefon cu o cameră foarte bună este Samsung Galaxy Note 3, smartphone pe care îl găsiţi în magazinele online la un preţ mediu de 2.100 de lei. Device-ul vine cu o cameră de 13 megapixeli cu funcţia de filmare în format 4K şi o memorie internă de 32 de GB.

Lumia 930 este un terminal cu Windows Phone, lansat recent şi pe piaţa din România şi reprezintă o alegere foarte bună atunci când doriţi să faceţi fotografii la o calitate foarte bună. Terminalul are un preţ mediu de 2.150 de lei şi vine cu o cameră de 20 de megapixeli şi o capacitate de stocare de 32 GB.

Samsung Galaxy S5, terminalul lansat în această primăvară în cadrul Mobile World Congress 2014, vine cu o cameră de 16 megapixeli şi funcţia de filmare 4K şi o memorie internă de 16 GB. Preţul mediu al acestui terminal în magazinele online este de 2.400 de lei.  

SONY Xperia Z2 este un alt smartphone ideal pentru vacanţă, dotat cu una dintre cele mai puternice camere foto, 20.7 megapixeli. Are o memorie internă de 16 GB şi îl puteţi achiziţiona la un preţ mediu de 2.600 de lei.

LG G3 este un alt terminal cu o cameră performantă de 13 megapixeli cu stabilizator laser. Vine cu o memroie de 16 GB şi poate fi achiziţionat la un preţ mediu de 2.600 de lei.

HTC One M8, lansat în această primăvară, vine cu o cameră de 4 ultrapixeli şi o memorie internă de 16 GB. Îl puteţi achiziţiona la un preţ de 2.700 de lei.

 

Te-ar mai putea interesa și
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități de export la nivel mondial
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități ...
Compania chineză Chery Auto a anunţat vineri că nou achiziţionata fabrică din Barcelona va fi una dintre principalele sale facilităţi de export la nivel mondial, urmând să producă anual......
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Țiriac Collection a integrat oficial în galeria sa de vehicule un spectaculos model Mercedes-AMG ONE, marcând astfel un ...
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la începerea primelor lucrări ...
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, pentru cumpărarea unui parc eolian
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, ...
Vista Bank a acordat companiei Alive Wind Power One, parte a Grupului Premier Energy PLC, un credit de investiții în sumă ...